Şimdi Ara

gtx295 ölüyor, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysis2 aldım oynuyorum, 1 hafta aradan sonra geçen gün oyun sırasında başıma şöyle bişey geldi, bir anda ekranda noktalar oluştu sonra da gördüğünüz üzere bir renk cümbüşü. Bilgisayarı tekrar başlattım sorun yok gibiydi, oynamaya devam ettim her zamanki gibi.

Aynı olay tekrar oldu, renkler noktalar coştu yine, masaüstüne indim, foto açtım noktalar var, video izledim noktalar var. Kartta sıkıntı mı vardır, ne tür bir sıkıntı vardır, garantiye versem ne gibi sonuç alırım?

Şu anda yine her şey yolunda gözüküyor mesela...

gtx295 ölüyor, yardım

gtx295 ölüyor, yardım

gtx295 ölüyor, yardım

gtx295 ölüyor, yardım

gtx295 ölüyor, yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db3 -- 3 Nisan 2011; 0:36:09 >

• Ram ler malesef arızalı görünüyor. Garantisi var ise şanslısın yoksa eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanOz -- 2 Nisan 2011; 21:28:35 >
  • Kartın garantisi kimden ve ürün hangisi tek pcb çift pcb
  • çift pcb, vatandan garantisi var, şu sıralar garantisi bitmek üzere sanırım. Elimde fatura yok fakat kutuyla götürdüğümde sorun olmayacağını söylediler. İnşallah bitmemiştir garanti..
  • Garanti bitmemiş ise gtx480yolda:)Bu arada seri nodan belli olur götür.Hangi marka zotac asus vs.
  • zotac..

bu karttan önce 8800ultra vardı elimde, o da bozulmuştu, çizgi elektronik sağolsun vatan'dan gtx295 temin etti ve kartımı değiştirdi, garantisinin de 0dan başladığını söylediler.

Vatan bu konuda ne kadar esnek bilmiyorum, göreceğiz bakalım. Garanti süresince yedek kart vermeleri de iyi olur sanki..
  • kasanızın içini temizliyormusunuz? toz faktörü de çok önemli
  • Kartınızı söküp PCI slotunda tozlanma varmı kontrol edin fırçayla filan temizleyin .
    Crysis e özgü bi sorunda olabilir Crysis'de var bu tip sorunlar, başka oyunlardada bu oluşuyormu bu olay?
  • Tozlanma vs.. farketmez başıma geldi. Evet Ramlerde sorun var. Tek çare değişim neyse ki, şanslısınız.

Benim kartımın bir tane diyotu yandığı için garanti dışına aldılar. Gitti GTX 275 .... Aman diyim Power of View dan uzak durun.... Aldığım günden beri sorun problem.
    Ondan daha eski olan Asus 7800 GT hala daha çalışıyor. Kartı ayrıca 2.el almıştım. Aldığım kişide 1 yıl kullanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 3 Nisan 2011; 0:20:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.