Şimdi Ara

Güçlü telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa dostlarım şu anda lg optimus g pro kullanıyorum artık güçlü adam akıllı bir telefona geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum fiyat olarak 2000 lira tavan olarak belirlenmiş durumda şu an aklımda meizu pro 5 var huawei mate 8 de düşündüm hatta hala düşünüyorum ama bulması pek kolay değil bunların dışında önerisi olan varsa konuya yorumlarını bekliyorum teşekkürler

• Amiral gemi modellerin hepsi guclu dostum sen paradan haber ver neye gore guclu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    alt sınırı htc m9 olarak belirledim ondan sonra 2000 tlye kadar çıkabilirim
  • Snapdragon 820 işlemcili modelleri bekle bence uzun vadeli düşünüyorsan. 2000 liranın biraz üstüne çıkman gerekebilir belki ancak LG g5 uygun çıkabilir belki çeşitli yollardan (paralel ithalat vs) 2000'e alabilirsin. Çinli üreticiler de boş durmayacaktır. Letv atılım yaptı mesela, devamı da gelecektir xiaomi vs ancak Türkiye'de resmi olarak satılmıyor.

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    xiaomi çok istediğim bir marka mi4 model ile tanışmıştım hakkında bir yazı yazmak için daha sonra aksiyon kamerası vs xiaomi fanı oldum bekleyebilirim tr ye gelmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp1988 -- 10 Şubat 2016; 1:42:22 >
  • alp1988 A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi5 cikti ve muthis tabi yine ama tr ye getirmiyorlar herzamanki gibi. Ben htclerin o kazik fiyatlara o alt donanimlar ve kamera performanslarini gordukten sonra vazgectim. Cok abartiyorlar bence

• g4, note4, s6 olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Akıllı telefon marka önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzerinde çalıştığım kategoriler açısından iphone almaya karar verdim taşekkürler
  • android de 1500 tl ye kadar olan en performanslı cihaz le eco lemax2 özellikle kamerası en kaliteli telefon mi5 6s filan bu ürünün kamerası yanında hikaye denilebilir birebir test edip kıyasladım dengi ne derseniz donanımsal olarak s7 denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

android de 1500 tl ye kadar olan en performanslı cihaz le eco lemax2 özellikle kamerası en kaliteli telefon mi5 6s filan bu ürünün kamerası yanında hikaye denilebilir birebir test edip kıyasladım dengi ne derseniz donanımsal olarak s7 denebilir

X820 modelmi
    yoksa x620 mtk x20 işlemcili olanmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki x820 le eco lemax2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.