Şimdi Ara

GTX 970 Crysis 3 30 fps ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım ilk olarak crysis 3 oyununda cs:go lol gibi oyunlarda denedim.

Sistem Özelliklerim Şunlar
    Asus gtx 970
    i7 4790
    asus z97 pro gamer ana kart
    kingston 8gb ram

Oyun olarak ise csgo'da bütün ayarlar en yüksekde 300 fps alıyorum. Bugün ise crysis 3 satın alıp yükleme şansım oldu bütün ayarları en yükseğe çektim 30 fps ile 60 fps arası alıyorum bu sistem ile sizce normal midir bilen bir arkadaş varsa beni bilgilendirsin lütfen.
    Aklımda soru işaretinin oluşmasının sebebi internette bazı fotoğraflarda gtx 970 ile 60 minimum alındığı yazmış. Bu yüzden konu açma gereği duydum teşekkürler şimdiden. İyi forumlar

• En yüksek ayarlar ile 1080p ise benim bildiğim kadarıyla normal.30-60 arası değerler zaten kötü sayılmaz eğer saf akıcı olsun diyorsanda ayarlardan kısıp dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal tabi zorlayacak 3-4oyundan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

En yüksek ayarlar ile 1080p ise benim bildiğim kadarıyla normal.30-60 arası değerler zaten kötü sayılmaz eğer saf akıcı olsun diyorsanda ayarlardan kısıp dene
    Dediğiniz gibi 1080p en yüksek ayarlar. Oynayış olarak rahatsız etmiyor ama internetteki incelemeler mimum 60 fps yazdığını görünce merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingSchultz

Dediğiniz gibi 1080p en yüksek ayarlar. Oynayış olarak rahatsız etmiyor ama internetteki incelemeler mimum 60 fps yazdığını görünce merak ettim.

Alıntıları Göster
    Bazı incelemlerde şu gereksiz çok kasıyor falan deyip full ayarda oynatmıyorlar ne hikmetse 30-60 FPS Crysis 3 için çok güzel değerler bence. Sıkmayın canınızı FPS sayacını kapatın oyun keyfinizi 2 ye katlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Bazı incelemlerde şu gereksiz çok kasıyor falan deyip full ayarda oynatmıyorlar ne hikmetse 30-60 FPS Crysis 3 için çok güzel değerler bence. Sıkmayın canınızı FPS sayacını kapatın oyun keyfinizi 2 ye katlayın

Alıntıları Göster
    monitörle alakası olabilir mi?

• KingSchultz kullanıcısına yanıt
    İnternetteki incelemeler fxaa yada smaa açılarak yapılır msaax8 çok gereksiz pcyi yorar. Grafik ayarlarından onu kısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Değerler normal, oyun biraz problemli. Anti Aliasing'i biraz düşürmeniz yararınıza olur zaten oynayanların geneli o şekilde oynuyor. Ben 60'tan 45'lere düştüğünde bile rahatsız olan bir kullanıcı olarak o şekilde düşüşlere katlanamıyorum.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım ilk olarak crysis 3 oyununda cs:go lol gibi oyunlarda denedim.

Asus gtx 970
    i7 4790
    kingston 8gb ram

Oyun olarak ise csgo'da bütün ayarlar en yüksekde 300 fps alıyorum. Bugün ise crysis 3 satın alıp yükleme şansım oldu bütün ayarları en yükseğe çektim 30 fps ile 60 fps arası alıyorum bu sistem ile sizce normal midir bilen bir arkadaş varsa beni bilgilendirsin lütfen.
    Aklımda soru işaretinin oluşmasının sebebi internette bazı fotoğraflarda gtx 970 ile 60 minimum alındığı yazmış. Bu yüzden konu açma gereği duydum teşekkürler şimdiden. İyi forumlar

https://www.youtube.com/watch?v=eTWVaIvPQrc

Msi Gtx 970 ile full settings de denemiş adam. Senin aldığın gibi 30-60 arası fps almış Sisteminin diğer parçalarını yazmamış yada ben göremedim ama senin aldığın fps gayet iyi dostum 30+ 60 a kadar fps de full settings crysis 3 gayet akıcı oynanır , ha 2k çözünürlükte monitörün varsa ve oynamak istersen epey düşecektir o keyfi yaşatamayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım ilk olarak crysis 3 oyununda cs:go lol gibi oyunlarda denedim.

