Şimdi Ara

GTX970 CWhine ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ARaştırmalarımın sonucunda GTX970 almaya karar verdim. Fakat şu Coil whine moralimi bozdu ve ne alsam diye kararsız kaldım. Bu coil whine markadan markaya (en az hangi markada çıkar) değişiyor mu? Ve OC falan yapmayacağım yine olur mu? Bir arkadaşım demiş ,''5-6 saat stress test yap bobinler otursun yerine düzelir yani düzeltilebilir bir sorun'' demis. Cidden düzeliyormu. Deneyimi olan ve fikri olan yardım edebilirmi lütfen

• Overclock ile alakası da yok kartların çoğu karta göre değişken dereceli şekilde ötüyor Kimisi menülerde ötüyor kimi sadece benchlerde ötüyor(şanslı kesim) vs vs

Düzelmez öyle düzelseydi bu kadar insana değişim yolu açılmazdı Kulaklıklardaki gibi burn in süresi yok yani.

Her marka modelde çıkma durumu var belki en üst düzey denilen modellerde çok daha az ihtimal olması mümkün takıntın varsa alma bir çok servis değişime de yanaşmıyor o kadar kart geri dönünce üreticilerde önlem alıyorlar doğal olarak.

Edit: kartı yerden yere vurmuyorum muadili amd kartta da cw çıkabiliyor sonuçta şans tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Ocak 2016; 16:44:47 >
  • Asus GTX 970 var CW sorunu yaşamıyorum çok şükür Asus oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager90

Merhabalar. ARaştırmalarımın sonucunda GTX970 almaya karar verdim. Fakat şu Coil whine moralimi bozdu ve ne alsam diye kararsız kaldım. Bu coil whine markadan markaya (en az hangi markada çıkar) değişiyor mu? Ve OC falan yapmayacağım yine olur mu? Bir arkadaşım demiş ,''5-6 saat stress test yap bobinler otursun yerine düzelir yani düzeltilebilir bir sorun'' demis. Cidden düzeliyormu. Deneyimi olan ve fikri olan yardım edebilirmi lütfen

Asus GTX 970 kartı türkiyede ilk alan bir kaç kişiden biriyim neredeyse 16 aydır kullanıyorum hiç cw sorunu yaşamadım ne oyunda ne menüde 0 ses ama genede biraz şans işi.

• MSI markasında olanı kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, dedikleri gibi tamamen şans işi.
  • msi al
  • UberJager90 U kullanıcısına yanıt
    CW tamamen sans isidir kendimden ornek veriyorum 1 ay sorunsuz r9 280x kullandim. Sifir cw hic ses yok. Sansima 32. Gunde cw cikti. Tavsiyem gtx 970 almaktansa msi r9 390 almanizdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Hayatımda hıc AMD gpu kullanmadım. Peki driverlar vs. sıkıntı oluyor mu? Isınıpta kapanma falan?

• Bir de şu yeni polaris ve pascal mimarisi gelicek beklenir mi onlar ne yapayım kararsız kaldım bayağı?

MSI TWIN FROZR V cok guclu bir sogutma teknolojisi kendim R9 380 kullaniyorum. Oyunlarda en fazla 60 dereceye cikiyor. Kisacasi MSI TFV sogutucusuna sahip olan kartlarin isinma sorunu yasatacagini sanmiyorum

cw tamamen şans kardeş 10 kart alırsın 10 da cwli çıkabilir
  • Hocam bende de EVGA gtx970 SSC ACX2.0 var 50 gün oldu. Bende cw sorunu yok lakin sadece bilgisayar ilk açılır iken cok az bi fan sesi geliyor ama ekran kartından gelip gelmediğine bakmadım bunun dışında normal oyun sırasında iken felan hiç ses gelmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.