Şimdi Ara

Gtx 970m-960m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi suredir oyun icin laptop arastiriyorum. Msi dan vazgecip monster almaya karar verdim. Ancak 970m ekran karti olan urunuyle 960m ekran karti olan urun arasinda 1000-1200 lira fark var. Bu para kadar buyuk bi fark var mi bu ekran kartlari arasinda. Hangisini onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970M-vs-GeForce-GTX-960M

o değilde bakınca bende msi da tereddüte düştüm 5000 biriktirip 965m alacaktım onada baktım iyi fark var arasında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 960 dan 970 e gecerken teknoloji mi atladilar 980le 970 arasinda buladar fark yok performans olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeruby

960 dan 970 e gecerken teknoloji mi atladilar 980le 970 arasinda buladar fark yok performans olarak.

Ticaretin oyunu gibi neyse artık msi almak ne kadar zor ya 6000 tl mi verecez msi olsun diye vay arkadaş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970m çok daha güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeruby

960 dan 970 e gecerken teknoloji mi atladilar 980le 970 arasinda buladar fark yok performans olarak.

970M diğer önceki nvidia serilerine kıyasla basit bir update den çok daha fazlası. özellikle laptop serilerinde 970M 980M masaüstü performansına en yakın olduğu dönemlerde.
    gene de 960m vs 970M dendiğinde 970M e ihtiyaç duyacak oyunlar oynuyor musunuz o farkı verecek kadar rahat mısınız düşünmek lazım. İmkan varsa 970M daha iyi bir seçenek olur.
    bu arada 860M ile 960M arasında hiçbir fark yok, 860m li daha uygun bir cihaz alınabilir. 2 si de maxwell mimarili zaten.
  • Tesekkurler, 970m almaya karar verdim performans olarak farki cok. Almisken de biraz gotursun istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 2500k + gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.