Şimdi Ara

Güç Kaynağımda Sorun Var Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımı açtığımda 25 30 saniye sonra güç kaynağından ince bir diiiit sesi geliyor git gide çovalıyor sonra pc kapanıyor.tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor .pc ışığı yavaş yavaş yanmaya başlıyor.Elektirik toplandığında tekrar açılıyor aynı şey oluyor.Ne yapmam lazım.Yardım Edin....

Pc mi Başka Bir Güç Kaynağı ile açıyorum İkisinide elektiriğe bağlıyorum ancak öyle kullana biliyorum.

• kondansatör patlamaya yakın gibi gözüküyor değiştir gitsin yada elekronik kart tamir eden birine gösterebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: the06

Arkadaşlar Bilgisayarımı açtığımda 25 30 saniye sonra güç kaynağından ince bir diiiit sesi geliyor git gide çovalıyor sonra pc kapanıyor.tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor .pc ışığı yavaş yavaş yanmaya başlıyor.Elektirik toplandığında tekrar açılıyor aynı şey oluyor.Ne yapmam lazım.Yardım Edin....

Pc mi Başka Bir Güç Kaynağı ile açıyorum İkisinide elektiriğe bağlıyorum ancak öyle kullana biliyorum.

Bu şekilde sistemi kullanmaya devam ederseniz anakarta zarar verir. PSU değiştirilmesi gerekiyor.

Sistem özelliklerini yazın hangi PSU'dan almanız gerektiğini belirtiyim..
  • amd Sempron 2.7
    2048 Ram
    ATI Radeon HD 4200
    Black Series Anakart
  • Yenisini alayım en iyisi.Teşekkürler...
  • quote:

amd Sempron 2.7
    2048 Ram
    ATI Radeon HD 4200
    Black Series Anakart

500 Watt 80 plus olabilir..
  • Bozulan 300w Galiba 500w çok değilmi az olması ne değiştirir çok olması + bişi getirir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim Ekleyecem Ekleyemiyorum.Faceden koyayım.

Pc Hali Böyle Şuan 2 powerde çalışıyor ancak oyle kullanabiliyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180002015469568&set=a.140706992732404.28231.100003793137281&type=1&theater
  • quote:

Bozulan 300w Galiba 500w çok değilmi az olması ne değiştirir çok olması + bişi getirir mi ?

450 - 500 Watt önerimdir. 300 Watt yetersiz olmuş buda böyle sorunlar yaratmış.

Bir sisteme 500 Watt PSU yeterli geliyordur 300 Watt taktığımızda reset oyunlarda donma vs vs sorunlar yaratabilir.

Yukarda dediğim gibi 400 Watt bile olur önerimdekini alırsanız bir daha sorun yaratmaz..
  • quote:

Resim Ekleyecem Ekleyemiyorum.Faceden koyayım.

Pc Hali Böyle Şuan 2 powerde çalışıyor ancak oyle kullanabiliyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180002015469568&set=a.140706992732404.28231.100003793137281&type=1&theater

Anladım PSU'nun bütün girişleri bozulmamış diğerinde telafi ediyorsunuz..

• O zaman 500w lik alayım.Teşekkürler...
  • Evet Aynen öyle yapıyorum Alana kadar İdare Etsin İşte :)
  • quote:

Evet Aynen öyle yapıyorum Alana kadar İdare Etsin İşte :)

Sistemi bu şekilde de kullanma demeyi unutmuşum
  • Önerin İçin Ty.Bakarız :)
  • 754 pin anakart mevcut. sağlamdır. Bu ses anakarttan gelir. Güç kaynağı ses çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

754 pin anakart mevcut. sağlamdır. Bu ses anakarttan gelir. Güç kaynağı ses çıkarmaz.

anakarttan gelmiyor.powerden geliyor eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.