Şimdi Ara

GTX970 Son Update'den Sonra 'Görüntü Yanıt Vermeyi Kesti' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her şey tam yoluna girdi derken yeni bir sorun karşıma çıktı. Bilgisayarın RAM lerini değiştirene kadar bir sorun yoktu. Kullandığım Ram leri satıp yenisinin gelmesi arasında geçen gün kadar bilgisayar çalışmadan durdu. RAM ler geldi. Onlarla beraber sıvı soğutmada taktık. Bilgisayarı açıp ilk Fifa oynadığımda bir problem yoktu. Sürücü güncelleme uyarısı veriyordu, onunla birlikte 364.72 sürücüsüne güncelledim. Sonrasında bilgisayar kullanımında bir program görmedim. Ancak Fifa da sık sık 'görüntü yanıt vermeyi kesti' uyarısı vermeye başladı. 364.72 kaldırıp öncekini yükledim sorun gene devam etti. Sonrasından 2 önceki sürücüye döndüm sorun halen daha var. DDU ile driverleri kaldırarak yükleme yaptım. Ancak sorun kesin nedir anlam veremedim. 364.72 ile sorunlar yaşayanlar olmuş ama bende ki sorun da ondan mıdır, yüklendiğinde bir kalıntı kaldı ve sorun ondan mı yapıyor bilemedim. Ekran kartını 'FurMark' ile test ediyim dedim onda da genelde bir yerden sonra hata veriyor. OPENGL le alakalı birşeyler yazıyor. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...

• sürücüyü en güncel yüklediysen bir öncekini yükle oda olmaz ise bir öncekini. sorun sürücü kaynaklı büyük ihtimal ile genelde bu hatayı bozuk yada yanlış sürücü kurulumu yapıyor. aynı zamanda eski sürücüleri yüklemeden önce yüklü driveri temiz kurulum ile kaldırman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 5 Nisan 2016; 15:57:48 >
  • Ben her yeni update te pc ye format atıyorum. Çok temiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Ben her yeni update te pc ye format atıyorum. Çok temiz.

Bu nasıl bi bakış açısı arkadaş :)) yeni sürümünü indir nvidia sitesinden, temiz kurulum yap bari kurarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

Bu nasıl bi bakış açısı arkadaş :)) yeni sürümünü indir nvidia sitesinden, temiz kurulum yap bari kurarken

Şaka yapıyorum hocam ya eskisini uninstall eder yenisini yüklerim restart bile atmam ben. Öyle driver güncellemesi mi olurmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

Şaka yapıyorum hocam ya eskisini uninstall eder yenisini yüklerim restart bile atmam ben. Öyle driver güncellemesi mi olurmuş :)

Ben temiz kurulum yapıyorum ama ne yaparsam yapayım experience uygulaması deli gibi kasıyor, donuyor kitleniyor. Çözemedim şu sorunu.

• Şubat sürücüsü 361,91 i yükledim. Fifa ya girişte gene aynı hatayı veriyor. Sonraki denemelerde sıkıntı olmuyor ama olmayan bir sorun şuanda mevcut. Birde yine stres testi yaptım oda başarılı sonuçlanmadı. Sanırım formatlayacam sistemi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.