Şimdi Ara

Güç kaynağı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok ama çok kararsız kaldım konu açmak istedim şimdi ben kışın GTX 470 AMP ! modelini alacağım ancak OCZ Fatality 550W modelini istiyorum lakin bazı arkadaşlar 700-600W al diyorlar bazıları OCZ Fatality 550W yeterli olur diyorlar ben zaten OC yapan biri değilim arkadaşlar lütfen kesin birşey söyleyin soğutmayı soruyorsanız HAF 932.. Teşekkürler..

• Bileşenlerinin tamamını yazmalısın 550w yoksa bilemeyiz
  • Yeterli gelir fakat hemen hemen aynı fiyatlarda olan High Power 600w olanı alsan daha iyi, %80 verimlilik ile 12v üzerinden 42a veriyor

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=413033

Yada Corsair 550w, 12v üzerinden 41a veriyor, birde inventusta Corsair kampanyaya girmiş, inventus facebook grup üyesi olanlara indirimli satılıyor

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2182

• bence 550 watt ocz modeli hayli götürür seni benim imzama bak powerime bak 2 yıldır kullanıyorum kararını ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Yeterli gelir fakat hemen hemen aynı fiyatlarda olan High Power 600w olanı alsan daha iyi, %80 verimlilik ile 12v üzerinden 42a veriyor

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=413033

Yada Corsair 550w, 12v üzerinden 41a veriyor, birde inventusta Corsair kampanyaya girmiş, inventus facebook grup üyesi olanlara indirimli satılıyor

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2182

%80 verimlilik derken? OCZ Fatality 550W almayı düşünüyorum umarım doğru bir seçim yapmış olurum ayrıca OCZ Fatality 550W alırsam bir sorun yaşarmıyım? GTX 470 AMP ile kullanınca...

• kesinlikle yaşamassın ocz nin bu modeli çok tuttu ve çok beğenildi gönül rahatlığıyla al kaçırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güç Kaynağı Patlaması
    10 yıl önce açıldı
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam alıyorum umarım memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkince99

Tamam alıyorum umarım memnun olurum...

kesinlikle olucaksın
  • quote:

%80 verimlilik derken? OCZ Fatality 550W almayı düşünüyorum umarım doğru bir seçim yapmış olurum ayrıca OCZ Fatality 550W alırsam bir sorun yaşarmıyım? GTX 470 AMP ile kullanınca...

Psu aldığı elektriği en verimli halet getirip bilgisayara dağıtmakla yükümlüdür burda psu özellikleri ve kalitesine göre verimlilik durumu değişkenlik gösterir. Şimdi bulamadım ama bir ara ünlü psu marka/modellerinin iki gün boyunca Asus teknik servisinde verimlilik değerleri alınarak potansiyel müşterilere güzel bir test sunulmuştu bir hardware sitesi tarafından. Ocz Fatal1ty güzel bir psu fakat benim anlatmak istediğim vereceğiniz paraya en iyisini almanız için araştırma yapmanız gerektiğiyd, bu noktada psu verimliliği ve 12v üzerinden kaç amper vereceğine dikkat edilmesi gerekiyor.

• Ne yapmamı bekliyorsun peki ne yapayım kardeş?
  • hastalansan doktora gitsen her doktor farklı ilça yazabilir yada farklı bulgular söyler benim başıma gelndi bu işde böyledir çoğul işlerde malesef bazen insanın kafası karışabilir tabiki tercübeli kişilerden fikir almamız gerekir ama bazen biliyoruzkien iyi bilende hata yapabiliyor senin ilk içinden geçen ocz sin poweridir ben bunu hissettim daha fazla yorumlara kafayı takma bu poweri al tak kullan ve neticesini yaz
  • quote:

Ne yapmamı bekliyorsun peki ne yapayım kardeş?

Alacağın Ocz Fatal1ty Psu işini görecektir fakat önerdiğim psu'lar biraz daha geleceğe yönelik, ilerde ihtiyaçlarınız arttığında psu verimliliği yetmeyebilir diye düşünerekten öneri vermeye çalışmıştım, büyük meblağlar vererek kısa vadeli şeyler yapmamak lazım diye düşünüyorum, para sizin paranız tabiki, konuda önerilen tüm psu'lar sizin şu anki işinizi rahatlıkla görecektir. Şimdiden hayırlı olsun Ocz Fatal1ty power supplyiniz

• quote:

quote:

Alacağın Ocz Fatal1ty Psu işini görecektir fakat önerdiğim psu'lar biraz daha geleceğe yönelik, ilerde ihtiyaçlarınız arttığında psu verimliliği yetmeyebilir diye düşünerekten öneri vermeye çalışmıştım, büyük meblağlar vererek kısa vadeli şeyler yapmamak lazım diye düşünüyorum, para sizin paranız tabiki, konuda önerilen tüm psu'lar sizin şu anki işinizi rahatlıkla görecektir. Şimdiden hayırlı olsun Ocz Fatal1ty power supplyiniz

Zaten ileride ekran kartı değiştirmem GTX 470 AMP işimi görür kafama çok takıldı arkadaşlar.. OCZ Fatality alınca sorun yaşamam dimi sistem hakkında?

• quote:

quote:

quote:

Zaten ileride ekran kartı değiştirmem GTX 470 AMP işimi görür kafama çok takıldı arkadaşlar.. OCZ Fatality alınca sorun yaşamam dimi sistem hakkında?

yaşamazsın kardeşim zaten 550w yazdığına bakma 650w a kadar problem yok al oku inanhttp://www.pclabs.com.tr/2009/12/08/ocz-550w-fatal1ty-moduler-guc-kaynagi-incelemesi/

• ya sayın arkadaşlar poweri alacak kişi bizim yorumlarımızdan dolayı nereyse power alamktan vazgeçecek bırakın ocz fatal1ty içinden geçmiş hayli işini görecek daha karıştırmayın artık kendisinede yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.