Şimdi Ara

güç kaynağı ve sıvı soğutma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum
    i5-6600k
    msı z170a gamıng pro carbon sipariş verdim
    rx 480 modelleri bekliyorum
    kasa olarak dark n10 hoşuma gitti ama başka bişeyde alabilirim
    bunlara uygun güç kaynağı ve sıvı soğutma almak istiyorum amazondan alıcam gümrük sınırının altında olması lazım yani 83 dolardan daha ucuz. önerilerinizi bekliyorum

• up
  • Amazondan alacak isen,

Power Olarak;

EVGA Supernova 550 watt, 650 watt veya 750 watt (kullanacağın ekran kartına bağlı) G2,P2,B2 serilerinden uygun olana bak, çok kaliteli güç kaynağıdır. Türkiye'de bu kadar kaliteli güç kaynağı bulmak biraz zor.

Not: Uluslararası R.M.A Desteği var. Faydalanmak için sadece ürünü Evga'nın sitesinden kaydettirmen gerek.

Su Soğutma olarak,

Lepa AquaChanger 120, Corsair H60, Corsair H75 bütçene uygun olanı seçebilirsin Geçen blackfriday döneminde Lepa AquaChanger 120'yi alan arkadaşlar baya memnundu. 4690k'yı 4.5 ghz'de sorunsuz kullanıyorlardı max. 60-65 derece sıcaklık görüyordu.
  • Sağol yardım için bakıcam söylediğin modellere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu olarak ben SeaSonic tavsiye ederim.

• Bu şema belki ilginizi çekebilir.

güç kaynağı ve sıvı soğutma tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 5 Temmuz 2016; 19:36:57 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    LEPA Liquid Cooler Cooling LPWAC240-HF Acaba bu model hakkında bir fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Amazondan alacak isen,

Power Olarak;

EVGA Supernova 550 watt, 650 watt veya 750 watt (kullanacağın ekran kartına bağlı) G2,P2,B2 serilerinden uygun olana bak, çok kaliteli güç kaynağıdır. Türkiye'de bu kadar kaliteli güç kaynağı bulmak biraz zor.

Not: Uluslararası R.M.A Desteği var. Faydalanmak için sadece ürünü Evga'nın sitesinden kaydettirmen gerek.

Su Soğutma olarak,

Lepa AquaChanger 120, Corsair H60, Corsair H75 bütçene uygun olanı seçebilirsin Geçen blackfriday döneminde Lepa AquaChanger 120'yi alan arkadaşlar baya memnundu. 4690k'yı 4.5 ghz'de sorunsuz kullanıyorlardı max. 60-65 derece sıcaklık görüyordu.

Hocam evganın uluslararası garantisi artık Türkiyede geçerli değil die biliyorum
    Konuya bakabirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111921067&p=1&anchorToGo=111921067#111921067

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 6 Temmuz 2016; 13:53:39 >

• DiamonD4106 D kullanıcısına yanıt
    radyatörün 240mm olan versiyonu kasanız müsaitse bu modelide alabilirsiniz
  • crysef kullanıcısına yanıt
    uluslararası RMA derken EVGA EU'yu kastetmiştim. o konuyu yakından takip eden birisiyim. VEKTRON yurtdışından alınan evga ürünlerine destek olmuyor. ancak ürünü evga'nın sitesinden kaydedersen herhangi bir arıza olması durumunda garanti süresinde EVGA EU'ya Almanya'ya gönderiyorsun yenisini gönderiyorlar.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    hocam kendimi çok cahil hissettim gq g1 g2 farklı neler acaba
  • DiamonD4106 D kullanıcısına yanıt
    malzeme kalitesi,üretim yeri ve garanti süresi farkı var

EVGA Psu'ların B2,G2,P2,T2 Serileri Üst Seviyedir. ve bu seriler tavsiye edilir. Bu Serilerden Sonra GQ serisi gelir. bu seride gayet iyi denilebilir. ama ilk seriler tavsiye edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 6 Temmuz 2016; 14:35:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.