Şimdi Ara

GTX770 DEĞİŞTİRMEK DOĞRU OLURMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zotac GTX 670 4gb model kartım bozulduğu için para iades yaptırdım. Vatan Topkapı şubesinde cumartesi günü bilgisayarımı geri almaya gittiğimde bana bozuk ASUS GTX 770 DirectCU ii 4gb sattılar.(Kutuda bandrol falan hiçbirşey yoktu, özellikle sıfır mı diye sordum sıfır dediler puştlar). Cumartesi (10 Mayıs 2014) akşam aynen iade ettim. Stoklarda hiçbir 4gb kart yoktu. O hafta sonu yana yana 4gb gtx 770 çipset bi ekran kartı aradım. Pazar sabahı Avcılar Vatan şubesindeki son Zotac GTX 770 4gb satılmış, arayıp sordum. Beylikdüzü şubesinde de olduğu söylendi ama oraya telefonla ulaşamadım bende pazar günü öğleden sonra metrobüse atlayıp Beylikdüzündeki son Zotac GTX 770 4gb kartı aldım. 1030 TL gibi bir rakamdı. Almadan önce kutuyu kontrol ettim bandrol falan vardı. Karttan şuan için memnunum. Hoş ben 670'den de menmundum ama referans soğutucu olması kötüydü. En azından 70 TL farka güzel soğutmalı bi Zotac alabildim. Şunu da söyleyeyim Arma 3 oynarken Ultra ayarlar ve full anti aliasing ile 2900mb VRAM kullanımı oluyor. 1920x1080 çözünürlükte. Aynı şekilde Tomb Raider ve hatırlamadığım bir kaç oyunda da vram kullanımı 2gb yi geçmişti. Bence yerinde olsam para iadesi yaptırır 4gb bir model tercih ederdim. İlerde SLI yapar kartın ömrüne ömür katarsın. Ama sorun şu ki İstanbulda nerede 4gb 770 çipsetli bir ekran kartı bulursun bilemiyorum. Ama iade yaptırırsan nakit olarak stoklara geldiğinde alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 15 Mayıs 2014; 12:39:00 >

• SoruSorcam kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler.Ankarada oturuyorum bırakın ankarayı türkiyede hiç bir mağazada 770 yok.Para iadesi yaparlarmı kartı 5 gündür kullanıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quando1

yorumunuz için teşekkürler.Ankarada oturuyorum bırakın ankarayı türkiyede hiç bir mağazada 770 yok.Para iadesi yaparlarmı kartı 5 gündür kullanıyorum?

Ben oradayken müşteri memnuniyeti kapsamında para iadesi olmaz falan diyordu müşteri hizmetlerindeki eleman. Ama bana değil başka bir adama anlatıyordu. İstersen arayıp sor fazla geçirmeden. İstersen 175 Tüketici hattını arayıp kaç gün içinde para iadesiyle ürünü geri iade edebileceğini sorabilirsin. Olmaz derlerse tüketici hakem heyetine gidip şikayet etmekle tehtid et. İnanır mısınız GTX 670'im servisteyken 10 iş günü içinde kartımın sorununu çözmeyip bana da kartın muadilini vermedikleri için şikayet edeceğimi yazılı olarak bildirdim MASCOM firmasına. Cuma 17:00 idi, 17:30 da vatandan aradılar kartınıza iade çıktı diye. Bunlar az anasının gözü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 15 Mayıs 2014; 12:43:24 >

• SoruSorcam kullanıcısına yanıt
    Peki iade hakkim var karti iade ettim ya kart gelmeZse stoklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quando1

Peki iade hakkim var karti iade ettim ya kart gelmeZse stoklara

Kart gelmezse paranı aldığın ile kalıcaksın yapacak bişey yok. Gelene kadar harcama parayı.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Madem BF4 de dahil bu kart beni 3-4 sene son ayarlarda götürürse hiç değişmeme gerek yok ?
  • quando1 Q kullanıcısına yanıt
    İade hakkınız ilk 7 günde koşulsuz şartsız gidip "memnun kalmadım" diyorsunuz. İster para isterseniz de ürün değişimi yapabiliyorsunuz. Yapamazsınız derler ise faturanız ile kaymakamlıklarda bulunan tüketici haklarına başvurabilirsiniz.

