Wiz/Bardmı - Clericmi kararsız kaldım .. Wizard olsam hızlı kasarım botta ama clericte de iyi skiller var :S
bende wizard-cleric açmayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kskLeeTurk
Rev6 da 2 tane yeni server gözüküyor!!! 1 - 2 haftaya açılıyor sanrım server Apollo (NEW) Titan (NEW) Joymax gerekli açıklamayı yaptımı bir bilgisi olan var mı??
Hayır şuan için Joymax'tan ses yok.Ama açılacaksa çıkar kokusu 1 haftaya Bu arada gözüme çarptı doğru dürüst blader yok galiba aranızda
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Cloud
quote:
Orjinalden alıntı: kskLeeTurk
Rev6 da 2 tane yeni server gözüküyor!!! 1 - 2 haftaya açılıyor sanrım server Apollo (NEW) Titan (NEW) Joymax gerekli açıklamayı yaptımı bir bilgisi olan var mı??
Hayır şuan için Joymax'tan ses yok.Ama açılacaksa çıkar kokusu 1 haftaya Bu arada gözüme çarptı doğru dürüst blader yok galiba aranızda
Buyur gel gelmek istersen bekleriz Mükemmel bir european guildi şuanda kurmuş bulunmaktayız bladerin yerine warriorlar var ama gelmek istersen herzaman kapımız açık
birlik_07@hotmail.com ama illada Eu mu olcak guild bn blade deüşünmüştm charı ama bir arkadasımla ortak kasacam daha sonra oda bow açar die düşündüm ama xbowda acabilir neyse server bi gelsinde
up
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
yeni serverla ilgili bi duyuru yapıldı mı? eğer yapılmadıysa çok erken açmışsınız bol bol up dersiniz artık
aynen...
zaten oyun server bolluğundan geçilmiyo böyle 2 ay önceden topic açıp beklemeye gerek yok beklemek bence aptallık
çoğu server new durumda nerdeyse...
quote:
Orjinalden alıntı: PanadoL
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
yeni serverla ilgili bi duyuru yapıldı mı? eğer yapılmadıysa çok erken açmışsınız bol bol up dersiniz artık
aynen...
zaten oyun server bolluğundan geçilmiyo böyle 2 ay önceden topic açıp beklemeye gerek yok beklemek bence aptallık
çoğu server new durumda nerdeyse...
Amaç sadece server beklemek değil arkadaşım hem yeni server heyecanı olsun hemde maksat muhappet sohpet sen buna aptallık diyorsan o senin sorunun başta yazmıstık saçma yorum istemiyoruz die amma neyse nP
quote:
Orjinalden alıntı: bygkhan
birlik_07@hotmail.com ama illada Eu mu olcak guild bn blade deüşünmüştm charı ama bir arkadasımla ortak kasacam daha sonra oda bow açar die düşündüm ama xbowda acabilir neyse server bi gelsinde
Buyur bekleriz.. .öncelik saygı ve sevgi içinde bol sohpetli keyifli bir oyun oynamak eu du chindi ırk ayrımı yapmıoruz ama 1. plan amacımız takım çalışmasına uygun olması için eu tercihimiz tabiki blader bizim için bir avantaj olabilir..
konu Güncel !! Açılması beklenen rev6da yerini alan Titan serverının açılması için geri sayımı bekliyoruz... Joymaxdan gerekli bilgi geldikten sonra bütün grup msn de olsun eğer gerçek bi guild yapabilirsek team speak fln da düşünüyoruz... Konuyu aşağılara düşürmeyenlere çok teşekkür ediyorum iyi forumlar
hala belli bir tarih yok galibailk defa yeni server ın açılışını bekliyorum kesin geç açılır up
Up
uppidik
Açılacak olan Titan serverı için geri sayımı bekliyoruz... Bizimle bekleyen arkadaşlar Titan serverında başlıyoruz Msnde Offine olup forumdan takip edenlere duyuru olsun!