Şimdi Ara

Guild Orion Oyuncu Alımı (Server: Poseidon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Guild Orion Oyuncu Alımı (Server: Poseidon)

Arkadaşlar Öncelikle Şunları Söyleyelim Biz Server İçinde Kalıcıyız Ve Sonuna Kadarda Gideceğiz Bizimli Birlikte Yürümek İsteyen Herkese Kapımız Açıktır...

Orion'un Anlamını Soracaklar İçin , Bir Çok Anlamı Vardır Orion'un Peki Nedir Bu Anlamları;

1)Orion, Gökyüzünde hem güney hem de kuzey yarıküresinde bulunan ve bu sayede tüm dünyadan görülebilinen, oldukça parlak yıldızlardan oluşan dolayısıyla da kolay bulunabilinen takım yıldız. Avcının belirgin şekli dört belirgin yıldızdan oluşan boyu eninin iki katı kadar olan bir dikdörtgen ve bu dikdörtgenin merkezinde çapraz durmakta olan üç ayrı yıldızdır. Betelgeuse avcının sağ omzuna, Bellatrix sol omzuna, Rigel sol ayağına ve Saif de sağ ayağına denk gelir. Ortadaki üç çapraz yıldız (alttan üste sırayla Alnitak,Alnilam ve Mintaka) avcının kemerini (Orion kuşağı olarak da bilinir) oluşturur. Kuşağın altında bulunan M 42 bulutsusu (nebulası) avcının kılıcıdır. Heka adındaki avcının başını simgleyen kısım aslında üç daha sönük yıldızdan meydana gelir. Betelgeuse'un üstündeki yıldızlar avcının sag kolunu Bellattrix'den ötede olan yıldızlarda avcının kalkanını oluşturur.

Avcı kış ayları boyunca Türkiye'den rahatlıkla gözlemlenebilir. Avcıyı gözlemlemek isteyenler güney ufkuna bakmalıdır. Avcının yeri bulunulan aya göre güneybatı ile güneydoğu arasında değişir. Bünyesinde gökyüzünün en parlak yıldızlarından Rigel (7. en parlak yıldız) ve Betelgeuse (10. en parlak yıldız) bulunur. Avcının komşuları Boğa, İkizler, Eranus nehri, Tavşan takımyıldızlarıdır.

2)Yunan mitolojisinin ilk döneminden Poseidon'un oğludur...

3)Ünlü Grup Metallica'nın Şarkısıdır...

Katılmak İsteyenlerde Aradığımız Özellikler:

Full Int Full Str Ve Hybrid Char Yapısından Anlayan
    Daha Önce En Az 1 Serverda 60+ Char Sahibi Olması (Yani Tecrübe)
    Ticket Premium Gibi EXP Yardımcıları Kullanması (Yani Oyunu Ciddiye Alıp Az Veya Çok Para Yatırması)
    Birde 52+ Olması

Oyun İçerisinde Bu Arkadaşlara PM Atabilirsiniz

Android (Master)
    Oo
    Rua
    Droid

NOT: Forumlara Pek Takılma Şansım Olmuyor Katılmak İsteyen Arkadaşlar Oyun İçinden PM Atarlarsa Sevinirim Herkese Teşekkürler İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtremeWays -- 8 Temmuz 2007; 0:36:52 >

• Tanıtıma Gerek Duymuyorum Server İçinde Olan Biri Az Çok Duymuştur İsmimizi...
  • nickimi calıyon haberin olsun benden izin aldınmı bu nşck için dava acacam telif haklarm için
  • senden haberim yoktu bu siteye yeni üye oldum oda bu konuyu açmak için benim guild ismi koymaktaki düşüncem '''2)Yunan mitolojisinin ilk döneminden Poseidon'un oğludur... ''' bu madde oldu server ismi ile alakalı olduğu için:)) senle ilgisi yok ama istersen noterde görüşürüz
  • hehe kullanabilirsin ama kirletme :) bu arad arastırman guzel tam puan aldın hepsi dogru
  • eyw:))
  • orion neye benziyor diye mrk ederseniz ahanda resimleri

• bir şeyi daha aydınlığa kavuşturmak isterim yanlış anlaşılmaması için 2 kişi ayrı yerlerde aynı şeyi düşünmüş olabilir bu foruma fazla takılmıyorum zaten seni daha önce görmedim dediğim orjinal olarak düşünülmüş ve koyulmuş bir isimdir çalıntı değil düşünüp buldum (senden önce de kullanan olmuştur mutlaka senin haberin yoktur)

ayrıca eklediğin şeyler içinde teşekkür ederim oyun dışında teknik bilgi edinmiş olur okuyanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtremeWays -- 8 Temmuz 2007; 2:43:14 >
  • falla 8 yıldır kullanıyom taklitlerim war ama orjinali bende
  • iyi bakalım neyse iyi forumlar sana konu dışına çıktı ve post kasıo durumu olmasın
  • hehe bişi olmaz gece gece bottayken sıkıldım sohbet ediyok işte
  • Zaten Şu anda Union Durumundayız...Biz NetWarriors.
    Orion gerçektende Poseidon un en sağlam guildlerinden birisidir.Unionda muhabbetleride güzel :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.