Bildirim
gtx 970 için anakart ve işlemci tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Z97 g43 270 TL bandında, i5 4460 alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi z97 pc mate+i5 4670k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eksen bilgisayardan almayı düşünüyorum. orda z97 pc mate modeli yok ne yazık ki. -
Intel Core i5 4690 ve MSI Z97 PC Mate siparişini vatandan verdim. 900 tl tuttu. -
Neden değiştirme gereği duydunuz. Darboğazmı yapıyordu. işlemciyi %100mü kullanıyordu. Şu an bir fark oldumu oyunlarda bilgilendirirmisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: emreql
fx 6300 ile gtx 970 kullanıyorum. intele geçicem i5 4690 işlemci ve MSI Z97-G43 Z97 anakart almayı düşünüyorum.
bu fiyat aralığında tavsiyeniz var mı yoksa bu parçalar yeterli midir?
çarpan kapalı işlemci + z97 almak mantıksız hocam
H97 anakart alın ucuz yollu işlemci olarakta 4670k alın.İlerde yetmediği yerde vurursunuz kırbacı(ocu) -
quote:
Orijinalden alıntı: sevecen69
quote:
fx 6300 ile gtx 970 kullanıyorum. intele geçicem i5 4690 işlemci ve MSI Z97-G43 Z97 anakart almayı düşünüyorum.
bu fiyat aralığında tavsiyeniz var mı yoksa bu parçalar yeterli midir?
çarpan kapalı işlemci + z97 almak mantıksız hocam
H97 anakart alın ucuz yollu işlemci olarakta 4670k alın.İlerde yetmediği yerde vurursunuz kırbacı(ocu)
buna katılıyorum hocam carpan kilidi kapalı islemci alıp oc. anakartı almak olmaz -
ilerde yeni nesil çıktığında değiştiririm diye aldım o anakartı -
B85 yonga setli anakartta yeterli olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ilerde yeni nesil çıktığında değiştiririm diye aldım o anakartı
Gene gereksiz HD97 lerde gayet temiz oc oluyor. -
fsb üzerinden oc yapar ki o zaman anakart ve ramlerin önemi artiyor. Forumda birkac senedir öyle bir hava olustu ki, bilmeyen carpan kilidi kapali islemcinin oc olmadigini sanacak -
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
fsb üzerinden oc yapar ki o zaman anakart ve ramlerin önemi artiyor. Forumda birkac senedir öyle bir hava olustu ki, bilmeyen carpan kilidi kapali islemcinin oc olmadigini sanacak
Forumda çarpan kilidi kapalı işlemcilerin oc olduğunu söyleye söyleye bitap düştüm.Birde bazı çoluk çocuk çıkıp fsb ile oc yapılmaz diyor.
Cpu-z resminde stok çarpan 500 600 mhz oc yapıyorum bus speed ile yine inanmıyorlar.
Bunu başka birinden duymak o kadar hoşki :) -
Yas 30 olunca ilk seri i7 lerden önce neler yaptigini iyi hatirliyor insanEn azindan benim icin böyleVallahi bende sevindim eski oc zamanlarini hatirlayanlarin olmasina
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X