Şimdi Ara

Güç Kaynağı Seçimi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, sistemime gerekecek bir güç kaynağı arıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

Anakart : Asus Striker II NSE
    CPU : Quad Core Q9300 2.5 Ghz
    HDD : Seagate 1TB (3 Adet Bulunmaktadır.)
    VGA : Asus GTX 275 896 Mhz
    RAM : Kingostan 4 Gb 1800 Mhz
    Soğutucu : Thermaltake Big Water 760is

10x Usb girişi falan 4 adet normal fan falan bulunmaktadır. Hangi Güç kaynağını kullanmalıyım tavsiyeleriniz bekliyorum..Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ocz StealthxStream 700w tavsiye ederim.
  • yeterli olur mu acaba? çünkü şu anda 650w kullanıyorum yetersiz kalıyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan3434 -- 11 Ocak 2010; 15:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan3434
    yeterli olur mu acaba? çünkü şu anda 650w kullanıyorum yetersiz kalıyor şu an

i7 920-Asus P6t Deluxe v2-3gb 1600mhz ocz-980gtxamp-wd1001fals ile uzun süre ocz 700w kullandım. Yeterliydi ve sorun çıkarmadı.
  • gerçek değerlere sahip bir 650W kullanmamışsın yoksa fazlasıyla yeterdi .senin şini gerçek değerlere sahip RECOM POWER ENGİNE 580W psu bile görür .bu psu testlerde 580W'ın üzerine bile çıkıyor yani verdiği değerler fazlasıyla doğru ve sana yeterli bir psu olduğunu düşünüyorum üstelik çok sessiz
  • thermaltake 650 w kullanıyordum yani ii değil mi bu psu
  • quote:

thermaltake 650 w kullanıyordum yani ii değil mi bu psu

dediğin ürünün linkini eklersen bi bakarız ama sanmıyorum bu dediğim psu dan iyi çıkacağını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU seçimi için güç hesaplama
    17 yıl önce açıldı
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

thermaltake 650 w kullanıyordum yani ii değil mi bu psu

650W ın sisteme yetmediğini nerden anladınız? O sistemi 600W bir kaliteli PSU nun çok rahat taşıması lazım.
  • ya bilgisayarda donma yaşıyorum Su Soğutucu ve 2Gb Ram ekledikten sonra Pc de donma yaşamaya başladım Everest ile stabilite testi yaptırdım yaklaşık 3 saat bi sıkıntı yok ama bazen donuyor makina
  • HDD biraz fazla ama yinede ThermalTake 650W bu sistemi çok rahat taşır ve besler. İllede değiştircem dersen Enermax Galaxy al için rahat eder.

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2189

İncelemesi var burda.
  • Bütçe nedir ?
  • O PSU fazlasıyla yeter, donmaları bellek ekledikten sonra yaşamaya başladıysan sorunu onda aramak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarz

gerçek değerlere sahip bir 650W kullanmamışsın yoksa fazlasıyla yeterdi .senin şini gerçek değerlere sahip RECOM POWER ENGİNE 580W psu bile görür .bu psu testlerde 580W'ın üzerine bile çıkıyor yani verdiği değerler fazlasıyla doğru ve sana yeterli bir psu olduğunu düşünüyorum üstelik çok sessiz

RECOM POWER ENGİNE 580W
  • O sisteme 500w psu bile yeter, sorununun kaynağı hiçbir şekilde PSU değildir, gidip boşu boşuna PSU'ya para verme. Sorunun remlerdedir, yeni bir başlık aç yardimci olurlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.