Şimdi Ara

GTX470 mi HD5870 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bad Company 2 verse düşünmeden alırım hastasıyım ben Battlefield 2'nin Yarın LYS sınavından sonra Bahçelievler'de 1-2 yere(Gold ve Vatan) bakacağım, gerçek hayatta araştırmak kutuya dokunmak farklı oluyor. Asıl ümidim Vatan'da Coolermaster 922 kasayı bulabilmek. Akşam da duruma göre alırım evden. Desteğiniz için çok teşekkürler, iyi akşamlar ;)
  • hangisinde karar kildin nvidia mi ati mi hangi markalar onu da soylersen iyi edersin ha bir de sunu ekleyim gtx 470 i rahat kullanmak icin 80+ kaliteli en az 700w psu ile kullanman lazim kasa ici havalandirmasini da iyi ayarlamalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

abicim vtx galaxy axle alınmaz. paranıza yazık. en ucuz pcb ve komponentleri kullanıyorlar.

kanıt?

en azından galaxy direk nvidia'dan gönderilen kartları kullanıyor. PCB'yi bırak soğutucu bile Nvidia tarafından birleştirilip Galaxy'e veriliyor Galaxy sadece etiket yapıştırıyor.

galaxy nin adını hiç duymadığımdan ve ucuz olduğundan öyle söyledim ama axle dan başım yandı benim. 7600gt agp den.

vaay axlenin bi kartından başın yandı diye en ucuz pcb ve komponentleri kullanıyo oldular öyle mi...

şu çıkarım gücüne hayran olmamak elde değil

axle kartım sorun çıkardı --> demek ki bütün axle kartlar kötü --> neden böyle olabilir --> heralde ucuz pcb kullanıolar

sonra da gerçekmiş gibi bunu forumlara yazıyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Antarktikali

Bad Company 2 verse düşünmeden alırım hastasıyım ben Battlefield 2'nin Yarın LYS sınavından sonra Bahçelievler'de 1-2 yere(Gold ve Vatan) bakacağım, gerçek hayatta araştırmak kutuya dokunmak farklı oluyor. Asıl ümidim Vatan'da Coolermaster 922 kasayı bulabilmek. Akşam da duruma göre alırım evden. Desteğiniz için çok teşekkürler, iyi akşamlar ;)

hocam922 var elimde üzerinde 2 adet cooler master 12cm silent kırmızı ışıklı fanıda vericem bu fanları ekran kartını soğutmak için hdd panelinin yanına monte etttim ve muhteşem çalışıyor 5970 in boşta sıcaklığı 45 derece ve yük altında daha 70 i geçtiğini görmedim. hangi ekran kartı olsa soğutur o yüzden hç sökmiycem kasayı alana hediyem olsun. ben de 932 alıcam 932 nin 225 lirasını siz ödeyin benim kasayı size vereyim tertemiz hiç bir yerinde çizik yok. fanlarla birlikte 100 lira daha ucuza almış olurusnuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

abicim vtx galaxy axle alınmaz. paranıza yazık. en ucuz pcb ve komponentleri kullanıyorlar.

kanıt?

en azından galaxy direk nvidia'dan gönderilen kartları kullanıyor. PCB'yi bırak soğutucu bile Nvidia tarafından birleştirilip Galaxy'e veriliyor Galaxy sadece etiket yapıştırıyor.

galaxy nin adını hiç duymadığımdan ve ucuz olduğundan öyle söyledim ama axle dan başım yandı benim. 7600gt agp den.

vaay axlenin bi kartından başın yandı diye en ucuz pcb ve komponentleri kullanıyo oldular öyle mi...

şu çıkarım gücüne hayran olmamak elde değil

axle kartım sorun çıkardı --> demek ki bütün axle kartlar kötü --> neden böyle olabilir --> heralde ucuz pcb kullanıolar

sonra da gerçekmiş gibi bunu forumlara yazıyosun...

anni kardeşim çıkarımı axle yüzünden başım ağrıdı diye değil. en ucuz kartlar oldukları için yaptım kartların görünüşünde dahi zotac taki asalet yok. ama sana göre zotac tan kalitelidir belki axle.

• @Tornado42
    Nvidia'da karar kıldım. psu +80 850W alacağım, kasa da Coolermaster HAF 922. Aşağıdan alırım belki

@Heinrich Himmler
    Ya kusura bakma PM atamıyorum da, nerede oturduğunu bana pm atabilir misin? (kasa için)
  • her özellikleri yakın galiba ama dx11 performansı ve physx için nvidia tercih edilebilir
  • GTX için full-tower kasa alınmalı bence.
  • Bu senin amacına göre değişir,

Nvidia kartlar DirectX 11de %40 civarı performans kaybı yaşıyor. bu oran ATI'lerde %55 civarı.
    GTX470'de CUDA, PhysX, 3D Vision teknolojilerini destekliyor.

PSU için şöyle kaliteli bir 650W bile yeter. Soğutmaya ise ihtiyacın yok. %100 yük altına soktum diyelim. 95 dereceye gelir. bu rakam seni korkutmasın, bu kart o derecede çalışabilir, ona göre tasarlanmış.

