Bildirim
gtx680 le crysis onlinede problem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: [ORHAN]
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bugun konu acarken baslıksız actım ...... hemen konuya giriyorum zotac gtx 680 ekran kartım var ama crysis onlinede oyunda kasmalar oluyor yardımcı olursanız sevinirimm
interntetiniz kac mbps ? -
kardesim 8mphs ye kadar oyunda en fazla 90 ping alıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeniquote:
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bugun konu acarken baslıksız actım ...... hemen konuya giriyorum zotac gtx 680 ekran kartım var ama crysis onlinede oyunda kasmalar oluyor yardımcı olursanız sevinirimm
interntetiniz kac mbps ? -
Merhaba ,quote:
Orijinalden alıntı: A.M.G
kardesim 8mphs ye kadar oyunda en fazla 90 ping alıyorum
Alıntıları Göster
Faydası Olurmu Bilmem Ama Ping Düzenliyici - İnternet Düzenliyici programlar var onları deneyebilirsiniz . -
quote:
güncel driverlar yüklümü -
quote:
Öncelikle sistem özelliklerini tam olarak yazın PSU kaç Watt belirtin. Diğer bütün oyunlarda kasma oluyor mu belirtin.
http://www.speedtest.net/ sitesine girerek internetinizin hızı test edin ve SS olarak atın. .
-
quote:
Orijinalden alıntı: notebook-yk
quote:
güncel driverlar yüklümü
evet indirip yükledim hatta format atıp tekrar yükledim ama yine degisen bisi olmadi -
quote:
quote:
quote:
güncel driverlar yüklümü
evet indirip yükledim hatta format atıp tekrar yükledim ama yine degisen bisi olmadi
oyun orjinal sanırım virüs taraması felan yap pc ye -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Öncelikle sistem özelliklerini tam olarak yazın PSU kaç Watt belirtin. Diğer bütün oyunlarda kasma oluyor mu belirtin.
http://www.speedtest.net/ sitesine girerek internetinizin hızı test edin ve SS olarak atın. .
sis temim msi z77-gd55 anakart- işlemci 2600k-16gb ram-60gb ssd-700 700 watt termaltake power supply .... enfazla 90 ping alıyorum kardeşim ki buda crysis de normal bi ping
-
quote:
quote:
quote:
quote:
güncel driverlar yüklümü
evet indirip yükledim hatta format atıp tekrar yükledim ama yine degisen bisi olmadi
oyun orjinal sanırım virüs taraması felan yap pc ye
kardesim oyunum orjinaldi ama sonrada cd bozulunca kopya cd ye kaldım ama cd key orjinal
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
güncel driverlar yüklümü
kardesim oyunum orjinaldi ama sonrada cd bozulunca kopya cd ye kaldım ama cd key orjinal
cd gerek yok origine üye olup ordan indirebilirsiniz oyunu elinizdeki keyde girip kullanabilirsiniz birde eski driverlarla deneyin dirext 11 yüklümü oyun üzerinde yükleniyor bu ama sorun cıkarıyormu kasma gibi
-
notebook-yk sorun oyunun keyinden mi kaynaklanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeniquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
güncel driverlar yüklümü
cd gerek yok origine üye olup ordan indirebilirsiniz oyunu elinizdeki keyde girip kullanabilirsiniz birde eski driverlarla deneyin dirext 11 yüklümü oyun üzerinde yükleniyor bu ama sorun cıkarıyormu kasma gibi
Alıntıları Göster
Sistem oyunu kaldıracak özelliklerde online olduğu için internet hızı ve antivirüs buna neden olabilir
-
quote:
notebook-yk sorun oyunun keyinden mi kaynaklanıyor.
