Şimdi Ara

GÜÇ KAYNAĞI DEĞİŞTİRDİM ALA ELEKTRİK KAÇIRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E5300 3.00 OC YAPILMIŞ G31 MV FAXCONN 2X2 DDR2 800MHZ DDR2 G100 EKRAN KARTIM VAR DELTA ADLI PSU KULLANIYODUM TELEFONU PC YE BAĞLAYINCA SES KISMA TUŞLARINA KADAR ELEKTRİK GELİYODU VE ÇARPIYODU BUGÜN AEROCOOL VX 400 W PSU ALDIM HALA KAÇIRIYO KASA ELEKTRİK ÇARPIYO NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN

• anakartın kasaya değiyor vidaları çok sıkıp anakartı kasanın metaline değdirdiğinden olabilir vidaları gevşet biraz...
  • Teşekkür ederim denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama usb den bile kaçıyor yani telefona kadar geliyor sadece anakartın değmesindenmidir bu sorunu çözemezsem bana sorun çıkarırmı

• Topraklı priz kullan

• Prizde sorun yok şarz aleti takıyorum aynı prize sıkıntı olmuyo

• Ne alaka anlayamadım ama sen topraklı priz al yeni bi tane onunla dene..işin şakası yok..benim bu yüzden ekran kartım yanmıştı

• Anakartı takıp çıkardım ama hala elektrik kaçırıyor prizde sorun olduğunu zannetmiyorum eğer sorunu çözemezsem böyle devam etse sıkıntı çıkarmı ?

• tüm foxxcon anakartlarda olan bir sorun sanırım bu =)
  • Değil, eski sistemimde Foxconn vardı ve öyle bir şey yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse yapacak bişey kalmadı böyle kullancam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Topraklı priz kullan

+1 yapilmasi gerekeni soylemissiniz zaten toprakli priz kullanilmali. Belli ki konu sahibi arkadasin pek bir bilgisi yok elektrik hakkinda. Toprakli priz kullanilmali toprak hatti yoksa isinin ehli bir elektrik ustasina hat cektirilmeli. Sorunun cozumu budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj aleti çalışıyor diye sorun yok değildir ayrıca telefon şarj aletinde 2 tane sadece + - vardır zaten topraklı ortam olsa bile şarj aleti bunu kullanmayan bir cihaz
  • Bu vida yalama olmuş çıkmıyor nası çıkarabilirim bide kullandığım prizide atcam bekleyin
    Bu mesaja eklenen görseller:

GÜÇ KAYNAĞI DEĞİŞTİRDİM ALA ELEKTRİK KAÇIRIYOR

• Evet malesef odamda topraklama yok kendim yapabilirmiyim yoksa arada camaşır makinesinin prizi var o topraklı 3 kablo bağlı ona uzatma takıp pc ye taksam çok yük binermi sorun olur mu yani
    Bu mesaja eklenen görseller:

GÜÇ KAYNAĞI DEĞİŞTİRDİM ALA ELEKTRİK KAÇIRIYOR GÜÇ KAYNAĞI DEĞİŞTİRDİM ALA ELEKTRİK KAÇIRIYOR

• yzenc Y kullanıcısına yanıt
    Duvardan gelen hatta toprak yok. Elektrikçi çağırıp toprak hattı çektirin. Şakaya gelmez siz yapmaya çalışmayın. Anakart için attığınız fotoğrafta ise vida boşta dönüyorsa kasa üzerindeki stand off yerinden çıkmıştır vida yalama olmuşa benzemiyor.

Duvardan üç adet kablo gelmeli sarı yeşil genellikle toprak hattı olur
    http://www.talkingelectronics.com/projects/Electrician/images/WireColours75.gif
    Anakart stand off aşağıdaki gibidir.
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Three_types_of_standoffs.jpg

Edit: Görsel eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSpAwN_22 -- 29 Temmuz 2016; 15:54:53 >

• Teşekkür ederim cevaplar için sorun topraklama olmadığı içinmiş anakartdaki vida boş dönüyo ama stand off çıkmamış gözüküyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.