Şimdi Ara

GTX960 Vatanbilgisayar geri iade (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

2 dakika önce CS:GO arkadaşların maçını izlerken yine reset attı :/

reset olayı karttansa sıkıntı büyük ama genelde karttan dolayı reset atmaz. ben hiç duymadım en azından. anakartdan olabilir. hocam kurduğunuz windowslar orjinal mi.

windows 7 hariç diğer ikisi orjinaldi hocam . İşin garibi en yüksek performansı windows 7 de aldım :D

o daha da garip.

Yarın götereceğim kartı bir de servis baksın sorun yoksa zaten onaylamazlar değişimi. 1 ay beklemekte koyuyor adama :)

• Bende de gtx 960 var.işlemcim g3220 psu rm450. Witcher 3 herşey lowda takılmalar oluyor.işlemciden olabilir.bf4 te sıkıntı yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantemel

Bende de gtx 960 var.işlemcim g3220 psu rm450. Witcher 3 herşey lowda takılmalar oluyor.işlemciden olabilir.bf4 te sıkıntı yok gibi

Hocam valla yarın götüreceğim ben ya iade gelirse daha yüksek bir kart alacağım 960 hakkında yeterince olumsuz şey gördüm artık içime sinmedi hiç düzeltilip 1000 fps bile alsam içime sinmedi.
  • the witcher 3 oynadınız mı acaba.benimde içime bir kurt düştü aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantemel

the witcher 3 oynadınız mı acaba.benimde içime bir kurt düştü aslında

Yok hocam sürekli format attım diye farklı oyunlar denemedim. Ama youtube izlediğim videolarda senin aldığın fpsden yüksek alıyorlardı diye hatırlıyorum
  • Cpu dan o zaman zaten anlamıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

quote:

quote:

quote:

Kart çalışıyorsa sağlamdır performans alamadım ne demek.

Yahu ne kadar boş boş şeyler yazıyorsunuz arkadaşım 910 liraya kart almışım milletin aynı sistemle 200 fps aldığı yerde ben 70 alıyorum manyak mısın sen ? 60bine git araba al marş çalışıyor fakat araba gitmiyor çalışıyosa sağlam diye kapının önünde mi tutacaksın arabanı. Alay eder gibi şeyler yazmayın rica ediyorum.

Ekran kartıda ampul gibidir yanar ya da yanmaz. 960ın içine başka çip koymadılarsa(!) kartta sıkıntı yoktur. tanımadığın insanlarada manyak vs. sıfatlar yakıstırma. hadi allah işini rast getirsin.

Yahu dostum kendinizi haklı çıkarmak için o kadar saçma şeyler yazıyorsunuz ki ekan kartı ampul gibidir yanar veya yanmaz nedir ? Taktık çalıştı diye hiç bir sorun olamaz mı ? Neyi kime neye savunuyorsunuz bir anlayamadım gitti. Kartı garantiye yollamamak için kaç farklı yol denedim hala gelip bana böyle şeyler yazıyorsunuz insanın aklı almıyor.

playclaw kurup bir kaç oyun içi ekran görüntüsü atarmısın?

http://i.hizliresim.com/XoyPgk.png buyur.

Birde aygıt yöneticisinden ve görev yöneticisinden performans işlemci resmi atarmısın. işlemcin iki çekirdek çalısıyor sanki. fx6300 de altı ayrı ısı değeri göstermeliydi. Birde playclawdan gpu kullanım değerlerinide göstergeye eklersen daha kesin teşhis koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3536 -- 26 Temmuz 2015; 0:44:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kart çalışıyorsa sağlamdır performans alamadım ne demek.

Yahu ne kadar boş boş şeyler yazıyorsunuz arkadaşım 910 liraya kart almışım milletin aynı sistemle 200 fps aldığı yerde ben 70 alıyorum manyak mısın sen ? 60bine git araba al marş çalışıyor fakat araba gitmiyor çalışıyosa sağlam diye kapının önünde mi tutacaksın arabanı. Alay eder gibi şeyler yazmayın rica ediyorum.

Ekran kartıda ampul gibidir yanar ya da yanmaz. 960ın içine başka çip koymadılarsa(!) kartta sıkıntı yoktur. tanımadığın insanlarada manyak vs. sıfatlar yakıstırma. hadi allah işini rast getirsin.

