Bildirim
GTX260 SONIC ile ilgili ufak bir soru ( bir bakarmısınız )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu cevap vericek birisi. -
%30 ile %40 arasında fark var. %40 da uğultu gibi bir ses duymanız gayet normal.
gtx260 ın gürültü değerlerine baktım, daha sonra kendi kullandığım kartın değerlerine baktım boşta hemen hemen aynı olmasına rağmen benim kart tam yükte daha sesli.
daha sonra fan hızını bahsettiğiniz %30 - %40 arası değerler arasında gözlemledim ve arada fark var. -
Ben de kullanıyorum aynı kartı. %40 bana o kadar gürültülü gelmiyor, 70den sonra coşuyor. Gerçi GPU-Z her zaman yüzde 40 gösteriyor fanı, nedendir bilmiyorum. V-Tune'dan bakıyordum ben. Ama GTA IV ve SC2 gibi oyunlarda bayağı artıyor fan hızı. -
normal sesli meret -
GPU sıcaklığına göre atış gösterir otomatik olarak yükselir otomatik olarak düşer bende gtx 275 var normal donüş devri 1572 rpm civarı ama call of duty Black Opsta full ayarda 2100 civarı bir rpm'ye ulaşıyor yani kısacası kartın GPU sıcaklığına bağlı ama msı afterburner adlı programla istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz ama fanın devrini düşürmek sorun yaratabilir.. -
Vallahi usta benimki En ufak devamlı sese dayanamayan biriyseniz bu yeni kartlarla işinz gerçekten zor tavsiyem şu büyükçe soğutuculardan alıp takmanız fan rpmsi düşük oldumu sesten kurtulursunuz.
+ Kışın uğuldayan alet yazın çığlık atar:D -
quote:
Orijinalden alıntı: 1337
%30 ile %40 arasında fark var. %40 da uğultu gibi bir ses duymanız gayet normal.
gtx260 ın gürültü değerlerine baktım, daha sonra kendi kullandığım kartın değerlerine baktım boşta hemen hemen aynı olmasına rağmen benim kart tam yükte daha sesli.
daha sonra fan hızını bahsettiğiniz %30 - %40 arası değerler arasında gözlemledim ve arada fark var.
Teşekkürler cevap için bende kartta sorun var sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: yerroner
Ben de kullanıyorum aynı kartı. %40 bana o kadar gürültülü gelmiyor, 70den sonra coşuyor. Gerçi GPU-Z her zaman yüzde 40 gösteriyor fanı, nedendir bilmiyorum. V-Tune'dan bakıyordum ben. Ama GTA IV ve SC2 gibi oyunlarda bayağı artıyor fan hızı.
Kartın fabrika çıkış fan hızı %40 o yüzdendir.
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
normal sesli meret
Haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: atrix41
GPU sıcaklığına göre atış gösterir otomatik olarak yükselir otomatik olarak düşer bende gtx 275 var normal donüş devri 1572 rpm civarı ama call of duty Black Opsta full ayarda 2100 civarı bir rpm'ye ulaşıyor yani kısacası kartın GPU sıcaklığına bağlı ama msı afterburner adlı programla istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz ama fanın devrini düşürmek sorun yaratabilir..
Doğru söylüyorsunuz ama gpu sıcaklığı oyunda (Black OPS)'da 60C ' yi hiç geçmiyor nedense full ayarda o yüzden fan seside yükselmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Vallahi usta benimki En ufak devamlı sese dayanamayan biriyseniz bu yeni kartlarla işinz gerçekten zor tavsiyem şu büyükçe soğutuculardan alıp takmanız fan rpmsi düşük oldumu sesten kurtulursunuz.
+ Kışın uğuldayan alet yazın çığlık atar:D
Çok haklısın bakalım ne olucak yazın ses yalıtımlı bir kasa alırız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X