mrb arkadaşlar bende 230 watt bir güç kaynağı vardı değiştirmeye karar verdim.
450 watt bi güç kaynağı aldım fakat taktığımda ekrana görüntü gelmior. Bilgisayar normal açılıyor bütün donamılar çalışıyor windows açılış sesi gelince Bilgisayarın açıldığnıda anladım
fakat nasıl oluyor güç kaynağı ekran kartını nasıl etkiliyor?
230 watt ı taktığımda direk görüntü gelior 480 watt lıkta bir türlü ekrana görüntüyü alamıorum?
Bi yardımcı olursanız çok sewinicem..
Şimdiden Teşekkür Ederim...
Eğer supply i doğru takıyosan ve çalışmıyosa onda bi problem vardır iade et.
Watt farkı böyle bi probleme sebep olmaz.
Powerı takarken ekran kartına ya da slota falan zarar vermiş olmayın?Eski powerı tekrar takıp denediniz mi?Eğer denediyseniz ve 450watt lık powerı taktığınızda ekrana görüntü gelmediğinden emiseniz powerın agp ya da pci-ex besleyecileri çalışmıyor demektir.Ama powerın böyle bir soruna yol açtığını ilk kez sizden duyuyorum
230 watt lıkta sorunsuz çalışıyor bilgisayar fakat dediğim gibi herşey yerinde takılı hiç bi oyanama yok kablolarda doru yerlere takılı hepsi...
güç kaynağında 4 pinli bir kablo var anakarta takıyoruz sanırım o 4 pinli kablo ekranı besliyor agp ekran kartı kullanıorum o kablo kırılımış olabilirmi çünkü güç kaynağının içini açtım hiç bir sorun yok her şey şağlam tertemiz... fakat hala görüntü alamıorum