Şimdi Ara

GTX960 Vatanbilgisayar geri iade (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumları tam okumadım.Ama bu sektörde çalıştığım ve böyle şeyleri yaşadığım için az çok bilgi sahibiyim.Oncelikle ürün rahatsız, sıkıntılı vs ibarelerle ürün iade etmeye giderseniz direk servise gider ve iade olup olmayacağına onlar karar verir.

Amma velakin vatan a gidip ben bu ekran kartından memnun kalmadım XXX ürünle değiştirmek istiyorum dediğin takdirde sana yardımcı olacaklardır.Vatanda 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız değişim hakkı var.Ve vatanda bu sekilde işlem yaptığım çok oldu.

Sakın kimse çıkıp kesinlikle öyle birşey olmaz demesin.Bu tamamen sizin anlatış seklinize ve samimiyetinize bağlı bir durum.Ama dediğim gibi fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde böyle bir hakka sahipsiniz.Kutu içeriği tam olmalı üründe herhangi bir problem olmamalı.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Yorumları tam okumadım.Ama bu sektörde çalıştığım ve böyle şeyleri yaşadığım için az çok bilgi sahibiyim.Oncelikle ürün rahatsız, sıkıntılı vs ibarelerle ürün iade etmeye giderseniz direk servise gider ve iade olup olmayacağına onlar karar verir.

Amma velakin vatan a gidip ben bu ekran kartından memnun kalmadım XXX ürünle değiştirmek istiyorum dediğin takdirde sana yardımcı olacaklardır.Vatanda 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız değişim hakkı var.Ve vatanda bu sekilde işlem yaptığım çok oldu.

Sakın kimse çıkıp kesinlikle öyle birşey olmaz demesin.Bu tamamen sizin anlatış seklinize ve samimiyetinize bağlı bir durum.Ama dediğim gibi fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde böyle bir hakka sahipsiniz.Kutu içeriği tam olmalı üründe herhangi bir problem olmamalı.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Saygılar.

Hocam üründe sıkıntı var mı yok mu inan şuan net birşey söyleyemiyorum. Benden düşük bilgisayara taktığımda benim bilgisayarımdan fazla performans veriyor. Şuan ne söylesem yalan olacak kart ile ilgili. Fakat benim başka bilgisayarlarda test etme şansım vardı olmamış olsaydı çok net bir şekilde ben herşeyi denedim bu kart sorunlu diyip götürebilirdim. Vatanbilgisayarda bana yardımcı olan satış danışmanı ile aram iyi daha önce monitörü falanda ondan almıştım hatta sen yabancı değilsin falan dedi bana ekran kartı alırken. Dün aradım o arkadaşı bana şöyle söyledi bizim burada kartı test edebileceğimiz bir sistemimiz yok servise yollarız ben süreci hızlandırmada yardımcı olurum hiç şüphen olmasın dedi. Ben direk değişimi telefonda hiç çıtlatmadım sorundan bahsettim sadece. Ben yarın kartla birlikte götürdüğümde bu kartı değiştirmek istiyorum dediğimde neden sorunca daha üst bir versiyon alacağımı söyleyeceğim ki öyle de yapacağım. GTA 5'i antialiasing kapalı şekilde 100-110 fps ile oynattı , benchmark testlerde hep olumlu sonuç verdi youtubeda vs yerlerdeki test videoları ile hemen hemen aynı sonuçları aldım fakat benim kasamda böyle olmuyor. Kutu içeriği tam fakat pin çevirici ve vga-dvi dönüştürücünün poşeti yırtılmış durumda yırtmadan açamıyorsun biliyorsundur bunu zaten. Gittiğimde anında değişim için ben zorlayacağım benimle ilgilenen satış danışmanını kimse bana keyfii iade muhabbeti vs yapmasın çünkü aldığımdan beri uğraşıyorum her söyleneni deniyorum. 910 TL size belki az gelebilir fakat benim için öyle değil.

