Şimdi Ara

GTX295 TEK PCB SLI TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 adet asus gtx295 tek pcb mevcut yanına 1adet daha farklı marka alsam uyum sorunu yaşarmıyım yoksa illa asus mu olucak.
    performans olarak artış görürmüyüm çünkü bf3 de ultra 1680*1050de oyun kasıyo hatta yürümüyo. 2ncisini alırsam kasılma sorununu aşarmıyım saygılar. tecrübe ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Eğer oyun kasıp yürümüyorsa bu sorun başka nedenlerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisserkan

Arkadaşlar elimde 1 adet asus gtx295 tek pcb mevcut yanına 1adet daha farklı marka alsam uyum sorunu yaşarmıyım yoksa illa asus mu olucak.
    performans olarak artış görürmüyüm çünkü bf3 de ultra 1680*1050de oyun kasıyo hatta yürümüyo. 2ncisini alırsam kasılma sorununu aşarmıyım saygılar. tecrübe ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

kartı değiştir o eski bir kart ben olsam onun yerine şuan 590 alırdım
  • ama diğer oyunlarda fifa2012 ve pes2012 oyunlarında gram kasma yok
  • bazen çift gpuda fps oyunlarında ani ekran gidip geliyor. bu uygun driver olmadığı içinmi teşekkürler.
  • GTX480 civarı bir karttır kasmasının nedeni başkadır. Oyun performansını arttırmak için Sli yerine yeni bir kart düşünmelisiniz. GTX580 olabilir.
  • başkadır derken sistem bileşenlerim g1 assassin 17 950 16gb ddr3 kartta sorun olabilirmi bazen kendi kutusundan çıkan driverla daha performanslı oluyor ama güncelleme yapunca nvida sitesinden oyunlarında metro2033 bf3 gibi ani fps düşüşleri oluyo ekran gidip geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartta yada yazılımında herhangi bir problem olabilir. Yoksa 1680 çözünürlükte kolay kolay sıkıntı çıkaracak yada tatmin etmeyecek bir kart değildir. Siz GTX580 e geçmeye bakın oyun performansı için
  • anladım sağolun ozaman gtx480 amp alsam nasıl olur sizce
  • GTX480 alman mantıklı olmaz. Performansı GTX295 e benzer , GTX580 , GTX590 , HD6990 a bakın derim ben , tabiki bütçe varsa. Minimum 580 düşünün.
  • Uygulamaya göre değdiğide olur değmediğide. 5Fps fark diye birşey yok bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

GTX480 alman mantıklı olmaz. Performansı GTX295 e benzer , GTX580 , GTX590 , HD6990 a bakın derim ben , tabiki bütçe varsa. Minimum 580 düşünün.

570le 580 arasi 400e yakin fark var.5 fps icin degermi sence?

değer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.