Şimdi Ara

Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bilgisayarın power düğmesini monitörün yanına bir yere uzatmak istiyorum fakat aklımda bazı sorular var.

1. Uzatacağım kablonun kalınlığı uzunluğu anakart için bir sorun teşgil edermi ?
    2. Uzattığım kablonun ucuna bağlayacağım düğme her hangibi bir korne türü bir düğme ola bilirmi ?

Veya bu işlemi nasıl yapa bileceğimi anlatırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler

• istersen 1km uzat sorun değil kalınlık olarakda telefon kablosu kalınlığı işini görecektir. Düğme olarakda sadece bir kere basıp çeken düğmelerden kullanmak gerek. Evlerdeki ışıkları açmak için kullanılan düğmeler devamlı akım iletir. Bunlar gibi düğmeleri kullanamazsın...
  • elektronikçilerden alacaksan ,buton diyebilirsin;) zil düğmesi gibi işlem görecek dersen anlarlar;)
    bastığın süre içinde kısa devre olacka(devre kendini tamamlayacak) çekince devre kendini tamamlamayacak.

Evin lambalarını yakan anahtar olarak geçiyor.Anahtarlar bir kere bastığında sürekli olarak elektriği iletirler Agrassif Pijama'nın da dediği gibi;)
    kablo yu uzatman bir şey fark ettirmez.Kablonun kalınlığı da fazla kalın olmadığı sürece senin için srun olmaz.kalın olması şık durmaz;)İnce zarif bir kablo daha şık görür ve işini sorunsuzca halledersin;)

kolay gelsin ;) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan5888 -- 25 Nisan 2010; 13:24:48 >
  • Agresif Pijama arslan5888 ayrıntılı birşekilde anlattığınız için çok teşekürler

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop power tuşu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.