Şimdi Ara

Güç kaynağı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P8Z77-V DELUXE 
    CORSAIR 1600 mhz 4 adet stik
    HD7870 2 adet cf
    2 TB 7200 RPM 4 adet
    CSSD-F120GB 2 Adet

Böyle bir sistemim var.Ses ve Tv kartı, fanlar,usb aygıtlar,ön paneldeki ekranlar vs yazmadım.

Sıvı soğutmaya geçmek istiyorum.O zaman oc denemelerine de başlayacağım.

Ayrıca Bir tanede nvidea kart alıp fizik hesaplarını ona yaptıracağım.

Elimdeki 500 w power tekliyor.Nasıl bir power kullanmalıyım?

• 6 adet HDD,SIVI soğutma , crosfire 7870,fizik kartı ve overclock ile ile o power yetmez. 850 watt kalite birbir power cukkadak oturur.
    Ama sesaonic SEA-X-760 alırsan o zaman tamam derim.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-x-760--760w-80-plus-gold-12cm-fanli-guckaynagi.aspx

• 2 nize de önerileri için teşekkür ederim.Sesaonici ciddi ciddi düşünüyorum. x-850 vardı hatta bir sitede.Ona bakacağım.
    Ancak insanlara bakıyorum adam 2 karta 1500 w güç kaynağı takmış yeter mi acaba diyor.Bu arkadaşlar olayı bilmiyor mu yoksa çok fazla güç çeken kartlar mı var?
  • Eski nesil ekran kartları işlemci mimarisi nedeniyle çok güç çekiyordu da ondan. çok değil 1-2 sene öncesine kadar . Ki o devirde bile 1500 watt aşırı fazla
    birgüç kaynağıydı. Abartıdan başka bi şey değil yani.Şimdi devir değişti.28 nm işlemciler kullanılmaya başladı. Güç tüketimleri azaldıkça azalıyor e. kartlarının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Temmuz 2012; 22:03:35 >
  • gerçekten 4-5 yıl öncesi üretim teknoloji ile bugünü karşılaştırmak çok abartılı oluyor..
    bu günkü üretim teknolojisi eskiye nazaran iyidende iyi..
    size gelince 850 watt özellikle seasonic marka ile ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayan bir marka olur..
  • x850 alırsam 2 3 sene sonra ekran kartlarını değiştirince power değiştirmemde gerekir mi?Teknoloji ne yönde ilerler sizce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enerji sarfiyatı gerek işlemcilerde ,gerekse ekran kartlarında habire düşürülüyor .

850 Watt alırsanız evladiyelik olacak artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.