Arkadaşlar Bilgisayarımı açtığımda 25 30 saniye sonra güç kaynağından ince bir diiiit sesi geliyor git gide çovalıyor sonra pc kapanıyor.tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor .pc ışığı yavaş yavaş yanmaya başlıyor.Elektirik toplandığında tekrar açılıyor aynı şey oluyor.Ne yapmam lazım.Yardım Edin....
Pc mi Başka Bir Güç Kaynağı ile açıyorum İkisinide elektiriğe bağlıyorum ancak öyle kullana biliyorum.
kondansatör patlamaya yakın gibi gözüküyor değiştir gitsin yada elekronik kart tamir eden birine gösterebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: the06
Arkadaşlar Bilgisayarımı açtığımda 25 30 saniye sonra güç kaynağından ince bir diiiit sesi geliyor git gide çovalıyor sonra pc kapanıyor.tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor .pc ışığı yavaş yavaş yanmaya başlıyor.Elektirik toplandığında tekrar açılıyor aynı şey oluyor.Ne yapmam lazım.Yardım Edin....
Pc mi Başka Bir Güç Kaynağı ile açıyorum İkisinide elektiriğe bağlıyorum ancak öyle kullana biliyorum.
Bu şekilde sistemi kullanmaya devam ederseniz anakarta zarar verir. PSU değiştirilmesi gerekiyor.
Sistem özelliklerini yazın hangi PSU'dan almanız gerektiğini belirtiyim..
amd Sempron 2.7 2048 Ram ATI Radeon HD 4200 Black Series Anakart
Yenisini alayım en iyisi.Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: the06
amd Sempron 2.7 2048 Ram ATI Radeon HD 4200 Black Series Anakart
500 Watt 80 plus olabilir..
Bozulan 300w Galiba 500w çok değilmi az olması ne değiştirir çok olması + bişi getirir mi ?