Sistem oyunu kaldıracak özelliklerde online olduğu için internet hızı ve antivirüs buna neden olabilir
yok cd orjinal degilmiş iciynen oynanmıstır diye düşündüm orjinal olarak origin sitesinden indir dedim -
quote:
quote:
yok cd orjinal degilmiş iciynen oynanmıstır diye düşündüm orjinal olarak origin sitesinden indir dedim
Anladım tabi internetin hızı nedir belirtmemiş. Antivirüsü kaldırarak denemekte fayda var -
yok arkadaşlar dediginiz herşeyi yaptım ama hala yine ayni sorun ... kafam iyice karisti amd mi alsaydimquote:
Orijinalden alıntı: Saiphquote:
quote:
yok cd orjinal degilmiş iciynen oynanmıstır diye düşündüm orjinal olarak origin sitesinden indir dedim
Anladım tabi internetin hızı nedir belirtmemiş. Antivirüsü kaldırarak denemekte fayda var
Alıntıları Göster
-
quote:
yok arkadaşlar dediginiz herşeyi yaptım ama hala yine ayni sorun ... kafam iyice karisti amd mi alsaydim
dostum oyunda kasma sureklı değilde orbital strike yapılırken yada camlar kırılırken oluyorsa normal ekran kartıyla alakalı değil fakat süreklı kasıyorsa sorun var dmektir -
quote:
Orijinalden alıntı: asker1695
quote:
yok arkadaşlar dediginiz herşeyi yaptım ama hala yine ayni sorun ... kafam iyice karisti amd mi alsaydim
dostum oyunda kasma sureklı değilde orbital strike yapılırken yada camlar kırılırken oluyorsa normal ekran kartıyla alakalı değil fakat süreklı kasıyorsa sorun var dmektir
YOK KARDEŞİ O ŞEKİLDE DEGİL BİNALARA GİRERKEN VE YA BİRİYLE KARŞI KARŞIYA GELİNCE VE BİR ÇIK ŞE DAHA KART DAHA YENİ GELDİ GARANTİYE GÖNDERMİŞTİM DEGİŞİM OLDU YENİSİNİ GÖNDERDİLER AMA HALA AYNI
-
Oyun normal modda donmuyorsa, sorun kesinlikle ping den dolayıdır, hat değerleriniz nedir? Ayrıca iyiyse dahi oyunun bulunduğu server yoğunluğundan dolayı ping tavan yapabilir ve donabilir.quote:
Orijinalden alıntı: A.M.Gquote:
Orijinalden alıntı: asker1695
quote:
dostum oyunda kasma sureklı değilde orbital strike yapılırken yada camlar kırılırken oluyorsa normal ekran kartıyla alakalı değil fakat süreklı kasıyorsa sorun var dmektir
YOK KARDEŞİ O ŞEKİLDE DEGİL BİNALARA GİRERKEN VE YA BİRİYLE KARŞI KARŞIYA GELİNCE VE BİR ÇIK ŞE DAHA KART DAHA YENİ GELDİ GARANTİYE GÖNDERMİŞTİM DEGİŞİM OLDU YENİSİNİ GÖNDERDİLER AMA HALA AYNI
Alıntıları Göster
-
Ani donmalar oluyorsa vsync'i kapatarak deneyin.quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Oyun normal modda donmuyorsa, sorun kesinlikle ping den dolayıdır, hat değerleriniz nedir? Ayrıca iyiyse dahi oyunun bulunduğu server yoğunluğundan dolayı ping tavan yapabilir ve donabilir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Oyun normal modda donmuyorsa, sorun kesinlikle ping den dolayıdır, hat değerleriniz nedir? Ayrıca iyiyse dahi oyunun bulunduğu server yoğunluğundan dolayı ping tavan yapabilir ve donabilir.
söyle anlatıyım size oyunu en dusuk ayara alsam bile binaya girislerde donmalar ve takılmalar oluyor ve ping imde 85 ve cok iyi bi ping dene bilir
Benzer içerikler
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye çalışmıyor
- dlss nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- zyxel modem kurulumu
- video boyutu küçültme
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X