Şimdi Ara

GTX M555 Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Medion Erazor X6816-MD97888
    Intel Core i7 2630QM
    NVIDIA GeForce GT 555M
    15.6 inch, 16:9, 1366x768

Dün gece yurt dışından gelen üsteki dizüstü PCye MediaCreationToolx64 aracıyla Windows 10 yükledim, yüklemeler bittikten sonra pc çalışıyordu ancak siyah ekran mevcuttu, işimi garantiye alayım dedim ve iso dosyasıyla temiz kurulum yaptım bu sefer hotkey tuşları çalışmadı kablo ile İnternet'e bağlayınca pc otomatik güncelleştirme yaptı ve yine siyah ekran karşıma geldi.
    üçüncü defa denememde Nvida'nın 353.62 sürümünü yüklemeyi denedim ancak öncelikle yerleşik Intel ekran kartı sürücüsünü yüklememi istedi, üreticinin sitesinde Windows 10 sürücüsü olmadığı için Windows 7 sürücüsünü yüklemeyi denedim pc daha güncel sürücü mevcut diyerek izin vermedi, netten güncel Intel yerleşik ekran kartı sürücüsünü aradım ancak Windows update üzerinden yüklememi söyleyen yazı dışında işe yarar bir şey bulmadım, şimdi dizüstü pc atıl vaziyette kenarda duruyor İnternete de bağlamadım, yardımlarınızı bekliyorum daha wi-fi'yi bağlamak için hotkey sürücüsünü çözmem lazım.

Şimdiden teşekkürler...

• Sorun bios güncellemesiyle çözülmüştür.
    Windows 10 için bios güncellemesi yoksa Windows 8 bios güncellemesi ile sorun çözülecektir.

Ben leptop için yayınlanan Windows 8 bios güncellemesi biosu güncelledim. Sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo1907 -- 12 Ağustos 2015; 1:39:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.