Şimdi Ara

GTX960 Vatanbilgisayar geri iade (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sturmxxx

quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Geleneksel "60 hz monitörde 300 fps gorme senlikleri"ni bu ay sen baslatiyorsun sanirim?

60 yukarısı her fpsin ucu sana mı değiyor hocam hayırdır ?

Bu cevabi verecek zekadan da beklerim 300u gördüğüne inanmasini. saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kart sorunluymuş bugün değişim onaylandı. Çok bilmiş arkadaşlara buradan selam olsun. İlgilenen yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Ve ekran kartı önerisi istiyorum aynı modelden almayacağım. İşlemci + ekran kartı ve psu alacağım işlemci olarak fx9590 almayı düşünüyorum fakat ekran kartı için önerilere açığım.
  • FX 9590'u AMD Ceosu bile almaz.
  • Search and Rescue kullanıcısına yanıt
    Genel olarak böyle bir yorum yapmanız saçma olmuş. Oyun için bence de alınmamalı ama çok çekirdek performansı isteyen render programları gibi programlarda kullanmak için çok da güzel alınır. Ha şimdi diyeceksiniz i7 alır h81 anakart alır, ssd raid yapan adamın h81 anakartla işi olmaz en kalitelisinden alır, amd'de üst seviyede işlemci ve özellikle anakart daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 12 Ağustos 2015; 23:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Genel olarak böyle bir yorum yapmanız saçma olmuş. Oyun için bence de alınmamalı ama çok çekirdek performansı isteyen render programları gibi programlarda kullanmak için çok da güzel alınır. Ha şimdi diyeceksiniz i7 alır h81 anakart alır, ssd raid yapan adamın h81 anakartla işi olmaz en kalitelisinden alır, amd'de üst seviyede işlemci ve özellikle anakart daha ucuz.

Oyun için kastetmiştim ama render da alacak olsam amd almam. Mesajımla amd düşmanı gibi gözüküyorum ama üst seviyede amd mantıklı seçim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

Arkadaşlar kart sorunluymuş bugün değişim onaylandı. Çok bilmiş arkadaşlara buradan selam olsun. İlgilenen yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Ve ekran kartı önerisi istiyorum aynı modelden almayacağım. İşlemci + ekran kartı ve psu alacağım işlemci olarak fx9590 almayı düşünüyorum fakat ekran kartı için önerilere açığım.

290x iyi olur hemde guc tuketimi bakimindan uyumlu olurlar 1000 watt birde psu aldimmi tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9590 neden önermiyorsunuz ? İntel işlemciye geçemem anakartımı değiştirmem için bütçem yok. Şuan sadece işlemci ve PSU alabilirim o yüzden amd ile devam edeceğim.
  • Fx 9590 almak hakikaten saçmalık. Bu kadar yüksek tdp değerine sahip işlemci almanın hakikaten mantıklı bir izahati yok. Anakart alacak bütçem yok diyorsunuz da eğer çok çok sağlam (örn: crosahair v formula z) bir anakartınz yoksa zaten anakart almak zorundasınz. Çünkü o işlemciyi herhangibir 990 anakartta çalıştıramazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede gtx 960 2gb alalı 1 yılı geçti fifa 2017 demo heavan bencmark kurduysan kıyaslayalım kartı takıp sıfır format atıp deneyebilirsin ben de sisteme format atmadan driverleri kaldırıp bu kartı takmıştım ve shadow play çalışmadı format atın ca düzeldi ayrıca amd 470 gibi kart varken bunu aldığın için pişmanlık duyup da iyade etmeye kılıf aramıyorsundur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 28 Eylül 2016; 13:16:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.