Şimdi Ara

gtx560-gtx570 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki karttan birini almayı düşünüyorum.fakat 2 kartın arasında bayağı fiyat farkı var.sizce aradaki vereceğim para gereksiz mi çünkü gtx 570i ancak vatanın indirim gününde alabiliyorum yoksa bütçemi fazlaca zorlayacak.anandtech bench bakıyorum en fazla 10 fps oynuyor.hangisini tercih etmeliyim
    önerileriniz için simdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneypkill -- 15 Aralık 2011; 22:02:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sneypkill

arkadaşlar bu iki karttan birini almayı düşünüyorum.fakat 2 kartın arasında bayağı fiyat farkı var.sizce aradaki vereceğim para gereksiz mi çünkü gtx 570i ancak vatanın indirim gününde alabiliyorum yoksa bütçemi fazlaca zorlayacak.anandtech bench bakıyorum en fazla 10 fps oynuyor.hangisini tercih etmeliyim

En fazla 10 fps fark var aralarında.. Fiyat farkıda var tabiki bu yüzden gtx 560 ti diyecem size, veya HD 6950 alıp 6970'e modlıyabilirsin hem gtx 560 ti'den ucuz hemde modlandımı 560 ti'yi geçiyor..

Ama yok ben illa nvidia istiyorum dersen 560 ti alabilirsin.
  • 560 al.Bence.
    overclock ile epey bi 570 e yaklaşır zaten.
    Ama dikkat. Ti modeli olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

quote:

arkadaşlar bu iki karttan birini almayı düşünüyorum.fakat 2 kartın arasında bayağı fiyat farkı var.sizce aradaki vereceğim para gereksiz mi çünkü gtx 570i ancak vatanın indirim gününde alabiliyorum yoksa bütçemi fazlaca zorlayacak.anandtech bench bakıyorum en fazla 10 fps oynuyor.hangisini tercih etmeliyim

En fazla 10 fps fark var aralarında.. Fiyat farkıda var tabiki bu yüzden gtx 560 ti diyecem size, veya HD 6950 alıp 6970'e modlıyabilirsin hem gtx 560 ti'den ucuz hemde modlandımı 560 ti'yi geçiyor..

mod olayında kart çok ısınıyormuş doğru değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

quote:

mod olayında kart çok ısınıyormuş doğru değil mi?

vardır elbet bir zararı. Ati bunu düşünmedi bir bizim milletimiz çakal zaten.

Ha ben olsam bende modlar öyle kullanırım. Param yetiyorsa 6970 alırdım ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    3 yıl önce açıldı
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.