Yahu dostum kendinizi haklı çıkarmak için o kadar saçma şeyler yazıyorsunuz ki ekan kartı ampul gibidir yanar veya yanmaz nedir ? Taktık çalıştı diye hiç bir sorun olamaz mı ? Neyi kime neye savunuyorsunuz bir anlayamadım gitti. Kartı garantiye yollamamak için kaç farklı yol denedim hala gelip bana böyle şeyler yazıyorsunuz insanın aklı almıyor.

playclaw kurup bir kaç oyun içi ekran görüntüsü atarmısın?

http://i.hizliresim.com/XoyPgk.png buyur.

Birde aygıt yöneticisinden ve görev yöneticisinden performans işlemci resmi atarmısın. işlemcin iki çekirdek çalısıyor sanki. fx6300 de altı ayrı ısı değeri göstermeliydi. Birde playclawdan gpu kullanım değerlerinide göstergeye eklersen daha kesin teşhis koyabiliriz.

Hocam CS:GO 2 çekirdek destekli bir oyun altısının çalışmaması normal. GPUyu ekleyip atıyorum şimdi.
    Edit:Hocam bulamadım GPU ekleme ayarını. Programı ilk defa kullanıyorum deneme sürümü diye olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxxx -- 26 Temmuz 2015; 1:06:30 >

• sturmxxx S kullanıcısına yanıt
    Çalışması lazım, aygıt yöneticisinden işlemci kısmına bakın kaç adet işlemci görünüyor?
    Vatandan aldığım ekran kartını 4 kez yenisiyle değiştirdim bendede coil whine sorunu vardı.Teknik elemanda o kadar beceriksizdiki bu kartta ses yok abi hiçbişey yok felan dedi. ama siz üzerine düşerseniz biraz değişim işlemi gerçekleşir hakkınız var buna.

yine vatandan sorunlu bi monitörü değiştirdim yenisiyle aynı şekilde servise göndeririz dediler ancak yine üsteleyince mecburen yenisini aldım.cihaz sorunlu olduğu için şimdi hatırlamıyorum ama bi kutu içeriği eksikti yinede kabul ettiler.

siz eğer iade etmek istiyosanız zaten mağzadan alınan ürünlerde iade yok ama değişim istiyorsanız buna hakkınız var gidin değiştirin

(Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ve 6502 sayılı T.K.H.K. çerçevesinde ayıplı olmayan ürünleri müşteri memnuniyeti kapsamında, satın aldıktan sonra 15 gün içinde, aşağıda aktarılan koşullar çerçevesinde ve yalnızca belirtilen ürünleri değiştirebilirsiniz: (aşağıdaki koşulların bir arada bulunmaması halinde değişim yapılamaz)

GTX960 Vatanbilgisayar geri iade

Bu resim başka bir konudan, fx 8120 4 çekirdek görünüyor. Sizinkide 2 görünüyorsa biostan çözümü basit.
  • http://i.hizliresim.com/lyLPQg.png Buyrun hocam bende 6 gösteriyor bu arada yanlış biliyormuşum cs go 8 çekirdeğe kadar destekliyormuş.
  • http://i.hizliresim.com/GkEW4N.png Hocam buda MSI afterburner programının verdiği değerler ile SS çekirdekler %95 e kadar çıkabiliyor. SS aldığım sırada serverda bir tek ben vardım başka player yoktu.
    playclaw 5 kurdunuz değilmi? çekirdek kullansada kullanmasada ekranda 6 çekirdeğinde yüzdelik kullanım ve sıcaklık değerini göstermesi gerekiyor. Görev yöneticisindende bakabilirmisiniz?

edit: son mesajı sonradan gördüm. %95 gpu kullanımıysa 175 fps düşük mü normale göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3536 -- 26 Temmuz 2015; 1:41:57 >
  • Beyler ayıplı üründe değişim olayı 20 gün sürüyor mu her üründe? Geçen hafta 3G modem aldım bozuk geldi. Geri yolladım satıcı bana yüksek ihtimalle değişim çıkacak dedi. Ben şimdi değişim için 20 gün mü bekleyeceğim?

