Şimdi Ara

gtx570 mi? 6870crossfire mı ? -acil-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anandtech e baktım 6870 üstün konumda gibi ama yine de size sormak istedim .

• 6870 cf daha iyidir ama daha fazla güç tüketir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 570 alınır sonra şartlar olunca sli yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 16 Eylül 2011; 18:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ated90

6870 cf daha iyidir ama daha fazla güç tüketir.

kullanacağım psu corsair ın gaming serisi gs700

700w yeterli olur mu ? single rail değil uyumlu cf için ? +80 sertifikası var yeterli olacağını düşünüyorum ama ?? ? ? ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruzeiro

quote:

700w yeterli olur mu ? single rail değil uyumlu cf için ? +80 sertifikası var yeterli olacağını düşünüyorum ama ?? ? ? ? ?

Cf için uygun olur. Ama o/c leyebilir misin kartları bilmiyorum.

• HD6870 CF daha hızlı olur ama daha sorunlu olabilir.. 2nci el GTX 580 alma şansın varsa üzerinde düşün bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onami

quote:

quote:

Cf için uygun olur. Ama o/c leyebilir misin kartları bilmiyorum.

o.c düşünmüyorum kartlara teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

HD6870 CF daha hızlı olur ama daha sorunlu olabilir.. 2nci el GTX 580 alma şansın varsa üzerinde düşün bence..

sorunlu derken ? açar mısın biraz tedirgin etme adamı
  • quote:

HD6870 CF daha hızlı olur ama daha sorunlu olabilir.. 2nci el GTX 580 alma şansın varsa üzerinde düşün bence..

+1 Bak bu da olabilir. 2. el Gtx 580 de işini görür.
  • quote:

quote:

onu aramak bulmak beni kasan işler onlar pek vaktim yok 6870 cf konusunda ısrarcıyım ama sorun dedi arkadaş ne olabilir onu merak ediyorum

• Mutlaka sorun çıkar anlamında söylemedim, krulum sırasında, oyun desteği, sıcaklık ve gürültü problemi gibi nedenler..
  • 700W rahat yeter başka bir şey tartışma 6870 CF son 2-3 yıl seni en üst seviyelerde idare eder.
  • GTX570 tek başına yeter HD6870x2 randıman alana kadar fazla ısı ve güç tüketimi eğer illaki Ati diyorsan HD6950 tek başına yine yeter zaten bu kartlar bütün uygulamalara fazla bile gelir görüşündeyim.
  • quote:

quote:

quote:

onu aramak bulmak beni kasan işler onlar pek vaktim yok 6870 cf konusunda ısrarcıyım ama sorun dedi arkadaş ne olabilir onu merak ediyorum

zorlamaısn seni Demircubu arakadaşımız 1.-2.el nvdia kartları alıp satiyor iyede refaransı var guvenlir bir arkadaş Ondan alabilirsin

• bende vardı iki kartı da sattım 6970 aldım eksendeki kampanya ile. ben olsam tercih etmem. CF yapılacaksa üst modellerle yapılmalı bence en az 6950 ile.
  • ikisine para verene kadar 2gb bir 6950 modeli al bence ilerde cf yaparsin suan 6950 klasinda ekran kartini zaten herhangi bir oyun zorlamiyor bosuna 2 tane 6870 alip slotlarida doldurma paranida harcama al birtane 6950 2gb gitsin sonra da cf yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 17 Eylül 2011; 3:52:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.