• emre544 E kullanıcısına yanıt
    aynısnı bende yaşadım hocam. size dediğinin aynısnı söyledi banada. ben özel ayırtmıştım kartı ki sorunluda çıktı kart iade edip paramı geri almıştım. tabi 20 iş günü sonunda.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    Bende bekleyeceğim 20 iş günü yapacak bir şey yok. İade onaylanırsa r9 380 yada 280x alacağım galiba bilmiyorum o 20 gün içerisinde detaylı bir şekilde tekrar düşüneceğim. Ama işte bazı arkadaşlar ben direk değiştirdim diyor bu galiba satış danışmanının insiyatifinde. Ben mağaza müdürü ile görüşmeyi isteyeceğim detaylı bir şekilde sorunumu anlatmayı düşünüyorum. Belki servis raporunu beklemeden değişim kabul ederler sonuçta memnun değilim şuan bu üründen.
  • sturmxxx S kullanıcısına yanıt
    alihanoncul kullanıcısına yanıt
    Söz konusu vatan bilgisayarsa olabilir her şey. Burada başına geleni anlatan herkes doğru söylüyordur. Çalışana ben sıfır sanmıştım başka bir mağazadan sıfır olanı getirtebilir misiniz diye sorduğumda siz bunu alın deneyin teste sokun bir sorunu varsa 7 günü geçmemek şartıyla getirin yeni ürün siparişi veririm dedi. Ama üstüne basarak 7 günü geçirmeyin sonra değişimde sorun oluyor dedi. Ağzım açık kaldı. Yani o gün onu alıp 6 gün sonunda kartı yakıp versem tamam deyip yenisini verecek onu da tekrar rafa koyacaktı. Ya da ben bunu gerçekten alıp kullanmak istiyorum diye dürüstçe söylediğim için çalışan açık çek verdi bilemem. Ki sıfır kart siparişi verdim başka mağazadan getirtti.

Para iadesine ben şahit olmadım, hiç öyle bir niyetle gitmedim ne derler bilmem ama değiştirmeleri artık bu boyutta yapabiliyorlar demek. Aslında 20 günü beklemeden samimiyetle ben bunu değiştirmek istiyorum dediğin zaman yaparlar belki. Tabi sorunun kesinlikle karttan olduğuna da emin misin. Bilgisayarının başka bir parçası performans düşüklüğü yaratıyor olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 24 Temmuz 2015; 22:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Söz konusu vatan bilgisayarsa olabilir her şey. Burada başına geleni anlatan herkes doğru söylüyordur. Çalışana ben sıfır sanmıştım başka bir mağazadan sıfır olanı getirtebilir misiniz diye sorduğumda siz bunu alın deneyin teste sokun bir sorunu varsa 7 günü geçmemek şartıyla getirin yeni ürün siparişi veririm dedi. Ama üstüne basarak 7 günü geçirmeyin sonra değişimde sorun oluyor dedi. Ağzım açık kaldı. Yani o gün onu alıp 6 gün sonunda kartı yakıp versem tamam deyip yenisini verecek onu da tekrar rafa koyacaktı. Ya da ben bunu gerçekten alıp kullanmak istiyorum diye dürüstçe söylediğim için çalışan açık çek verdi bilemem. Ki sıfır kart siparişi verdim başka mağazadan getirtti.

Para iadesine ben şahit olmadım, hiç öyle bir niyetle gitmedim ne derler bilmem ama değiştirmeleri artık bu boyutta yapabiliyorlar demek. Aslında 20 günü beklemeden samimiyetle ben bunu değiştirmek istiyorum dediğin zaman yaparlar belki. Tabi sorunun kesinlikle karttan olduğuna da emin misin. Bilgisayarının başka bir parçası performans düşüklüğü yaratıyor olmasın.

Hocam valla olabilir benim bilgisayarımdan da kaynaklanıyor olabilir . Şuan da yoğun bir şekilde amd işlemcim olduğu için amd ekran kartı almam önerisi geliyor. Gittiğimde yaşadığım herşeyi yazarım buraya konuşmaları evreleri vs.

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    970 olmasın o?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

970 olmasın o?