Asus gtx 970
    i7 4790
    kingston 8gb ram

https://www.youtube.com/watch?v=eTWVaIvPQrc

Msi Gtx 970 ile full settings de denemiş adam. Senin aldığın gibi 30-60 arası fps almış Sisteminin diğer parçalarını yazmamış yada ben göremedim ama senin aldığın fps gayet iyi dostum 30+ 60 a kadar fps de full settings crysis 3 gayet akıcı oynanır , ha 2k çözünürlükte monitörün varsa ve oynamak istersen epey düşecektir o keyfi yaşatamayabilir
    Cevaplarınız, ilginiz alakanız için çok teşekkürler arkadaşlar. Başka crysis 3 gibi benim sistemimi zorlayacak oyunları belirtirseniz sevinirim.

Sisteminizi zorlamak istiyorsanız "Arma 3" Tüm ayarları full+fulle(Resolution upscale, visibility ve AA dahil) çekerseniz 2 fps anca alırsınız büyük ihtimalle : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 7 Mart 2015; 23:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c36ab7c4

Sisteminizi zorlamak istiyorsanız "Arma 3" Tüm ayarları full+fulle(Resolution upscale, visibility ve AA dahil) çekerseniz 2 fps anca alırsınız büyük ihtimalle : )
    Arma 3 merak ediyorum açıkcası oynayıp denemek isterim. Bu arada msaa 8x kapatınca 35-40 fps olan oyun 60 fps sabitlendi. :)
    Değerleriniz normal değil. 1080p olduğuna emin misiniz? DSR falan aktif olmasın? Stok 4690K ve GTX970 FTW ile aldığım sonuçlar aşağıda.

GTX 970 Crysis 3 30 fps ? GTX 970 Crysis 3 30 fps ?
     GTX 970 Crysis 3 30 fps ? GTX 970 Crysis 3 30 fps ? GTX 970 Crysis 3 30 fps ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 12 Mart 2015; 21:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Değerleriniz normal değil. 1080p olduğuna emin misiniz? DSR falan aktif olmasın? Stok 4690K ve GTX970 FTW ile aldığım sonuçlar aşağıda.

İnternetten gördüğüm sonuçlara göre bana normal geldi sizin sisteminizde bu kadar yüksek çıkmasının sebebini anlamadım . DSR dediğiniz şey nvidia denetim masasında ki ayarsa baktım kapalı görünüyor.

Emin olmak adına oyunu yeniden açıp baktım. Hatta TXAA yerine MSAA açıp 8X yaptığımda bile asgari 60 FPS görüyorum.

Ayarları resimdeki gibi yapıp, arka plan uygulaması varsa durdurarak oyunu tekrar test edebilir misiniz?

• quote:

Arma 3 merak ediyorum açıkcası oynayıp denemek isterim. Bu arada msaa 8x kapatınca 35-40 fps olan oyun 60 fps sabitlendi. :)

Msaa 8x sadece sistemi yormaya yarıyor.Öyle müthiş bir görsel de katmıyor oyuna.Bazı ayarlar gereksiz onları açmasanız da ultrada oynamış olursunuz.
  • quote:

Bu değerleri nasıl alıyorsunuz? Ortada bir yanlışlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 14 Mart 2015; 2:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Bu değerleri nasıl alıyorsunuz? Ortada bir yanlışlık var.

Alıntıları Göster
    Şuan tekrar denedim 8xmsaa açık herşey fullde vsync kapalı arka plan'da uygulama açık değil değerler 35-45 arası. Bunda bir anormallik var mı ?

• quote:

Şuan tekrar denedim 8xmsaa açık herşey fullde vsync kapalı arka plan'da uygulama açık değil değerler 35-45 arası. Bunda bir anormallik var mı ?

işlemci nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

quote:

işlemci nedir ?

Alıntıları Göster
    Eklemek isterim battlefield 4 ultra ayarlar 4xmsaa en yüksek bunu açabildim 90 fps veriyor. Sıkıntı crysis 3'de gibi geldi bana. İşlemcim i7 4790

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.