Şimdi Ara

GTX770 DEĞİŞTİRMEK DOĞRU OLURMU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafana göre al iade et. Hicbir hasar yokken milleti ugrastir. Sizin gibiler yüzünden ihtiyaci olanlar 1 ay servis bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman ben simdi gitsem karti titan serisine degissem 1-2 gun kullansam nefsimi oldursem geri gidip tekrar 770 e degisebilirmiyim yada 780 e eminmisiniz

• Kardeş sana güzellikle anlatıyorum yasa gereği hakkın var diyorum. Bak dikkat et değiştirme hakkın var. Ama Vatandaki adamın onu tekrar reyona koyup satma hakkı yok. Ha sen zaten her hafta gidip değiştirirsen sana zaten hop noluyor derler. Konuyu da başka yere çekmeye çalışmayın sakın
    Teşekkurler hocam bilgilendirdiginiz icin

• Arkadaşlar konu sapmasın lütfen cumartesiye kadar bu konuyu halletmem lazim

• Ne yapmalıyım sizce kartım kalsinmi yoksa r9 290 a gecis yapayimmi yoks baska birsey onerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quando1 -- 15 Mayıs 2014; 17:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quando1

Ne yapmalıyım sizce kartım kalsinmi yoksa r9 290 a gecis yapayimmi yoks baska birsey onerirmisiniz

acayip güldüm

bu kadar gereksiz bir işlem görmedim ben 770 ' ten amd ye geçmek mi ?

bundan sonra 860 veya 870' e geçersin kardeş sakın öyle birşey yapayım deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Mayıs 2014; 17:58:23 >
  • Hocam sonunda sizi bekliyordum iyi oldu cevap verdiginiz 770 e devam edeyimmi konunun basini okudunuzmu

Yasal hakkın olmadığını söylemedim sadece biraz vicdan olsun. Herkes çok iyi biliyor ki o kartlar baska birine tekrar satılacak

• 2GB olacağı için aynısından alıp SLI yapman mantıksız bir hareket olacaktır çünkü SLI düzenekte kartlar 2GB olarak çalışacak. Elindeki kartı değiştirme dursun. Gayet güzel ve seni pişman etmeyecek bir karta sahipsin. 2-3 yıl sonra maxwell seriside fiyat olarak oturunca o zaman bir uprage yaparsın.
  • quote:

Hocam sonunda sizi bekliyordum iyi oldu cevap verdiginiz 770 e devam edeyimmi konunun basini okudunuzmu

evet

yapacağın işlemler gereksiz

devam et
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok sağ olun

• Tamamdir hocam gorusleriniz benim icin onemli karta devam ediyorum.

• MultiCore kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen galiba anlamamakta ısrar ediyorsun, kullanıp bozup geri vermiyorum dikkatli oku. İstediğim beklediğim performansı vermiyor diye geri veriyorum. Aradaki farkı idrak edebiliyor musun? Alıp karta overclock yapıp ,bir sürü testten geçirip geri vermiyorum yani anlayacağın simitten ısırıp geri tezgaha koymuyorum.. Burda Vatan daki çalışanlarda keriz değil vidasına kadar bakıyorlar ,deniyorlar. Eğer aldığın t-shirt dar geldiyse değiştiriyorsun aynı hak elektroniktede var, sen kullanmayı bilmiyorsan herşeyin altında art niyet arıyorsan bence hata sende.
  • Arkadaş 770 2gb almış ama çoğu oyunda 2gb sınırı oyun ayarları için yetmiyor. Bence o kadar para vermişken 4gb alması daha mantıklı değil mi? 4gb al kafan rahat olsun son ayarlara istediğin gibi getir

• Ne diyor hocam bu arkadaş ne dersiniz

• quote:

Ne diyor hocam bu arkadaş ne dersiniz

4GB'ta olsa FPS yine düşecektir. Yani hertürlü havada karada siz 50 FPS'leri hatta kimi sahnelerde 45leri görüceksiniz. GB lık bir durum yok ortada. Ultra ayarlarda 2GB'tada aynı şekilde düşecektir 4GB'tada. Önemli olan iki şey var burda. Mimari ve yazılımsal optimizasyon. Bunlar yeterli olmadıkça siz akıcı oyun deneyimini ancak ayarları elle optimize ederek sağlayabileceksiniz. Saf ultra ayarda 1080P'de 60 altını görmemek mümkün değil.
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    Bilginizi dayanarak soruyorum gtx670 4gbmi gtx770 2gbmi dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: wingdragon

Tabikide GTX770 2GB

770 2GB, 670 4GB'tı tokat manyağı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

quote:

Orijinalden alıntı: wingdragon

Tabikide GTX770 2GB

770 2GB, 670 4GB'tı tokat manyağı yapar.

Şu cevapla bilgisayar donanımından ne kadar anladığınızı göstermiş oldunuz hocam(!) bilgilerinizi bu kadar iddialı şekilde söylemeden önce düşünmeyi bırakın, araştırın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.