< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Cougar ile frisby psular gayet güzel kıyaslanabilir. Cougar 700 watt psu satıyorsa gerçek değeri de 700 watta yakındır ama frisby 700 watt psu satsa 12v kanalından 400 watt verebiliyorsa şükür namazı kılmak lazım. Bilmeyenleri düdüklemek için etikete peak değerini yazıp gerçekte yarısı gücündeki psuları millete kakalıyorsunuz. Bana bir tane gerçek güç değeriyle satılan frisby psu gösteremezsin. Millet kutusunda 500 watt yazıyor diye 500 watt psu aldığını sanıyor ama ona 500watt çekecek bir donanım taksa elinde patlayacak.
Cougar markasını getiriyorsanız cougar olarak satın. İşe frisbyi katıp güzelim markayı da mundar etmeyin. |
Önceden Eksikleriniz Reklam Pazarlama degildi ürünlerin çok çabuk ömrünü doldurmasıydı özellikle psular gayet iyi hatırlıyorum bunda 4 Sene Önce birtane Frisby Psu Almıştım 1 Ay İçinde Fanı Ses yapmaya başladı 1 Yıl Dolmadan psudan kokular gelmeye başladı sonra başka ürünlerinizlede kötü tecrübelerim oldu Uzun zamandır ürünlerinizi kullanmıyorum ne haldesiniz bilemeyecegim ama önceden firma çok fazla hatalar yaptı bu kısım kesin ve insanlar haklılar bu görüşlerinde
|
Oo dava ile etmekle tehdit etmeye de baslamisiz bakiyorum ama tehdit de yasalarda suctur
![]() Psunuzun icindeki kapasaitorun iceriginden dizaynina ureticisine her sey belli iken boyle bir yere varmayacaginiz asikar Isterseniz bu adi dedigim psuyu veya seriyi birlikte bir acalim icindekilere beraber bakalim hangi kapasitor kullanilmis ne gibi onlemler alinmis bakin bunlar istediginiz somut verilerdir . aksini bana teknik olarak kanitlayamadiginiz surece bos laflarla bir yere gelemezsiniz su listeye veya benzeri uluslararasi denk baska listelere girebiliyormusunuz http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx Verimi bir kenara birakalim hangi seride hangi kapasitoru kullaniyorsunuz dunya da kabul gormus hangi firmaya denk getirebiliriz sizi kullanilan bilesen acisindan bunlari bilmek isteriz. |
Arkadaşım senin anlayışın mı kıt yoksa işine gelmediği için mi kabullenmiyorsun? 450 watt diye sattığınız psu 200 wattlık işlemci ve ekran kartını çalıştırabiliyorsa ve kendi sitenizde bile ürünün açıklamasına yüksek seviye cpu ve ekran kartları için diye yazmışken daha neyin dürüstlüğünden bahsediyorsun? Hangi yüksek seviye cpu ve ekran kartıymış o 200 wattla çalışacak?
Bence daha fazla yazıp hem kendini hem de markayı rezil etme. Zaten millet frisbyi dandik olarak biliyor sen üstüne hepten soğutuyorsun. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 12 Mart 2016; 18:17:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 12 Mart 2016; 18:35:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 12 Mart 2016; 20:41:26 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 17 Mart 2016; 16:18:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 17 Mart 2016; 21:40:49 > |