960 4gb dada var ayni sorun:

http://www.techpowerup.com/forums/threads/asus-strix-nvidia-gtx960-4gb-same-4gb-problem-as-gtx-970.211040/

Kaynak

Vatanda yapiyorlar ben 2yil once bi anakart almiştim asus maximus V wifi olan modelden wifi aparati içinden çikmamişti sonra tartiştim mağzadakilerle müdürleri geldi anakarti kutusuyla vurdum masaya alin bi tarafiniza monta edin dedim wifi yok içinde dedim neyle bağliycam nete dedim sonra başka bi anakartin kutusunu açip wifi aparati bana verdiler istanbul cevizlibağ şubesindekiler sonrada ben giderken konuşuyordu reyondekiler başkasina kakalariz wifisiz olani diye.Ogun bugundur vatandan ürün almiyorum asla vatan pişmanliktir aldiğiniz ürünü orada mutlaka kontrol edin vatandan ürün alacak olursaniz sonra eve gittiğinizde kutu boş felan cikabilir dikkat edin alttaki video gibi felan aman ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 25 Temmuz 2015; 0:08:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

970 olmasın o?

970inki 3,5de başlıyor.

960da sorun olduğunu sanmıyorum linke elemanın biri kendince bir şey bulmuş gibi.Zira olsa şimdiye çoktan çıkardı ortaya.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Bunu ilk kez duydum eğer doğruysa nvidia alırken 1-2 kere daha düşünmem gerecek.

• böyle saçmalık mı olur kart başka sistemde iyi performans veriyorsa problemi diğer birleşenlerinde ara kart sağlam umarım vatanda işini bilen birine denk gelirsinde kartı iade almazlar.kart iade etmek bu kadar basit olmamalı oyuncak mı bu
    Cevap yazmayacaktım ama dayanadım. Technopatta'ki gençler sana yanlış bilgi vermişler o zaman. Seni yanlış yönlendirmişler.
    Bir kere 4gb lık veriyi gtx 960 gpu'su işleyebilecek mi? Bunu söyleyen olduğumu sana ? Yok.
    Senin ki neye benziyor biliyormusun ? En fazla 180 basan arabanın süspansiyonları iyileştirme , janları iyileştirmeye benziyor. Motor aynı motor.
    Düşük gpu lu kartlarda ram artırmak firmaların pazarlama oyunudur. Bu yıllardan beri böyledir. 4gb lık gtx 740 ekran kartı gibi bişey.
    Bu foruma takılsaydın biraz bişey öğrenirdin. Millet gtx 960 çıktığında bas bas bağırdı. Almayın . Pahalı. Parasını hakeden bir kart değil. Onun yerine gidin r9 280x alın diye.
    Neyse son sözüm mağduriyetinin giderilmesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 25 Temmuz 2015; 1:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Cevap yazmayacaktım ama dayanadım. Technopatta'ki gençler sana yanlış bilgi vermişler o zaman. Seni yanlış yönlendirmişler.
    Bir kere 4gb lık veriyi gtx 960 gpu'su işleyebilecek mi? Bunu söyleyen olduğumu sana ? Yok.
    Senin ki neye benziyor biliyormusun ? En fazla 180 basan arabanın süspansiyonları iyileştirme , janları iyileştirmeye benziyor. Motor aynı motor.
    Düşük gpu lu kartlarda ram artırmak firmaların pazarlama oyunudur. Bu yıllardan beri böyledir. 4gb lık gtx 740 ekran kartı gibi bişey.
    Bu foruma takılsaydın biraz bişey öğrenirdin. Millet gtx 960 çıktığında bas bas bağırdı. Almayın . Pahalı. Parasını hakeden bir kart değil. Onun yerine gidin r9 280x alın diye.
    Neyse son sözüm mağduriyetinin giderilmesi dileğiyle...

