Şimdi Ara

Güç Kaynağım Ve Ekran Kartım Çok Isınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze Selamın Aleyküm arkdaşlar ben yeni bir psu ve ekran kartı aldım,oynarken çok ses çıkıodu ekran kartının fanından baya ısınıo sordum falan 50 70 derece arası normalmış galiba (elle bakmıştım bu arada) sonra psu da baya ısınıyor elle kontrol ediyorum kasanın arkasını hava verdiği yeri yani sorun nedir bilen varsa valla çok iyi olur yeni aldım daha.

• Dün Yazdım. 100 Kere Konu Açmaniza Gerek Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    DOğru Unutmuşum kusura bakmayın sormuştunuz kart 50 ile 70 arasında değişiyor.Fan Hangi marka bir fan önerebilirsiniz ?
  • melosdasdasd kullanıcısına yanıt
    Pek Fazla Para Kaptirmanizi Önermem En Ucuz 12 Cmliklere Bakabilirsiniz Hatta Aliexpressten Bile Alabilirsiniz

Kart 80 Dereceye Kadar Normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 24 Aralık 2016; 0:40:17 >
    teşekkürler peki alana kadar bilgisayarı kullansan oyun oynasam bi sorun çıkarmı acaba?bide
    mesala bu tarz uygunmudur yada bir marka öncelik verebilirmisiniz
    Kullanin Birşey Olmaz Hocam. Dediğim Gibi 12 Cmlik En Ucuzlara Bakın Farketmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    12 cm olsun yeter tamamdır çok teşekkürler.bide o fanı alıp eski fanı çıkarmadan koymam mümkünmü kasada fazla yer yok ama
    bide en önemlisis alana kadar oyunlarda falan sıkıntı çıkarmı kullansam
    Eski Fanin Yerine 12 Cmlik Takın Eski Fanida Başka Yere Takarsiniz. Hayır Sıkıntı Yaratmaz Zaten 70 Derecelerde Dolanıyormuş Almasaniz Bile Olur Ama Şuan Sirkülasyon Yok Yazın Sıkıntı Çekebilirsiniz Onun için Alın Diyorum

Tamamdır çok teşekkürler. alınca psu da ısınmaz umarım
    Psu Isınmasından Tam Kastınız Nedir ? O Fandan Zaten Sicak Hava Gelmesi Gerekiyor

yani kastım hani psunun arka taraftaki delikli açık gibi kısmı varya güç kablosunu oraya taktığımız oraya elimi koyuyorum baya sıcak oluyor normalmidir ?
    ?
    PSU nun temizliğini arada sırada yapmanız gerekiyor. Gerekli temizlik yapılmazsa bir zaman sonra yanabilir. Isınması normaldir çünkü tüm Pc ye elektriği dağıtan kaynak PSU'dur. Ama fazlaca ısınıyorsa temizliğini yaptırın derim.
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    daha yeni aldım 1 hafta önce falan
    O Delikler Sicak Hava Gelsin Diye Var Zaten

Yani öylede okadar ısınması normalmi ozaman korkuyorum zar zor aldımda :😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu Kadar Takılmayın Hocam Ben Kendiminkine Hiç Dikkat Etmemişim Geliyodur Büyük İhtimal

Eyvallah saolasın. peki bu ekran kartının fanından gelen ses,msı afterburneri yükledim
    Ordan indirebilion ama otoya aldınmı gene yükseliyor. bu sıkıntı olurmu normalmi daha önce sorduysam kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.