Şimdi Ara

güç kaynağı; yaptırmak istiyorum/$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu özelliklere sahip bir güç kaynağının maliyeti ne olur? Yada sana şu fiyata yaparım diyen arkadaşımız varsa görüşmek isterim. (Tabi tüm şartlar sağlanacak ve testleri geçebilecek.

_________________________________________________________________________________________________________________-
    2.9.1. Güç kaynağı en az 0-15V 7A DC ayarlanabilir regüleli ve 0 – 1,5 – 3 – 4,5 – 6 – 7,5 – 9 – 12 – 15 V kademeli AC özellikte olacaktır.
    2.9.2. Cihazın üzerinde ışıklı açma kapama anahtarı olacaktır.
    2.9.3. Cihaz üzerinde AC-DC çıkış seçme özelliği olacaktır.
    2.9.4. Cihaz metal gövdeli, plastik ayaklı, toprak bağlantılı ve kulplu olacaktır.
    2.9.5. Cihaz üzerinde AC ve DC çıkışı gösterir dijital voltmetre olacaktır.
    2.9.6. Cihazın gerilim çözünürlüğü voltmetrede en az virgülden sonra 1 hane gösterebilir olacaktır.
    2.9.7. Ayarlı güç kaynağı üzerinde AC ve DC çıkışın akım değerlerini gösterir dijital ampermetre olacaktır.
    2.9.8. Cihazın akım çözünürlüğü ampermetrede en az virgülden sonra 2 hane gösterebilir olacaktır
    2.9.9. Cihaz AC ve DC çıkışlarda kısa devre korumalı olacaktır. Kısa devre süresince uyarı ledi yanacak ve cihaz kendini koruyacaktır. Kısa devre şartı ortadan kalktığında cihaz otomatik olarak çalışmasına devam edebilir olacaktır.
    2.9.10. Cihaz üzerindeki gerilim çıkışları born vidalı olacak, born vidaların kafaları gövdeden tamamen çıkmayan modellerden olacaktır. DC çıkışlarda kırmızı (+), siyah(–) çıkışı gösterecektir. AC çıkışlar aynı renk (kırmızı) olacaktır.
    2.9.11. Cihaz üzerindeki born klemenslere uygun en az 50 cm uzunluğunda 2’şer adet kırmızı, siyah ve mavi kablo olacaktır.
    2.9.12. Cihaz üzerinde aşırı ısı koruması olacaktır. Ön panelde ısı uyarı göstergesi olacaktır. Aşırı ısınma durumunda cihaz kendini otomatik korumaya alacaktır.
    2.9.13. Cihaz üzerindeki voltmetreler ve ampermetreler kalibre edilmiş olacaktır.
    2.9.14. Cihaz tam yükte en az 2 saat çalışabilir olacaktır.
    2.9.15. Açılış esnasında gerilim ve akım atlamaları olmamalıdır.
    2.9.16. Cihaz üzerinde, DC gerilim çıkış değerini ayarlayan çok turlu potansiyometre bulanacaktır.
    2.9.17. Cihaz 220V ±%10 Aralığında şebeke geriliminde hassas çalışabilir olacaktır.
    2.9.18. Cihazın yük regülasyonu DC de en az ± % 0.25 değerinde olacaktır.
    2.9.19. Cihazın gürültü faktörü DC de en fazla 1mV olacaktır.
    2.9.20. Cihaz üzerinde şebeke gerilim girişi sigortalı, topraklı erkek konnektörlü olacaktır. Konnektör üzerinde sigorta değiştirilebilir olacaktır.
    2.9.21. Cihazın kutusu metal olacak, metal gövde toprak bağlantılı olacaktır.
    2.9.22. Gövde altı plastik ayaklı olacaktır.

http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=ads_z19.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1varol -- 12 Mayıs 2008; 11:09:31 >

• böle bişi piyasada var mı bilmiyorum ama yapabilecek kişi az olmakla beraber çok pahalıya mal olacağından eminim
  • piyasa da yok. pahalı olacağını biliyorum ama ticari bir iş bu. Fiyat da ona göre olcak tabi. Yapacak arkadaşla görüşmek isterim.
  • Dediğiniz özelliklere uygun 0 -30 Volt 5 Amp. yeni bir tane aldım. 95 ytl. Sizin istediğiniz özelliklerin bazıları eksik.Yine de yapılabilir.Kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz?Kafanızda ki fiyat nedir?
  • Maliyet hedefinin 100 ytl olmasını hedefliyorum. Adet 3000.
  • Bu özelliklere sahip güç kaynağını ancak siz yaparsanız 100 ytl ye çıkabilir hatta geçebilirde.Lakin başkasına yaptırmayı düşünüyorsanız,yapacak kişiye ticari açıdan bir şey kalacağını pek sanmıyorum.
  • arkadaşım hangi şehirdesiniz, ve bunlar ne kadar zamanda lazım yazarsan bi araştırayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara. Süre 120 gün. Maliyet hedefi 100ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1varol -- 15 Mayıs 2008; 11:46:23 >
  • Pm at görüşelim.
  • Amacım kimseye laf sokmak değildir,lütfen yanlış anlaşılmayayım.

Lakin şu durum tıpkı 10.000 ytl param var ama son model mercedes istiyorum gibi gibi olmuş.Lafım meclisten dışarıya ! Yaparım derim anlaşırız nerde çakma patates ürün varsa (trafoda dahil) alır birleştirir ve size sunarım.Buyrun istediğiniz güç kaynakları..

Sonrası size,malüm ..

Ne demişler hani,çok zor ya "3 kuruşa 5 köfte" ..

Hakkıyla yapacak arkadaşa başarılar diler ve tebrik ederim,kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.