Şimdi Ara

GTX260 hakkında yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımda n vidia GTX260 var ancak birçok firma bu kartı getiriyor ve hangisinin daha iyi olduğunu kestiremiyorum.. ayrıca bu kartın sistemime uyup uymiyacağı hakkındada bir bilgim yok. tam verimlemi çalışır sorun çıkarırmı vs vs.. bu konuda beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü yeni oyunları oynamak için baya hevesliyim (:

sistemim şöyle;

AMD atlon 64 3800+ X2 DUAL CORE
    ASUS M2A-VM 690G AM2 S940 DDR2
    2* KİNGSTON 1GB 667MHz DDR2

KASA: ASUS TA-9A1 350W

şu anki ekran kartım asus EN8500GT silent 512 mb
    şimdiden çok teşekkürler..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sistemini guncellemelısın en guncel oyunları sorunsuz o sekılde oynayabılırsın. işlemcin kötü helekı o.c den anlamıyorsan bosuna o karta okadar para verme derim ben. anakartında am2 plus olsaydı bı derece daha iyi olurdu enazından işlemci terfiğiyle işi kurtarırdın.
  • Bu saaten sonra GTX 260 alınmaz ve PSU'nun 12v besleme kanalları GTX 260'a yeterli gelmez.

Önerdiğim kart;

POWERCOLOR PCI-E HD5770 1GB G5 128B DX11 (Remleri soğutan soğutuculu.)

http://www.netsiparis.com/detay/12831267072/POWERCOLOR-PCI-E-HD5770-1GB-G5-128B-DX11
  • artık devri kapanan bir kartı almak mantıklı değil.dx11 destekli kart alın.5770,5830,5850.bende gtx 275 aldım.açıkçası hiç memnun kalmadım.
  • ben 5750 almanı öneririm..
    işlemcin biraz yetersiz kalacaktır ama yinede oyunlarda çok faydasını görürsün..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=HD-575X-ZNFC
  • quote:

Bu sisteme en fazla 5670 gider bunun üstü her türlü zarar edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu saaten sonra GTX 260 alınmaz ve PSU'nun 12v besleme kanalları GTX 260'a yeterli gelmez.

Önerdiğim kart;

POWERCOLOR PCI-E HD5770 1GB G5 128B DX11 (Remleri soğutan soğutuculu.)

http://www.netsiparis.com/detay/12831267072/POWERCOLOR-PCI-E-HD5770-1GB-G5-128B-DX11

Bir kullanıcının eline pcs model hd5770 geçmiş. Resmi güncellememişler ama ramleri soğutulanlardan getirmiyor netsipariş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    OvercLocK için YARDIM.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Bu sisteme en fazla 5670 gider bunun üstü her türlü zarar edersin

• peki arkadaşlar bi sistem öneriniz varmı ben baya uzak kaldım son teknolojilerden,, yada şimdilik yeni sistem kurmaya gerek varmı ? sadece iyi bi ekran kartı ile idare edilebilinirmi bi süre daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerrawin

peki arkadaşlar bi sistem öneriniz varmı ben baya uzak kaldım son teknolojilerden,, yada şimdilik yeni sistem kurmaya gerek varmı ? sadece iyi bi ekran kartı ile idare edilebilinirmi bi süre daha ?

ne kadarlık sistem
  • eğer çok oyun bağımlısı değilsen ve oyunları full detay yüksek çözünürlük gibi oynama hastalığın yoksa 5750 5770 al keyfine bak. işlemcin iyi değil ama yeni bir kart hiç yoktan oyunlarda yarıyolda bırakmaz seni. ama ben olsam para biriktirir komple yeni bir sisteme geçerdim.

kasan , psun , ramlerin,hdd vs yeni sistemde kullanılır. 350watt 5770 için çok rahat yeterli zaten ki asusun psusu gerçek psudur . güzel bir işlemci+anakart para sorun değilse 2gb daha ram takviyesi ile güncel bir sistem toplarsın.
  • bu arada 5770 derseniz hangi firmanın 5770 modelini almalıyım ?? (ayrıca atilerin bazı oyunlardaki uyumsuzlugu ne oranda doğrudur ? sıkıntı yaratırmı ?)
  • şu an için aslında sınırlı bi miktar para koyabilicem, aslında sadece ekran kartı düşünüyorum ama derseniz bi sisteme ihtiyacın var biraz daha eteliye bilirim -- yeni bi sistemin bana ne kadara mal olucağıda önemli tabiki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerrawin

şu an için aslında sınırlı bi miktar para koyabilicem, aslında sadece ekran kartı düşünüyorum ama derseniz bi sisteme ihtiyacın var biraz daha eteliye bilirim -- yeni bi sistemin bana ne kadara mal olucağıda önemli tabiki :D

SAPPHIRE HD4670 512MB .....120 TL
    http://www.sokindirim.com/11138-33-20R-HD4670-512M-GDDRF3-PCI-E-HDMI-DVI-IVGA-ROHS-LITE-128-BIT,PR-7674.html

5770 allıp paranı çöpe atma senin sistemin ancak 4670 5670 kaldırır

5770 iyi kartır fakat kullandığın işlemci bu kartı verimli çalıştıracak performansa sahip değil

ekran kartında ilerisi yoktur bugün 500 tl satılan kart 1 yıl sonra 200 tl satılır

• haklısın ama ben şimdi ekran kartını iyi alıp daha sonrada sistemin geri kalan parçalarını alırım diye düşündüm ??
  • Psu yetmez dostum bendede gtx260 var.
  • şu anda 4760 yada 5670 oyunlarda nasıl performans gösteriri yani oyunları rahat oyniyabilirmiyim bu sistemle?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.