merhabalar ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımda n vidia GTX260 var ancak birçok firma bu kartı getiriyor ve hangisinin daha iyi olduğunu kestiremiyorum.. ayrıca bu kartın sistemime uyup uymiyacağı hakkındada bir bilgim yok. tam verimlemi çalışır sorun çıkarırmı vs vs.. bu konuda beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü yeni oyunları oynamak için baya hevesliyim (:
şu anki ekran kartım asus EN8500GT silent 512 mb şimdiden çok teşekkürler..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sistemini guncellemelısın en guncel oyunları sorunsuz o sekılde oynayabılırsın. işlemcin kötü helekı o.c den anlamıyorsan bosuna o karta okadar para verme derim ben. anakartında am2 plus olsaydı bı derece daha iyi olurdu enazından işlemci terfiğiyle işi kurtarırdın.
Bu saaten sonra GTX 260 alınmaz ve PSU'nun 12v besleme kanalları GTX 260'a yeterli gelmez.
Bu sisteme en fazla 5670 gider bunun üstü her türlü zarar edersin
peki arkadaşlar bi sistem öneriniz varmı ben baya uzak kaldım son teknolojilerden,, yada şimdilik yeni sistem kurmaya gerek varmı ? sadece iyi bi ekran kartı ile idare edilebilinirmi bi süre daha ?
quote:
Orijinalden alıntı: aerrawin
peki arkadaşlar bi sistem öneriniz varmı ben baya uzak kaldım son teknolojilerden,, yada şimdilik yeni sistem kurmaya gerek varmı ? sadece iyi bi ekran kartı ile idare edilebilinirmi bi süre daha ?
ne kadarlık sistem
eğer çok oyun bağımlısı değilsen ve oyunları full detay yüksek çözünürlük gibi oynama hastalığın yoksa 5750 5770 al keyfine bak. işlemcin iyi değil ama yeni bir kart hiç yoktan oyunlarda yarıyolda bırakmaz seni. ama ben olsam para biriktirir komple yeni bir sisteme geçerdim.
kasan , psun , ramlerin,hdd vs yeni sistemde kullanılır. 350watt 5770 için çok rahat yeterli zaten ki asusun psusu gerçek psudur . güzel bir işlemci+anakart para sorun değilse 2gb daha ram takviyesi ile güncel bir sistem toplarsın.
bu arada 5770 derseniz hangi firmanın 5770 modelini almalıyım ?? (ayrıca atilerin bazı oyunlardaki uyumsuzlugu ne oranda doğrudur ? sıkıntı yaratırmı ?)
şu an için aslında sınırlı bi miktar para koyabilicem, aslında sadece ekran kartı düşünüyorum ama derseniz bi sisteme ihtiyacın var biraz daha eteliye bilirim -- yeni bi sistemin bana ne kadara mal olucağıda önemli tabiki :D
quote:
Orijinalden alıntı: aerrawin
şu an için aslında sınırlı bi miktar para koyabilicem, aslında sadece ekran kartı düşünüyorum ama derseniz bi sisteme ihtiyacın var biraz daha eteliye bilirim -- yeni bi sistemin bana ne kadara mal olucağıda önemli tabiki :D