Şimdi Ara

GÜÇ DÜGMESİNİ KULLANMADAN EKRANI ACMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güç dümesiyle ac kapat yapmaktan sıkıldım ve cok basılan bi tuş ekran kitliyken AUTO SCREEN ON diye bi program önerdi arkadaşım ve çok basit ister yakınlık sensörü ile ister sallayarak ekranı acıyorsunuz ve istediniz saat arasına ayarlıyarak o saatler sensör kapalı oluyor ve ayarladınız mesala 01:00 09:00 arası durdur dediniz ve saat 9 da tekrar sansör devreye giriyor 20 ye yakın program denedim sırf güç dügmesine basmamak için en iyisi bunu gördüm

AUTO SCREEN ON

ScreenWakeUp uygulaması; telefonunuzdaki sensör sayesinde cebinize koyup koymadığınızı anlayarak, güç tuşuna basmadan ekran kilidini otomatik olarak açıp/kapamaya olanak sağlıyor…

Aslında sadece ekran kilidi değil, ScreenWakeUp uygulaması; telefonunuzun yakınlık sensörü ile kullanışlı özelleştirilebilir seçenekler sunan başarılı bir uygulama.
    Program aynı zamanda bu özelliklere de sahip: Uygulama ile ayrıca sensör içeren bir uygulama kullandığınızda ekran kilidi pasif yapabilme, telefonunuzun ekran kilidi devreye girdiğinde titreme gibi özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Bunun dışında kulaklık kullanıyor ve biriyle telefon görüşmesi yapıyor iseniz; otomatik olarak ekran kilidini devreye de sokabilirsiniz.

GÜÇ DÜGMESİNİ KULLANMADAN EKRANI ACMAK

Android telefonunuzu cebinize koyacağınız da veya cebinizden çıkardığınızda; ekran kilidini açmak/kapamak için güç düğmesine basmanıza artık gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem3312 -- 11 Nisan 2013; 11:49:11 >

• bataryayı etkiler uyku moduna girmeyi engeliyor çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.