Şimdi Ara

GTX470 mi HD5870 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım ama kararsızım, en fazla 700-800tl civarında bütce ayırdım. Ancak kararsızım, Nvidia GTX470 mi alsam yoksa Ati HD5870 mi? İkisinin de fiyatı 700tl civarı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 5870 bence.
  • nvidia son suruculerle cok iyi is cikardi kesinlikle gtx 470 almalisin
  • HD5870 tabikide
  • @chucky
    tabiki 5870 neden mi? çünkü ati radeon
    şaka bir yana 2 karttan 5870 iyidir.
  • 5870 iyidir ama dx11 de kötü ati 5870..bence 470 al
  • Kartın özelliklerine bakınca da 5870 kaba güç olarak daha kuvvetli gözüküyor zaten. Ancak şu sürücü olayı falan kafamı karıştırdı. Gerçek hayatta güncel sürücülerle ikisinin performansı arasında ne kadar fark olur? Fark çok olmaz heralde? Bir sorum daha olacak, marka konusunda ne önerirsiniz? En ucuzu hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Çok etkisi olmaz heralde markanın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

@chucky
    tabiki 5870 neden mi? çünkü ati radeon
    şaka bir yana 2 karttan 5870 iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antarktikali

Kartın özelliklerine bakınca da 5870 kaba güç olarak daha kuvvetli gözüküyor zaten. Ancak şu sürücü olayı falan kafamı karıştırdı. Gerçek hayatta güncel sürücülerle ikisinin performansı arasında ne kadar fark olur? Fark çok olmaz heralde? Bir sorum daha olacak, marka konusunda ne önerirsiniz? En ucuzu hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Çok etkisi olmaz heralde markanın?

son incelemelere bakabilirsin son sürücülerle yapılan...
  • gtx 470 al son surucuyu yukle resmi sitesinden karti zorlamayacak derecede makul bir overclock yap karta 5870 falan kalmiyor ortada
  • Hmm anlaşıldı... Zaten oyun oynamadığım ve çizim yapmadığım zaman Linux kullanıyorum, Nvidia ile daha rahat ederim. Bu arada marka konusunda yardım? :/ Sparkle iyi midir(en ucuzu o)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antarktikali

Hmm anlaşıldı... Zaten oyun oynamadığım ve çizim yapmadığım zaman Linux kullanıyorum, Nvidia ile daha rahat ederim. Bu arada marka konusunda yardım? :/ Sparkle iyi midir(en ucuzu o)?

Sparkle iyidir de Sparkle'ı Türkiye'ye getirten Mersa Sistem çok iyi değildir. Herhangi bir sorunda teknik serviste sıkıntı yaşatabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burning-turning -- 26 Haziran 2010; 12:57:54 >
  •  GTX470 mi HD5870 mi?
     GTX470 mi HD5870 mi?
     GTX470 mi HD5870 mi?
     GTX470 mi HD5870 mi?

• Sparkle teknik servisi ile problem yaşayıp davalık olan bir forum üyesi bile var, gözlemlediğimiz kadarıyla uzak durman gereken bir marka Sparkle.

http://www.netsiparis.com/detay.asp?tablo=1282&kod=12821652018

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=111841

• @hedevilcate benchmarklar için çok teşekkür ederim.

Kartları vatanbilgisayar veya bimeks'ten almayı düşünüyorum, ikisinde de indirim yarın bitiyor. Vatan'da en ucuz GTX470 709tl ve sparkle, Bimeks'te ise 707tl ve palit. Palit nasıldır peki?

• nividia da iyiden kötüye: zotac>asus>leadtek>palit diye gider. axle galaxy filan alma benim başım ağrıdı axle dan.
  • GTX470
  • 2sininde kendisine göre +ları var.
    5870 düşük güç tüketimi düşük ısı düşük db vs.
    470in fizik tessellation performansı vs.. ha bide markası nvidia.oda bi + olarak sayılıyo artık :)
    sen bilirsin yani.ben olsam beklerim 2. jenerasyon fermileri onlardan alırım.öylede yapıcam büyük ihtimal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

2sininde kendisine göre +ları var.
    5870 düşük güç tüketimi düşük ısı düşük db vs.
    470in fizik tessellation performansı vs.. ha bide markası nvidia.oda bi + olarak sayılıyo artık :)
    sen bilirsin yani.ben olsam beklerim 2. jenerasyon fermileri onlardan alırım.öylede yapıcam büyük ihtimal :D

Ya aslında yeni PC topluyorum o yüzden bekleyemeyeceğim :D Vatanda da Bimekste de indirim yarın bitiyor. O yüzden bekleyemem ;) Koca bir yaz nasıl geçer yoksa :P Onun için de ayrı bir konu açsam iyi olur aslında ya. Herkese teşekkürler ;)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.