|
Güç Yüzükleri ikinci sezon uzun fragman geldi, heyecan arttı
-
-
Az çok kitaplara hakim olanlar için dizi toparlanamaz durumda, Evet fragman güzel ilk sezondan daha güzel şeyler izleyeceğimizi düşünüyorum ama çok fazla boşluk var hikaye aralarında, Güzel bir sezon izleyelim yeter modundayım şahsen hikaye filan düşünmüyorum artık içine ettiler zaten o konunun
-
Rezalet dizinin rezalet 2. sezonu. İlk sezon için daha heyecanlıydım. Felaket derecede kötüydü. 2. sezonun fragmanından gördüğüm tek şeyse en az 1. sezon kadar kötü bir içeriğin geldiği.
-
Çıksa da izlesek.
-
Keyifle izliyecez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitaptan farklı olarak sadece orta dünya dizisi tanıdık bir dünya için izliyorum heyecanla bekliyorum daha hareketli bir sezon olacak gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kitap saçma mı gelmiş yapımcıya nedir apayrı bişe anlatıyor
İlk sezon güzeldi. 2.sezon daha da güzel olacak gibi. Boşlukları doldurduklarında 2.sezondan sonra 3. Sezonu iple çekeceğiz.
Diziyi seven sevmeyen olabilir orası ayrı ben dublajlara takıldım çok kötü
Zenci bir elf tercihi iyi olmasa da bu tarz dizileri görmek güzel.Kitaba bağlı ya da değil çok takmamak lazım
Çok eleştirildi ama sabırsızlıkla bekliyorum ben.
8-0 yenildiğin maçın rövanşı ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izlenmez...
-
Şu film ve dizileri kitaplara göre değerlendirme füryası ne zaman bitecek acaba.
İlk sezonuda beğendim, ikinci sezon fragmanınıda, beyaz saçlı siyahi eşcinsel valyrianların, demir taktı uçkuruyla yönetmesini görmekten iyi.
Kimi galadrielin genç olmasına falan laf ediyor, hayır galadriel 8000 yaşında doğduda haberimiz mi yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 28 Temmuz 2024; 05:39:43 >
-
İzlenir ama efsane değil.
Şu diziye iyiydi bu sezonu daha da merakla bekliyorum falan yazan dostlar, sizin standartlar baya düşük belliki haliyle bu diziyi beklemenize gerek yok Akasya Durağı falan açsanız muhtemelen ona da aşık olup izlersiniz. Kitabı falan bir kenara koyuyorum(ki aslında kitabı tam olarak olmayan bir konuyu anlatıyorlar) ancak bir çok konuda vasatın bile altında olan bu diziyi sevebiliyor olmanız cidden renkler ve zevkler şeklinde bile açıklanamaz. Hikaye anlatımı bariz bir şekilde kopuk ve tutarsız(genel hikayenin kendisi de kötü ama hadi burası subjektif olduğu için bir şey demiyorum), oyunculardan 2-3 kişi hariç gerisi resmen amatör seviyede rol yapıyor, prodüksiyon kısmı sadece görsellikte düzgün gerisinde yine facia(kıyafetlerin özensizliği, toplam 10 kişi olan savaş sahneleri vs.) ve insanlar "çok güzeldi yeni sezonu merakla bekliyorum" falan diyor. Vallahi şu diziyi alkışlayarak izleyen insanlara imreniyorum, izleyip keyif alabilecekleri milyonlarca içerik var.
-
Kitap uyarlamasını neye göre değerlendireceğiz pardonda? Sırf eleştirmek için eleştirmeyin önce fikir sahibi olmak gerekiyor eleştirmek için, Beğenmiş olabilirsiniz bunda anormal bir durum yok. Lakin kitap uyarlaması hakkında niye kitaplar üzerinden eleştiriliyor demeniz gülünç bir durum olur.
İzleyip beğendiğin dizide Galadriel en bilge ve uzun süre o dünyada yaşayanlardan biri, 14 yaşındaymış gibi ne yaptığını bilmeyen ergen ergen hareketlerini beğeniyor olman bu gerçeği değiştimez.
Bu dizide siyahi elf var ve bana göre elflerin karakterini en iyi yansıtan oyuncuda bu dizi içerisinde.
-
Daha önce yazmıştım fakat yorum uzun diye silmiştim, tamda o yoruma uygun cevap yazmışsın
Kitaplar hiç umurumda değil, muhtemelen okumayacağımda, 70'lerde değiliz.
Kendi nostaljik evreninde kalmak isteyet gitsin okusun, günümüzün betimleyici sanat kitaplarla değil dizi, film ve bilgisayar oyunları ile yapılıyor. Önce bunu kavra.
Eskiden imkan yokmuş kitaplarda fantastik dünyalara yer verilirmiş, artık imkan var gösteriliyor. Galadrielin göz alıcı kırmızı işlemeli beyaz dokulu pörtlek gözlü koca boylu iri zıkkımın dibi betimlemeleriyle zerre ilgilenmiyorum, umurumda değil, çünkü bu çağda böyle.
Kitapları sadece öğrenmek için okurum. Kültürlü görüneceğim diye zamanımı sıkıcı fantastik kurgu kitapları ile harcayamam.
Kaldı ki kitabın fotokopisini çekecekleri bir yapım olsa kimse hiç birşeyi merak etmez, kimsenin ilgisinide çekmez, zaten çok bilmiş tayfa gelir bak burada bu oluyor der herşeye. Yani sizin takım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 28 Temmuz 2024; 15:49:13 >
-
Tamam bu kadar saçmalığı kaldıramam iyi günler size
-
Hiçbir şey beğenmeyenler dolmuş yine. İzlemeyin kardeşim o zaman neyin peşindesiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Az çok kitaplara hakim olanlar için dizi toparlanamaz durumda, Evet fragman güzel ilk sezondan daha güzel şeyler izleyeceğimizi düşünüyorum ama çok fazla boşluk var hikaye aralarında, Güzel bir sezon izleyelim yeter modundayım şahsen hikaye filan düşünmüyorum artık içine ettiler zaten o konunun |
Rezalet dizinin rezalet 2. sezonu. İlk sezon için daha heyecanlıydım. Felaket derecede kötüydü. 2. sezonun fragmanından gördüğüm tek şeyse en az 1. sezon kadar kötü bir içeriğin geldiği.
|
Benzer içerikler
- apple watch whatsapp
- mobil imza nasıl alınır
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp sohbet teması
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X