Şimdi Ara

Güç kaynağı yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rx 580 8 gb ın yanına 600w 80+ güç kartı sipariş ettim. Kasadaki işlemcim ryzen 3 1200 olacak. İleride işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama sistemi kurduktan sonra sorun olup olmayacağından emin değilim. Gördüğüme göre rx 580 hayvan gibi enerji tüketiyor. Daha henüz elime ulaşmadı ama bilgili insanlara sormamda yarar olduğunu düşünüyorum. Olmadı ürün elime henüz gelmedi, iade ederiz. Vereceğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bana zaten önceki açtığım konuda birkaç arkadaş çoktan yardımcı oldu, yeteceğini söyledi ama önceki sistemi psu yetersizliğinden patlayan birisi olarak bu konuda emin olmam gerekiyor.

• Marka model belirtmeniz çok iyi olmuş yoksa hayal ederek cevap vermek zorunda kalırdık.

• :D pardon psu markası zoko şundan
    akakce.com
    Zoko ZK600 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-zoko-zk600-600w-80-12-cm-fanli-guc-kaynagi-fiyati,1866081469.html

• Valla hiç bilmediğim bir marka. Zaten düz 80+ bronze, gold vs değil.

PSU alıcağınız zaman 80+ gold min alınmalı. Forumda ana konusu var. Tier list'e bakarak daha iyi bir şey seçebilirsiniz.

Dediğine göre 492w verebiliyormuş. Bilmiyorum gerçek mi değil mi.

Şuradan sisteminiz ne kadar güce ihtiyaç duyuyor bakın bakalım.

www.coolermaster.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.coolermaster.com/power-supply-calculator
  • teslim alırken iade et şunlardan birini al çünü zoko diye bir marka yok oem, frisby gibi.

https://www.gaming.gen.tr/urun/216708/fsp-hyper-h3-550-80-pro-550w-guc-kaynagi//

www.hepsiburada.com
    Bitfenix 600W Bpa Series 80+ Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bitfenix-600w-bpa-series-80-guc-kaynagi-p-HBCV00003IGCT7?magaza=ALBEDO

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Hocam tam zamanında söylediniz ben de biraz araştırdım watt değeri yüksek fiyatı az diye aldım ama hiç güven vermiyor. İnternette baktığım kadarıyla pek güvenilir de değil. 1400 kulağa pahalı geliyor ama tüm sistemi emanet edeceğiz sonuçta. şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgrlkslk -- 11 Ağustos 2023; 10:43:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dgrlkslk D kullanıcısına yanıt

bin verdikten sonra az daha ver pahalı değil bence 1400. uğraşıp araştırıp kutusuz vs satan bulup 1400 1500'e daha güzel model gösteren de olabilir ben iki dakika bi baktım bu para verdikten sonra kaliteli en ucuz ne alabiliriz diye. bitfenix iyi markadır burada pek bilinmez ama netten bulursun. fsp zaten iyi ve 550w olması kötü olduğu anlamına gelmez. 1.4 turbo motorun 1.6 atmosferikten iyi olması gibi verim önemli yazıyorlar üzerine 600 700 diye de ne veriyor alet full köklesen o önemli. 650w TT bronze aldırdım kuzene lite falan değil ama. 800w zorlamışlar sitenin birinde. kalite başka üzerinde yazan sayı başka kısacası.

Sizin mesajı aldıktan sonra vahiy inmiş gibi hemen zokoyu iade talebinde bulundum zaten. Tam düşündüğüm anda yazdınız çünkü. Biraz araştırayım bakalım belki düzgün bir ürün bulurum. Teşekkür ederim.

fsp 600w falan filan model mi gördün hemen yaz google'a filan model review diye son sayfaya bak iyi güzel dedilerse iyidir. bütçe koy 1500 aşmasın diye mesela ona göre araştırabilirsin cimri var akakçe var. burada artık bildiğin şey watt sayısına değil iyi de bu kaliteli mi diye bakacaksın artık. biz olmasak da bulursun yani araştırarak ama en son bulduklarını burada da gösterebilirsin tabi fikir almak için. hani biri diğerinden az daha iyidir ya da 1400 olan 1500 olana göre daha fiyat performanstır yoksa 1500'e aldıktan sonra ve markasız almadıktan sonra kötü bir şey beğenmezsin zaten bence.

Teşekkür ederim yazdığınız gibi baktım internetten şöyle bir ürün buldum
    akakce.com
    MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html

Fiyatı düşmüş ve aradığım özellikte bir de bronz sertifikası var sanırım?

Sistem özelliklerimi de yazayım
    Rx 580 8gb
    Ryzen 3 1200
    Ga-a320m-s2h anakart

Sizce yeterli midir hocam?

MSI power senin sistemi hoplatır,sormaya dahi gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 11 Ağustos 2023; 12:40:16 >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Hocam hoplatır derken çok ucu açık bırakmışsınız :D. neyse alıcam sanırım bunu, sonrasına bakarız.

Hoplatırdan kastım ,mecazi anlamda. Yani, fazla bile gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.