Dostum zaten ben gtx960 öyledir böyledir bir savunmaya geçmedim. R9 380 / R9 280x ve gtx960 arasında gidip geliyorum ki önceki konularımda bunu görebilirsin.Gittiğimde r9 380 ve 280x yoktu bende gtx960 aldım çıktım.Sen daha aldığım kartı bile tam bilmeden kabul et saçmasapan bir yorum attın benim tepkim onaydı. Yoksa tabii ki söylediklerin tartışılacak şeyler. Ben technopattan önce bu forumda takılıyordum ve önceliğim hala bu forum. Fakat önceki açtığım konularda pek yorum gelmedi açıkcası net bir bilgi alamadım bende kendi kendime karar verip gittim aldım budur yani olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxxx -- 25 Temmuz 2015; 1:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4565

böyle saçmalık mı olur kart başka sistemde iyi performans veriyorsa problemi diğer birleşenlerinde ara kart sağlam umarım vatanda işini bilen birine denk gelirsinde kartı iade almazlar.kart iade etmek bu kadar basit olmamalı oyuncak mı bu

Hocam daha önce belirttim zaten ben kesinlikle kart sorunlu demiyorum ama benim makinemde çalışmıyor benim başka kasalarda deneme şansım oldu olmasaydı ne yapabilirdim bunu söyle bana ? Götürüp bu kart sorunlu diyip yine aynı şeyi yapacaktım ki ben satış danışmanına da söyledim başka makinelerde denedim birinde benimle aynı sorunlar yaşandı bir başka makinede kart gayet başarılıydı dedim. Bu tür yorumlarla neden keyfii iade yapmak istiyorum gibi göstermeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Ki bence bakış açın çok yanlış ben bu kartın tipini bile beğenmesem iade etme hakkım olmalı 910 lira nakit para verdim ben bu karta bu senin gibiler için belki düşük bir fiyat olabilir ama benim için öyle değil. Ki benden aldıkları kartı tekrar satışa sunmalarını (gelen yorumlara göre öyle yapıyorlar) kesinlikle tasvip etmiyorum. Kimse ikinci el kart almak istemez ben de dahil. Şöyle düşün şimdi başka bir kasada deneme şansım olmadı benim kesinlikle deneyemedim benim kasamla ilgilide akla gelen çoğu şeyi denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım. Ne yapacaktım kasamı mı yenileyecektim belki psudandır diye psu alayım belki işlemcidendir diye gideyim işlemci alayım belki ssd den dir diyip ssd alayım belki ramdendir diyip ram alayım bunu mu yapsaydım ne yapabilirim yani ? Kartı hala götürmedim hala kasa ile uğraşıyorum sorunu bulmaya uğraşıyorum siz neden böyle bir algı içerisine giriyoruz umarım vatanda işini bilen birine denk gelirsinde kartı iade almazlar ne demek ? Umarım sende aldığın her teknolojik üründe sorun yaşarsın ve aldığın yerler işini bilirde seni madur ederler bu mudur yani ?

• eğer mağzadan aldıysan koşulsuz iade edemezsin. vatanbilgisayar bazen iade alıyor ama hediye çeki veriyorlar aldığın kart değerinde. eğer internetten aldıysan 14 gün içerisinde paket içeriği eksiksiz ve hasarsız ise her türlü iade edersin kimse de neden etmek istediğini soramaz.
  • Sturmxxx sorunun cozulunce acaba bildirebilir misin driver problemi falansa. Fx6300 lu sistem dusunuyordum bende r9 380 gtx 960 yakindi galiba. 6300 darvogaz ediyorsa soyleyebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Karti iade edebilirsin cunku ayipli bir urun 4gb oldugu soylenip 3.2gbdan sonra fps pat diye dusuyor bu sorunu bildirip iade edebilirsin urun ayipli cunku cidden :)

960 larda bu problem yok diyorlardı,

konu sahibi senin derdin sanırım işlemcinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Karti iade edebilirsin cunku ayipli bir urun 4gb oldugu soylenip 3.2gbdan sonra fps pat diye dusuyor bu sorunu bildirip iade edebilirsin urun ayipli cunku cidden :)

Hocam darboğaz değil de frekans çakışması olabilirmiş ona da nasıl bakacağım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Hocam darboğaz değil de frekans çakışması olabilirmiş ona da nasıl bakacağım bilmiyorum.

saçmalamışlar, işlemci tırt.

amd işlemci veya anakart dan dolayı sorun yaşıyorsun.

format atıp son çıkan stabil driver hangisiyse onu kurmalısın, stabil olanı hangisiyse onu kur ama.

yine sorunun devam ederse sisteminde sorun var. daha evvel hangi kartı kullanıyordun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.