Şimdi Ara

GTX960 Vatanbilgisayar geri iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün almış olduğum MSI Gtx960 4g yi her türlü çözümü deneyip performans alamamam nedeni ile 2-3 saat sonra götürüp iade etmek istiyorum. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım ve nelerle karşılacağımı bilmiyorum. Fakat edindiğim bilgilere göre kutuda herhangi bir deforme malda herhangi bir hasar olmadığı taktirde böyle bir hakka sahipmişim. Kutu içeriğinden sadece pin çevirici kablonun poşetini ucunu yırtıp açtım ki başka türlü açamazdım herşey eksiksiz tam duruyor haliyle. Ben bu ürünü kusurlu buldum fakat ya bana ''biz nerden bilelim servise yollamamız lazım''ı dayatırlarsa ? Hayatımda daha önce hiç böyle konular için sesimi yükseltmedim fakat şuan çok sinirliyim böyle bir şey olursa olay çıkarabilecek durumdayım. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ? Yardım ederseniz çok sevinirim çünkü sürem az mağazayı açtıkları gibi gideceğim.

• Eger cihaz arızalı değilse Paketi açılmış kullanılmış ürünse vatan bilgisayar asla iade almıyor. Eger paket açılmamış olsa alırlardı. Performansından memnun kalmadım cümlesini de kabul etmiyorlar. Çünkü bu cihazın standart performansı böyle diyeceklerdir. Bu performansı engelleyecek arızası yoksa almazlar. Benim başıma geldi bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Eger cihaz arızalı değilse Paketi açılmış kullanılmış ürünse vatan bilgisayar asla iade almıyor. Eger paket açılmamış olsa alırlardı. Performansından memnun kalmadım cümlesini de kabul etmiyorlar. Çünkü bu cihazın standart performansı böyle diyeceklerdir. Bu performansı engelleyecek arızası yoksa almazlar. Benim başıma geldi bu durum
    Ama emin olamadığım konu şu kart bozuk belki ben yalandan çırpınıyorum 2 gündür uyumadım ? Ne yani şimdi gittiğimde servise mi yollayacaklar kartı 20 gün bekleyeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

Ama emin olamadığım konu şu kart bozuk belki ben yalandan çırpınıyorum 2 gündür uyumadım ? Ne yani şimdi gittiğimde servise mi yollayacaklar kartı 20 gün bekleyeceğim ?

Alıntıları Göster
    Yani demek istediğim o anda arızası olup olmadığını nasıl anlayacaklar ? Arızalı ürün belki ? Bunu bende bilemem onlarda bilemez götürdüğüm anda ben memnuniyetsizlikten dolayı iade istiyorum çek karşılığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxxx -- 23 Temmuz 2015; 8:13:49 >
  • sturmxxx S kullanıcısına yanıt
    P.M.attım.
  • quote:

Yani demek istediğim o anda arızası olup olmadığını nasıl anlayacaklar ? Arızalı ürün belki ? Bunu bende bilemem onlarda bilemez götürdüğüm anda ben memnuniyetsizlikten dolayı iade istiyorum çek karşılığında.

Alıntıları Göster
    Peki siz o ürünü iade ettiniz 1 hafta sonra başkası satın aldı , yırtık poşeti görünce ne düşünecek? Kartın sorunlu olduğunu nereden çıkardınız ? Normalde mağazadan satışta siz kart sorunlu iade edeceğim derseniz iade etme hakkınız yok kart garantiye gider sorun varsa iade edilir veya yenisi verilir . Açıkçası kartı gittiğinizde iade alırlarsa yazık ne diyeyim keyfi iadeye kesinlikle karşıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

Peki siz o ürünü iade ettiniz 1 hafta sonra başkası satın aldı , yırtık poşeti görünce ne düşünecek? Kartın sorunlu olduğunu nereden çıkardınız ? Normalde mağazadan satışta siz kart sorunlu iade edeceğim derseniz iade etme hakkınız yok kart garantiye gider sorun varsa iade edilir veya yenisi verilir . Açıkçası kartı gittiğinizde iade alırlarsa yazık ne diyeyim keyfi iadeye kesinlikle karşıyım

