Şimdi Ara

Güç Kaynağı Sorunu Çok Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yenı makınemı alalı daha 1 ay olmadı ozellıkle 2 gundur cs go tomb raider vb oyunlarda ıken makıne bır anda kapanıyor tekrar acmaya calıstığımda acılmadı fişi cıkardım statık elektrik vardır dedım boşalttım sonra taktım tekrar oyna gırdığım zaman 2 dk sonra yine kapantı makıne.Tekrar fişi cıkarıp taktım bu sefer kasanın güç düğmesine bastım bastıktan 6 7 sn gibi bir sure sonrasında kendiliğinden acıldı sorunun güç kaynağından olduğu soyledı arkadaşım kendi güç kaynağını getırıp sorun guc kaynağındamı test edeceğiz benım güç kaynağım 850w + gold idi arkaşınki 650w + gold mıs makıneye taktığımız zaman sorun cıkarırmı sistemim:
    i7 6700k
    ZOTAC GTX1080 8GB AMP! EXTREME EDITION
    GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual
    MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.)

güç kaynağı Corsair Builder CSM 850W Modüler 80+ Gold buydu yanlısım yoksa vatandan almıstım bütün parcaları suan sıteye baktığımda aldığım ürünü goremedım

• ayrıca 1 defada oyunda ıken fps de dalgalanma oldu yanı 200 den 60 a dustu 140 cıktı bır daha dustu cıktı sonra makıne tekrar kapandı.
  • Güç kaynağı ile ilgili sorunlar, kolaylıkla diğer başlatma sorunlarıyla karıştırılabilir. Güç kaynağının arızalandığını varsaymadan önce güç olmamasının nedenlerini bularak sorunu düzeltmek önemlidir.
  • içine hava tutmalısınız bütün sorunları cözer
  • kasayı actık bazı kabloların yerını değiştirtik ,ekstra guc verdım dedı arkadaş onu nasıl yaptı bılmıyorum :D, sorun cozuldu sımdılık umarım tekrar yaşamam cok fazla para verdım makıneye cunku :S,servısle felan uğraşmak adamı kanser edıyor.
  • Merhaba,

kasanızın içerisine ait elektrik bağlantılarını net bir şekilde görebileceğim bir fotoğraf çekip gönderebilir misiniz?

Bilgisayarınızı taktığınız prizde topraklamanın doru ve düzgün bir şekilde yapıldığından emin misiniz?
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    bütün bağlantıları tekrar yaptık sıkıntı suan ıcın yok.4 yıllık bına zaten tasındık tasınalı burada pc takılı idi topraklamada sorun olacağını sanmam .İlk etapta parcalar geldiği zaman vatandakı teknikere toplatmak ıstemıstım şayet sıkıntı varsa parcalarda gozuksun degısım yapalım dıye yarı bağlantıyı yaptı ufak bı ısım var dedi yanımda önlem amaclı bilgisayar mezunu arkadaşım vardı onuda almıstım makıneye baktı cok duzensız bağlanmıs makıne bazı kablolar ekran kartının fanına vuruyor vs bunun gıbı bırcok sorun ,neden böyle sacma bısey yaptılar dusunurken parcaları dırek oem tarafında calısandan degılde benım tanıdğım bir arkadaş vardı vatanda calısan onun ustunden almıstım yanı satıs komisyonu arkadaşıma gitti ,oemci eleman ılk benım ne cıkarım olucak bu ısten demıstı garıpsedım doğal olarak ,sonra konustular geldi adam büyük ihtimal benm cıkarım yok diye uğrasmak ıstemedı dunyanın parasını verdığım sıstem ustunde, mecbur kalıncada baştan savma iş yaptı 1 ay sonra zaten problem cıktı bilgisayarcı arkadaş geldi butun bağlantıları tekrar yaptı kullandım suan ıcın sorun yok buyuk ıhtımal bişeyleri yanlış yaptı bilerek veya bilmeyerek ,benim tanıdığım olmasa tekrar servis ile uğraşmak zorunda kalacaktım ,neyseki bu durumdan pc de zarar olmusmadı olussaydı şayet büyük ihtimal kavga cıkardı,demem oki vatandan alışveriş yaparken en azından kücük yerdeki mağazalar pek teknik bişey beklemeyın veya elemanların cıkarcı olmaması lazım pc yi giresun vatandan almıstım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.