Şimdi Ara

Güç kaynağı takarken nelere dikkat etmeliyim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Couger 700 watt psu aldım (172 TL) Aldığım PSU'yu ilk defa kendim takacağım. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir, PSU'nun üzerinde de pinler var, bu pinleri hangi durumlarda kullanmalıyım, Örneğin ekran kartını psudan gelen kablolar yerine direkt psu'nun üzerindeki pinlere bağladığımda performans artar mı? Psu üzerindeki pinlere ne takılıyor.

Başka ipuçları var mıdır?

Yeni PSU'yu yarın takacağım yardımcı olabilir misiniz...

• Güç kablosunun takılı olmamasına dikkat et ekran kartının gücü için power suplynin Pinlerini kullanmanda fayda var...Pinleri takarken ters takmamaya dikkat et girmiyorsa ters çevirip dene anakartın pinlerini takarken anakartı kasmamaya dikkat et Ve kabloların fanların dönüşünü engellemediğinde emin ol.Sok bi kez kontrol et ve enerjiyi ver..
  • Çalıştığım kurumda upload siteleri engellendiği için resim yükleyemedim.

Aşağıdaki linkte ürünün resimleri var.

http://www.netsiparis.com/detay/14233470003/COUGAR-HEC-K12TE-1200-WATT-POWER-SUPPLY

Ekran kartını bu resimde yer alan pinlerden siyah olana mı kırmızı olana mı takacağım. Fart eder mi?
  • danger11 teşekkürler.
  • Okuduğum kadarıyla kırmızıda PCI yazıyor. Eğer öle ise ekran kartının gücünü kırmızı pinden alabilirsiniz..
  • Arakdaşlar zaten psu kutu ve kitapçıkları üzerinde gereken bilgi var, ki zaten toplasanız 5 tane giriş var çünkü bende aynı cihazı kullanıyorum. Gereksiz nedenlerden konu açılmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaReTTa_99

Arakdaşlar zaten psu kutu ve kitapçıkları üzerinde gereken bilgi var, ki zaten toplasanız 5 tane giriş var çünkü bende aynı cihazı kullanıyorum. Gereksiz nedenlerden konu açılmasın...

İmzanda 750 watt yazmışsın. Bu ürünün 750 wattlık modeli var mı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.