Kesinlikle haklısınız tabii ki kimse hoşnut olmaz ikinci el ürünü satın almaktan . 175'i aradım sordum detayları kartı servise yolluyorlarmış 20 iş günü kesinlikle bekleyeceğim rapor yollaması gerekliymiş servisin ayıplı mal olduğuna dair. Keyfi şekilde değiştirmek isteyip oraya gidip olay çıkartacağım yok. Fakat şöyle bir saçmalık mevcut internetten alınan üründe koşulsuz şartsız 15 gün içerisinde iade hakkı sunulurken mağazadan alınan kartta neden yok ? Bana kartı verirken denemediler ki. Kapalı kutuyu çekti raftan verdi bana geldim evde açtım. Kartta sorun varmı yok mu şuan ben bilmiyorum denemediğim yol kalmadı ve hiç bir şekilde performans alamadım şuan benim için bu kart sorunlu. 175'i aradıktan sonra gitmekten vazgeçtim yakınlarda tanıdığım bir internet kafeci var ona gideceğim onun makinelerinde test edeceğim birde baktım olmuyor 20 gün bekleyeceğim yapacak bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger internetten ya da kapidan aldiysan urunu cayma hakkin var, gidip kendin begendiysen urunun hatali oldugunu gostermen gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

Kesinlikle haklısınız tabii ki kimse hoşnut olmaz ikinci el ürünü satın almaktan . 175'i aradım sordum detayları kartı servise yolluyorlarmış 20 iş günü kesinlikle bekleyeceğim rapor yollaması gerekliymiş servisin ayıplı mal olduğuna dair. Keyfi şekilde değiştirmek isteyip oraya gidip olay çıkartacağım yok. Fakat şöyle bir saçmalık mevcut internetten alınan üründe koşulsuz şartsız 15 gün içerisinde iade hakkı sunulurken mağazadan alınan kartta neden yok ? Bana kartı verirken denemediler ki. Kapalı kutuyu çekti raftan verdi bana geldim evde açtım. Kartta sorun varmı yok mu şuan ben bilmiyorum denemediğim yol kalmadı ve hiç bir şekilde performans alamadım şuan benim için bu kart sorunlu. 175'i aradıktan sonra gitmekten vazgeçtim yakınlarda tanıdığım bir internet kafeci var ona gideceğim onun makinelerinde test edeceğim birde baktım olmuyor 20 gün bekleyeceğim yapacak bir şey yok.

hocam kart sorunlu diyorsun neye dayanarak ?

sorunu detaylandır biz de sana yardımcı olalım belki de hiç gerek kalmayacak akrtı göndermene

sistemini yaz detaylıca hangi driver kurulu vs bi belirt önce hemen servis yoluna düşme kaldı ki o kart eger goruntu verıyorsa bu ülkede seni süründürürler gödnerdiğin sıfır ciihazın da içine edip sorun yok diye geri gonderırler darbe alır vs bısıler olma ıhtımalı yuksek .ülkemizdeki teknik servisler malum cunki.

sen once yasadıgın sorun detaylandır bi bakalım yardımcı olmaya calısalım.

• Mecburen 20 iş günü bekleyeceksin artık da performansinin kötü olduğunu nerden anladın

• Ürün sorunsuzsa bile büyük ihtimalle 14.iş günü sonunda iade alınır msi bu konularda şahane cool whine var diye 3 ekran kartı degiştirdim en sonunda komple iade ettim ama adamlar biliyorlar gene msi alıcagımı çünkü garantiden memnun kaldım.