ilk 15 günde de değişim hakkınız var " beklediğim performansı alamadım" diyerek.
  • quando1 Q kullanıcısına yanıt
    Hiç bir tek gpu lu kartın 3-4 sene ultra ayarlarda götüreceğini sanmıyorum.
  • Şimdi siz GTA4 de ultra ayarda test ettinizmi kartı.Boşver arkadaşların ne söylediğini.Kartını alınca en yeni yüksek grafik gerektiren oyunlarda bir test et.Örnek bf4, ghost ,hitman abs.metro last gibi.Grafikleri ultraya al hiç bir ayarda kısma.Eğer seni tatmin etmediyse öyle değiştir bence.Bende 4 gün önce powercolor r9280x aldım senin gibi.Çok çok memnunum.Parasını fazlasıyla hakediyor.Tabi git bu al diye söylemedim.Önemli olan verdiğin paraya karşılık kart seni mennun edecek mi.Kartınla benimkisi testlerde başa baş gerçi.Bende ikisi arasında kalmıştım.3gb ve aldığım kartın fiyatı beni cezbetti.o kadar para verip kartına ısınamazsan çok kötü.Her açtığın oyunda küfredersin seçimine.Umarım kart alma mecaran benim gibi mutlu sonla biter kardeşim.
  • Sadece tam anlamak adına bir soru sormak isterim.2 gb 1080p için yeterli denilmekte.Ancak kafama takılan ps4 ve xbox one yeni çıktı biliyorsunuz.Bunların grafik ramı kaç acaba benim bildiğim 2 gb dan çok yüksek.Bu aletler 1080p için yapılmadı mı.4k görüntü vermeyecekler sonuçta.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Test edildi hocam arkadasimda vardi 770 kendi gozumle gordum kastigini 4gb aldi kasma kalmadi cok tuhaf

Guzel soru hocam bende bekliyorum cevabi

Varmi konu hakkinda bilgisi olan ?

Birde nvidia ya karşı daha sıcağim amd ye gecmek bilmiyorum mantikli olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

İade hakkınız ilk 7 günde koşulsuz şartsız gidip "memnun kalmadım" diyorsunuz. İster para isterseniz de ürün değişimi yapabiliyorsunuz. Yapamazsınız derler ise faturanız ile kaymakamlıklarda bulunan tüketici haklarına başvurabilirsiniz.

ilk 15 günde de değişim hakkınız var " beklediğim performansı alamadım" diyerek.

bu internet'ten yapılan alışverişler için geçerli magazadan alınan ürünün sıkıntısı yoksa degiştirme yapmıyorlar .
  • Haklisiniz suan aradim degisim yapmicaklarini soylediler

• 2gb 770 sli yapilmaz 4gb alsaydiniz keske
    Ayni hatayi bende yaptim lighting 770 2gb aldim pismanim
    Cunku sli yaparsam sacma olucak gpu bellegi 2gb olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @quando1 bende aynısını yaşadım eger içinize sinmiyorsa 2 .el forumun'da temiz 290 ' ile takas yapın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jussie

quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

bu internet'ten yapılan alışverişler için geçerli magazadan alınan ürünün sıkıntısı yoksa degiştirme yapmıyorlar .

4077 sayılı tüketici hakları kanunu okuyun. Ben 2 şer hafta arayla 660ti değiştirip 760 onuda değiştirip 770 aldım. Ürünlerde hasar hata birşey de yoktu. Memnun kalmadım dedim. Kanun gereği konuşuyorum , almak zorunda.. 7 gün içinde de parayı vermek zorunda.

Edit : İnternette, kapıdan ödeme alımlarınızda da 7 gün içerisinde cayma hakkınız paranızı iade isteme hakkınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 15 Mayıs 2014; 14:53:59 >

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Marifetmis gibi anlat

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Marifetmis gibi anlat

Neyi marifetmiş gibi anlatıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.