Bildirim
GTX660 elimde var üstüne tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçeyi zorlayıp i5 4460 + h81m p33 veya h81m s2pv almalısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i3 4170+h81m-p33 -
quote:
Orijinalden alıntı: YsN1422
i3 4170+h81m-p33
Tam olmuş. Ama bütçeyi zorlayıp i5 alabilirsiniz. Güç kaynağınız zaten ne olursa olsun yeter söyleyim o ekran kartı üstüne. -
quote:
Orijinalden alıntı: INCOMING
quote:
i3 4170+h81m-p33
Tam olmuş. Ama bütçeyi zorlayıp i5 alabilirsiniz. Güç kaynağınız zaten ne olursa olsun yeter söyleyim o ekran kartı üstüne.
ileride upgrade yapmayı pek düşünmüyorum 4460 + z97 gaming 3 alıp seneye 960 civarında bi ekran kartı takmayı düşünüyordum elimde laptop var 670mx monster biraz ağır taşımak zor geliyor :D unide laptopu bırakıp evime bu pcyi toplamak istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Overmedia
quote:
Orijinalden alıntı: INCOMING
quote:
i3 4170+h81m-p33
Tam olmuş. Ama bütçeyi zorlayıp i5 alabilirsiniz. Güç kaynağınız zaten ne olursa olsun yeter söyleyim o ekran kartı üstüne.
ileride upgrade yapmayı pek düşünmüyorum 4460 + z97 gaming 3 alıp seneye 960 civarında bi ekran kartı takmayı düşünüyordum elimde laptop var 670mx monster biraz ağır taşımak zor geliyor :D unide laptopu bırakıp evime bu pcyi toplamak istedim
Benimle aynı kafaya sahipsin fakat z97 anakart çok gereksiz bir k serisi olmayan işlemci için. Sen en iyisi msi seviyorsan h97 gaming al msi i5 4460 al işlemci bu kadar basit. İleride ekran kartı yükseltirsin. Herşey mis gibi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkinci elde böyle kombolar bulmak mümkün. Eski nesil olmasına karşı daha performanslı ürünler mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X