• Şunu yapabilirsiniz. Gidip vatana bu bana yetmedi 970 alıcam diyip 970 içindeki yırtık olmayan çeviriciyi 960 kutusuna koyarlar bu sayede bir ihtimal sorunsuz diyip alırlar. Yok performansı düşük kaldı bozuk kaldı derseniz garantiye yollarlar. Bu yaptığınız etik mi o tartışılır. Çünkü vatan bilgisayar o ürünü iade işlemleri ile uğraşmayıp yeniden satacaktır. Normalde vücut ile direk teması olmayan ürünlerde koşulsuz şartsız iade alabilmeleri gerekiyor ama bizimkiler ürün hiç açılmamış gibi saçma bir koşul koydular. ( bunun nedeni de kendini akıllı görüp ürünleri yedek parça olarak kullananlardan dolayıdır büyük ihtimal ).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorunu yazsaydiniz yardimci olmaya calisirdik.

• Vatan bu alirsa aynen baskasina satar ondanda alir yine başkasına satar bir sure önce vatanda bir klavye mause aldim güzel kapali kutusunda eve gittim açtım mause altinda yapiskan kirleri bant izleri klavye pil kapağı yok vs geri götürdüm iade ettim uğraşmadan cek aldim yerine vatan gitgide bozuyor kaliteyi izlenimlerim bu fiyat rekabeti öldü gitti bulaşırken düşünmek lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Vatan bu alirsa aynen baskasina satar ondanda alir yine başkasına satar bir sure önce vatanda bir klavye mause aldim güzel kapali kutusunda eve gittim açtım mause altinda yapiskan kirleri bant izleri klavye pil kapağı yok vs geri götürdüm iade ettim uğraşmadan cek aldim yerine vatan gitgide bozuyor kaliteyi izlenimlerim bu fiyat rekabeti öldü gitti bulaşırken düşünmek lazim...
    Sistemin darboğazmı yapıyor acaba bir yazsaydın sistemini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGuveNs

Sistemin darboğazmı yapıyor acaba bir yazsaydın sistemini.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şimdi eve geldim kartı tam anlamıyla deneme şansım oldu söylediğim internet kafede bir makineye taktım GTA 5 tüm ayarlar fullde 60 fps sabit oynattı, Batman girdim hangi oyunu tam hatırlamıyorum arkham galiba ondada herşeyi full aldım 60 fps oynattı, Far Cry 3 yine herşey full 100 fps de oynattı. Yani kart sorunsuzmuş sorun benim kasamdaymış şimdi format atacağım tekrar deneyeceğim.
    Sistemim şu ; Fx6300 4.4ghz Hyper 212 evo soğutucu ile kullanıyorum / Corsair vs550 PSU / 2x4 Corsair Vengeance 1600mhz CL 9 / 120 GB KINGSTON SSD / GIGABYTE 970a-UD3P /
    Fakat CS:GO da kafede denediğimde yine istediğim fps göremedim 170-200 arası gidip geldi. Kartta sorun olmadığını anlayınca içim rahat etti şimdi formattan sonra yine aynı değerleri görürsem buraya yazarım çözüm yolu için yardımlarınızı beklerim. İyi ki var burası

• quote:

Eger cihaz arızalı değilse Paketi açılmış kullanılmış ürünse vatan bilgisayar asla iade almıyor. Eger paket açılmamış olsa alırlardı. Performansından memnun kalmadım cümlesini de kabul etmiyorlar. Çünkü bu cihazın standart performansı böyle diyeceklerdir. Bu performansı engelleyecek arızası yoksa almazlar. Benim başıma geldi bu durum

Ben 3 gün kullandığım monitörü beğenmedim diyerek iade etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Mağazadan aldığınız ürün m ? Yoksa internet üzerinden mi ?
  • Karti iade edebilirsin cunku ayipli bir urun 4gb oldugu soylenip 3.2gbdan sonra fps pat diye dusuyor bu sorunu bildirip iade edebilirsin urun ayipli cunku cidden :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Mağazadan aldığınız ürün m ? Yoksa internet üzerinden mi ?

Topkapı şubesinden aldım. Aoc markaydı beğenmedim çok parlaktı. Götürdüm bi kaç gün sonra. Dedim bunu beğenmedim. Bir şey sormadılar zaten. Hiç bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.