Şimdi Ara

Güç düğmesinin kabloları çıktı! Yerlerini bilmiyorum! Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc temizlerken elim çarptı kablolar çıktı 5-10 kere denedim tutmadı yardım eder misiniz lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Geçmiş olsun benim bir arkadaşım vardı güç tuşu bozulduğu için o kabloları birbirine değdirerek çalıştırıyordu bilgisayarı sende öyle yapabilirsin
  • 4 tane kablo var hepsini bantlıyım mı da nasıl değdiriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcceLLenT

4 tane kablo var hepsini bantlıyım mı da nasıl değdiriyim

Sürekli değmesi gerekli değilmiş sanırım öyle bir muhabbet geçti ama benim dediklerime göre yapman yanlış olur daha bilgili biri yönlendirirse daha iyi olur
  • abi zamanım yok yani bu gece yapmam lazım acil olmasa zaten tamirciye götürürdüm uğraşmazdım da işte işim var

olmadı deniyeceğim senin dediğini ne olursa olsun zaten pc çöplük yani bişey olsa da bişey olmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcceLLenT -- 15 Mayıs 2011; 21:31:59 >
  • Anakartınızın modelini söylerseniz yardımcı olurum. Güç düğmesinin kabloları çıktı derken anakartın ön panel bağlantılarından bahsediyorsunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcceLLenT

abi zamanım yok yani bu gece yapmam lazım acil olmasa zaten tamirciye götürürdüm uğraşmazdım da işte işim var

olmadı deniyeceğim senin dediğini ne olursa olsun zaten pc çöplük yani bişey olsa da bişey olmaz :D

4 kablo var o zaman 4 ün 2 lisinden 6 olasılık oluyor başla bakalım nolacak bende merak ettim( Başına birşey gelir lan şaka yapıyorum denemeye kalkma bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim pc odasındaki pclerin neredeyse hepsi öyle.turuncu ve beyaz kablolar var.o ikisinin uçlarını sıyır biraz.deydir bakalım olcak mı.
  • Şu şablon işinize yarayabilir.

• Anakartın o kabloyu takacağın iğnelerin yanında küçük harflerle yazar power diye. Işık tutarak dikkatli bakarsan kolayca yapabilirsin gibime geliyor olmadı fotosunu çekip yüklersen buraya sana daha kolay yardımcı olunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.