GTX470 HD5850'e rakip gösterilirken, fiyatı HD5870 civarında. ama desteklediği teknolojiler + DirectX 11de az performans kaybı alınabilecek bir kart yapıyor GTX470'i. eğer ben 3D ile işim olmaz, DX11 çokda önemli değil, diğer şeyleride önemsemezseniz o zaman HD5870
  • ortada bir durum hd 5870 gtx performans olarak 470 den iyi olmasına rağmen gtx in dx 11 de kaybı daha az ve physx var eşit gibi duruyor iki kartta
    ben olsam hd 5850 alır ve yeni nesil fermileri bekelerdim böylece hd 5850 ile rahatça oyunlarımı oynarken yeni fermiler geldiğinde daha sorunsuz
    daha az güç tüketen bir karta sahip olurdum.yada ati yeni seri yaparsa onu değerlendirirdim.
  • Dx11 de gtx470 daha iyi diyorlar da,siz Unigine Heaven testi yaparak daha iyi diyorsunuz insanlar oyun oynamak için bu kartı alıyor,Unigine Heaven oynamayacak ki,dx11 çıkan oyunları baz alırsak (Dirt,badcompany,avp....)5870 dx11de daha üstün,470'in oc potansiyeli evett daha iyi,bu kartı ancak oc yapacak ve iyi bir psu su olan adam alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

Dx11 de gtx470 daha iyi diyorlar da,siz Unigine Heaven testi yaparak daha iyi diyorsunuz insanlar oyun oynamak için bu kartı alıyor,Unigine Heaven oynamayacak ki,dx11 çıkan oyunları baz alırsak (Dirt,badcompany,avp....)5870 dx11de daha üstün,470'in oc potansiyeli evett daha iyi,bu kartı ancak oc yapacak ve iyi bir psu su olan adam alır

Siz bu kartı ileriye dönük, DX11 için alıyorsanız ve ilerideki çıkacak oyunlarda tesellation un daha yoğun kullanılıp yaygınlaşacağını düşünürsek unigine heaven de aslında bize bunu göstermiş oluyor, bu durumda dx11 başarısı GTX470 i üstün kılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Dx11 de gtx470 daha iyi diyorlar da,siz Unigine Heaven testi yaparak daha iyi diyorsunuz insanlar oyun oynamak için bu kartı alıyor,Unigine Heaven oynamayacak ki,dx11 çıkan oyunları baz alırsak (Dirt,badcompany,avp....)5870 dx11de daha üstün,470'in oc potansiyeli evett daha iyi,bu kartı ancak oc yapacak ve iyi bir psu su olan adam alır

Siz bu kartı ileriye dönük, DX11 için alıyorsanız ve ilerideki çıkacak oyunlarda tesellation un daha yoğun kullanılıp yaygınlaşacağını düşünürsek unigine heaven de aslında bize bunu göstermiş oluyor, bu durumda dx11 başarısı GTX470 i üstün kılacaktır.

Tesellation yoğun oyunlarda emin ol iki kart da tarih olacak,yeni kartlar çıkacaktır,teknolojiyle yarışamazsınız,kaldıki ileriye dönük olarak alınacak en son donanım ekran kartı,teknolojisi en çabuk değişen parça ekran kartıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

He ya ortada tessellation destekli oyun bile görünmüyorken şu an, ileride çıkacak "yoğun tessellation" kullanan oyunlarda (en aşağı 1.5 sene sonra) 470 uçurur hakikaten. dikkat et 1.5 sene sonra o 470 tarih olmasın. 470 üstün olacakmış ileride.. evet 5870 10 fps verirken 470 15 fps verecek dx11 yoğun tessellation oyunlarda. harika fark 15 fps arkadaş bu woww!! koşun 470 e abanıyoruz beyler.

ileriye dönük tavsiye veriyorlar arkadaş.. hem de 3-5 ay da değil yıl var arada. getirin tuğlayı kafa atacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Haziran 2010; 12:42:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

VTX3D - HD5870 1GB

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2684

@1000mhz

galaxy konusunda yaniliyorsun bence

ozel sogutmali gtx 470 modeli bile var

fakat vtx konusunda haklisin

forumda kullananlar var ve resmen adamlar malzemeden calmis diyorlar

• nvidiada karar kıldıysan hayırlı olsun şimdiden
  • Ya birde şöyle bir olay var nvidia da 3D OYUN DESTEĞİ VAR yeni çıkacak olan NFS HOT PURSUIT oyunu pc ve ps3 de 3D ile çıkacak artık oyunları gözlüklerimizi takıp içindeymiş gibi oynayabileceğiz benim ilgimi çok çekti.bildiğim kadarıyla ATI de şu anda öyle bir kart yok.tercih senin.
  • VTX3D - HD5870 1GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 28 Haziran 2010; 16:22:50 >
  • hatta ucuzu var 5850+oc=5870
  • aklı başında olan bir insanın soracağı bir soru değil bu.. gtx470 mi hd5850 mi? diye sorulursa belki anlarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.