Şimdi Ara

GTX660 elimde var üstüne tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gtx660 üstüne sistem kurmak istiyorum power500-600 arası mevcut dış kasada mevcut ram ve hdd çok sıkıntı değil geriye anakart ve işlemci kalıyor tavsiyeleriniz alabilirmiyim 2si 500-600 lira bandında olacak şekilde

• Bütçeyi zorlayıp i5 4460 + h81m p33 veya h81m s2pv almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    i3 4170+h81m-p33
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

i3 4170+h81m-p33

Tam olmuş. Ama bütçeyi zorlayıp i5 alabilirsiniz. Güç kaynağınız zaten ne olursa olsun yeter söyleyim o ekran kartı üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

i3 4170+h81m-p33

Tam olmuş. Ama bütçeyi zorlayıp i5 alabilirsiniz. Güç kaynağınız zaten ne olursa olsun yeter söyleyim o ekran kartı üstüne.

ileride upgrade yapmayı pek düşünmüyorum 4460 + z97 gaming 3 alıp seneye 960 civarında bi ekran kartı takmayı düşünüyordum elimde laptop var 670mx monster biraz ağır taşımak zor geliyor :D unide laptopu bırakıp evime bu pcyi toplamak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

i3 4170+h81m-p33

ileride upgrade yapmayı pek düşünmüyorum 4460 + z97 gaming 3 alıp seneye 960 civarında bi ekran kartı takmayı düşünüyordum elimde laptop var 670mx monster biraz ağır taşımak zor geliyor :D unide laptopu bırakıp evime bu pcyi toplamak istedim

Benimle aynı kafaya sahipsin fakat z97 anakart çok gereksiz bir k serisi olmayan işlemci için. Sen en iyisi msi seviyorsan h97 gaming al msi i5 4460 al işlemci bu kadar basit. İleride ekran kartı yükseltirsin. Herşey mis gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci elde böyle kombolar bulmak mümkün. Eski nesil olmasına karşı daha performanslı ürünler mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.