• quote:

playclaw 5 kurdunuz değilmi? çekirdek kullansada kullanmasada ekranda 6 çekirdeğinde yüzdelik kullanım ve sıcaklık değerini göstermesi gerekiyor. Görev yöneticisindende bakabilirmisiniz?

edit: son mesajı sonradan gördüm. %95 gpu kullanımıysa 175 fps düşük mü normale göre?

Valla youtubedan baktım benimi işlemcim ile benim kartın 2G modelini kullanan var yorumlarda sormuşlar etmişler cs:go fps nasıl diye herşey en düşükte 400fps+ alıyormuş herşey en yüksekte 250 sabit alıyor. Ben herşey en yüksekte dm/pub serverlarında 60a kadar düşebiliyor FPS herşey en düşükte 180-250 arası oynayabiliyorum. 175fps düşük bir değer herşey en düşükte.

https://www.youtube.com/watch?v=UAovChqmvTU bahsettiğim video bu. Videodaki benchmark testleri yaptığımda yakın sonuçları bile elde edemiyorum. Ki zaten çoğu testi yaparken ya başlangıçta ya ortalarında reset atıyor çoğu zaman. Hatta yorumlarda benim gibi CS:GO da sorun yaşayan biri de yazmış 70-80 fps alıyorum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxxx -- 26 Temmuz 2015; 1:52:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Beyler ayıplı üründe değişim olayı 20 gün sürüyor mu her üründe? Geçen hafta 3G modem aldım bozuk geldi. Geri yolladım satıcı bana yüksek ihtimalle değişim çıkacak dedi. Ben şimdi değişim için 20 gün mü bekleyeceğim?

Evet hocam eğer servise yolladıysanız 20 iş günü içerisinde geri dönüş yapıyorlar. 20 iş günü dolup geri dönüş yapılmadı ise para iadesini koşulsuz alabiliyorsunuz. Ama büyük ihtimalle dönüş gerçekleşir.
  • quote:

quote:

Beyler ayıplı üründe değişim olayı 20 gün sürüyor mu her üründe? Geçen hafta 3G modem aldım bozuk geldi. Geri yolladım satıcı bana yüksek ihtimalle değişim çıkacak dedi. Ben şimdi değişim için 20 gün mü bekleyeceğim?

Evet hocam eğer servise yolladıysanız 20 iş günü içerisinde geri dönüş yapıyorlar. 20 iş günü dolup geri dönüş yapılmadı ise para iadesini koşulsuz alabiliyorsunuz. Ama büyük ihtimalle dönüş gerçekleşir.

Her servis için geçerli mi bu acaba? Eğer öyleyse işim zor 2 hafta anca bekleyebilirim. İnternetten almıştım cihazı haftaya ararım eğer birşey demezlerse bir sonraki hafta iade ederim cihazı 14 gün içinde geri iade hakkından yararlanırım değil mi? Çünkü cihazı satın aldığım siteye gönderdim site sahibi benim adıma servise yolladı cihazı direk ben göndermedim yani servise.

• quote:

quote:

quote:

Her servis için geçerli mi bu acaba? Eğer öyleyse işim zor 2 hafta anca bekleyebilirim. İnternetten almıştım cihazı haftaya ararım eğer birşey demezlerse bir sonraki hafta iade ederim cihazı 14 gün içinde geri iade hakkından yararlanırım değil mi? Çünkü cihazı satın aldığım siteye gönderdim site sahibi benim adıma servise yolladı cihazı direk ben göndermedim yani servise.

Hocam internetten aldıysanız koşulsuz şartsız iade hakkınız var neden yararlanmadınız ? İnternetten alınan ürünlerde görmeden aldığınız için hiç bir neden belirtmeden değişim veya iade hakkınız var siz belirtmediniz diye belli ki onlarda sesini çıkarmamış galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam internetten aldıysanız koşulsuz şartsız iade hakkınız var neden yararlanmadınız ? İnternetten alınan ürünlerde görmeden aldığınız için hiç bir neden belirtmeden değişim veya iade hakkınız var siz belirtmediniz diye belli ki onlarda sesini çıkarmamış galiba.

Ben o kadar uzun sürmez diye uğraşmadım 20 gün bekleyeceğimi bilsem iade ederdim direk. 2 hafta vaktim var 2 hafta sonra tatile gidicem aldığım cihazda bana tatile gidince lazım olucak diye iade etmeyi düşünmedim. Cihazı ilk ben açtığım için bide.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.