Şimdi Ara

Güç kaynağı hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psu tavsiyesine ihtiyacım var bu iki psu arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

1.High Power Direct12 850W 80+ Plus Bronz Modüler Güç Kaynağı http://www.teknobiyotik.com/high-power-direct12-850w-80-plus-bronz-moduler-guc-kaynagi.html
    2.SEASONIC SEA-SS-850AT 850W 80 Plus Bronze 12cm Fan Güç Kaynağıhttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-ss-850at-850w-80-plus-bronze-12cm-fan-guc-kaynagi.aspx

ikisinide aynı fiyat sayabilirsiniz çünkü teknobiyotik anket indiriminden yaralancagım high power de

• seasonic 70a verirken hp 62.5a veriyor. ben olsam eğer modülerlik çok fazla düşünülmüyorsa kesinlikle seasonic derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

seasonic 70a verirken hp 62.5a veriyor. ben olsam eğer modülerlik çok fazla düşünülmüyorsa kesinlikle seasonic derim.
    aslında kablo dağınıklığı benim için problem olmaz önemli olan sessiz ve uzun ömürlü olması çünkü uzunca bir süre psu değiştirmeyi düşünmeyeceğim 4-5 sene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 29tr

aslında kablo dağınıklığı benim için problem olmaz önemli olan sessiz ve uzun ömürlü olması çünkü uzunca bir süre psu değiştirmeyi düşünmeyeceğim 4-5 sene kadar

Alıntıları Göster
    seasonic tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_kaya

o zaman kesinlikle seasonic. bi de teknobiyotikte de var seasonic ordan da alabilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-850at-80-plus-850w-guc-kaynagi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_kaya

o zaman kesinlikle seasonic. bi de teknobiyotikte de var seasonic ordan da alabilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-850at-80-plus-850w-guc-kaynagi.html

Alıntıları Göster
    70 Amper nerede 62,5 Amper nerede..!
    Arada bayağı fark var, ikisinin de kalitesi tartışılmaz ama modüler olmasını istersen başka bir şeylerde bakabilirsin.
    Modüler olmasına gerek yok diyorsan Seasonic akıllıca olur, fiyatı da çok iyi.

• Şahsen SS-850AT kullanıyorum ve performansından memnunum.
    6 saat bilgisayarı kullandıktan sonra güç kaynağımda en ufak bir ısınma yoktu herhangi bir yerinde. Ayrıca buna rağmen fanı da çok sessiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Kelvin

Şahsen SS-850AT kullanıyorum ve performansından memnunum.
    6 saat bilgisayarı kullandıktan sonra güç kaynağımda en ufak bir ısınma yoktu herhangi bir yerinde. Ayrıca buna rağmen fanı da çok sessiz.
    seasonic ss 850w kullanan biri olarak tavsiye ederim gayet güzel bir psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1985

seasonic ss 850w kullanan biri olarak tavsiye ederim gayet güzel bir psu

Alıntıları Göster
    Bulursan imzamdakinden al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Bulursan imzamdakinden al

Alıntıları Göster
    300 tl üzerinde para veriyorsanız kesinlikle Gold serisi alın

High Power ürünleri bence kaliteli değil

SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A Modüler Güç Kaynağı 376 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Ekim 2011; 8:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

300 tl üzerinde para veriyorsanız kesinlikle Gold serisi alın

High Power ürünleri bence kaliteli değil

SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A Modüler Güç Kaynağı 376 TL

Alıntıları Göster
    @abdullah_kaya
    4-5 yıl değiştirmem diyosan tx750V2 al derim hocam.
    5 yıl garantili ve yazdığın diğer iki psu ile aynı 12V A değerine sahip.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3708

• quote:

Orijinalden alıntı: fundin

@abdullah_kaya
    4-5 yıl değiştirmem diyosan tx750V2 al derim hocam.
    5 yıl garantili ve yazdığın diğer iki psu ile aynı 12V A değerine sahip.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3708

Alıntıları Göster
    gold serisi alamam 400 lira bütçenin üzerinde max 300 lira seasonic at 750 w alıcam 250 lira çünkü 750 w bana fazlası ile yetecek herkese tşk

• quote:

gold serisi alamam 400 lira bütçenin üzerinde max 300 lira seasonic at 750 w alıcam 250 lira çünkü 750 w bana fazlası ile yetecek herkese tşk

Alıntıları Göster
    PSU almışken bir kez alınıyor, o nedenle uzun garanti öneririm. Biraz daha ekleyip TX750 al, 5 yıl olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

PSU almışken bir kez alınıyor, o nedenle uzun garanti öneririm. Biraz daha ekleyip TX750 al, 5 yıl olsun.

Alıntıları Göster
    İkisi arasında kaldıysanız;
    2.SEASONIC SEA-SS-850AT 850W 80 Plus Bronze 12cm Fan Güç Kaynağı almanızı öneririm kesinlikle öneriim kalite ve performansı beklemek istiyorsanız bunu alabilrsinz.
  • quote:

güzel söylemişsin ama 6 sene önce kasam ile gelen aopen 300w psu hala banamısın demiyor seasonic de aopenden kötü değildir. bu kadar tavsiyeseden sonra başka bişey almak olurmu ki 750 w yetecek bana eminim fazla bile gelecek çünkü cf ya sli yapacağımı hiç sanmıyorum
  • quote:

quote:

güzel söylemişsin ama 6 sene önce kasam ile gelen aopen 300w psu hala banamısın demiyor seasonic de aopenden kötü değildir. bu kadar tavsiyeseden sonra başka bişey almak olurmu ki 750 w yetecek bana eminim fazla bile gelecek çünkü cf ya sli yapacağımı hiç sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Madem SLI-CF hesapta yok, 650W civarı al hatta daha az bile olabilir. Ayrıca teknolojik parçaların ne zaman ne kadar ömrü olacağı hiç belli olmuyor. Sen şanlı çıkmışsın ne güzel.

• quote:

Madem SLI-CF hesapta yok, 650W civarı al hatta daha az bile olabilir. Ayrıca teknolojik parçaların ne zaman ne kadar ömrü olacağı hiç belli olmuyor. Sen şanlı çıkmışsın ne güzel.

Alıntıları Göster
    ben de seasonic 620w ve sapphire pure 625w arasında kaldım .seasonic modüler değil o yüzden sapphire pureyi almayı düşünüyorum ama o da stoklarda yok ve fiyatı da bütçeyi biraz aşıyor 200 tl civarında başka psu önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxxer -- 11 Ekim 2011; 17:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haxxer

ben de seasonic 620w ve sapphire pure 625w arasında kaldım .seasonic modüler değil o yüzden sapphire pureyi almayı düşünüyorum ama o da stoklarda yok ve fiyatı da bütçeyi biraz aşıyor 200 tl civarında başka psu önerirseniz sevinirim.

Bir yanlışın olması seasonic 620watt modüler ben kullanıyorum ve gayet sessiz bir ürün.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Bir yanlışın olması seasonic 620watt modüler ben kullanıyorum ve gayet sessiz bir ürün.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

evet karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxxer -- 11 Ekim 2011; 21:45:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

evet karıştırmışım

Alıntıları Göster
    Bence Thermaltake 875w olanlardan alın gayet güzel ben aldım kullanıyorum sök tak soketli gayet kullanışlı bir ürün diğer modellerede bakabilirsiniz kaliteli ve sağlam markaları biliyorsunuzdur zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.