Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

benim bir sorum olacak arkdaşa gw 2 satın aldık oynarken ilk lvl haritada m ye basınca ne task ne de vista poi skill point yerleri gözüküyor yüzde kaç tamamlanmış oda gözükmüyor.neden böyle birşey oldu.

Nasıl düzeldi acaba bu sorun benim arkadaşada aynısı oldu

oyunu biraz değiştirmişler 15 lvl de haritanın öğeleri açılıyor eskisi gibi bir lvl den vista poi açmaya başlamıyorsun.
  • Arkadaşlar merhaba. Mmorpg oyuna başlamaya karar verdim ve araştırmalarım sonucunda gw2 ye karar verdim. Fakat internetteki bilgilere baktığımda çoğu paylaşım eski. Oyunun şuan ki durumu nedir? Oyuncu sayısı nasıl? Ve başlamaya değer mi çünkü 9 kasıma kadar 25 dolar inidirimli fiyattan almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoguv -- 8 Kasım 2014; 17:52:14 >
  • isoguv İ kullanıcısına yanıt
    Kum gibi player var şuan boss un çıkmasına 15 dk var şimdiden nöbete geçtik sadece bu benim baktığım taraf yerini almış bunun gibi bir sürü küme var

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Kum gibi player var şuan boss un çıkmasına 15 dk var şimdiden nöbete geçtik sadece bu benim baktığım taraf yerini almış bunun gibi bir sürü küme var

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)

O zaman sıkıntı yok 😊 sınıf konusunda yardımcı olur musun? Tek hedefli yüksek dpsyi seviyorum ve dungeonda ve Pvp de aranan sınıf olmak istiyorum. Ayrıca hangi serverda başlamalıyım? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tabiki al oyunu, kaçırma indirimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

tabiki al oyunu, kaçırma indirimi.

Heroic edition mu deluxe editin mu almalıyım veya forumda satılan hesaplardan mı almalıyım?
    heroic. ya hesap almak çoğu şey açısından mantıklı da, güvenilirliği tartışılır.
    Hesap alma derim tabi bütçeni bilmiyorum bir hesaba para vericeksen içinde ascended setler legandarry falan olmalı ki değsin boş hesap alıcaksan 10 tl fazla ver sıfır al server olarak Seafearer Rest seç türk yoğunluğu falan var ayrıca WvWvW olayında iyiler map %100 yaparken zorlanmazsın oyun half non target single target dps olayı yok skillerin büyük çoğunluğu multi target classa hakim olduktan sonra her class heryerde iş yapar zaten pve kısmında her class zerker set yapıcaksın high dps için class konusunda yardımcı olamıycam kimi elesem bir yerden artı yönü çıkıyor ama sanırım her hesabın olmazsa olmaz classları Warrior Guardian Elementalist Mesmer
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Ben gandarada daha çok türk var diye duydum. Gandara mı daha iyi olur Seafearer Rest mi? Tank pek sevmiyorum bende zaten Elementalis veya Mesmer arasında kalmıştım. Hangisi daha iyi olur?
    Videolarına bak hangisine elin yatkın olur öyle karar ver veya aç ikisindende bir 15-20 lvl kas hoşuna gidenle devam et Seafearer Rest Gandara Desalotion bunlarda türkler yoğun diye biliyorum tercih senin zaten Server sadece WvWvW de fark ediyor yani Gandara da oynarken Seafearer Rest serverından bir guilde girebilirsin sadece WvWvW haritasına Gandara olarak katılırsın Dungeon Event World Boss aklına gelen diğer etkinliklere guildinle girebilirsin
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    O zaman elementaryiye karar verdim. Hangi elementi seçmeliyim ve ileride seçtiğim element değişebilir mi? WvWvW ne oluyor ayrıca? En iyi WvWvW serverı seaferer mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoguv

O zaman elementaryiye karar verdim. Hangi elementi seçmeliyim ve ileride seçtiğim element değişebilir mi? WvWvW ne oluyor ayrıca? En iyi WvWvW serverı seaferer mı?

Tüm elementleri kullanabileceksin Seafearer en iyimi bilmem ama baya iyi yani ilk oyuna başladığımda Gandara'daydım Seafearer kadar organize değillerdi
  • WvW de thief ile guardian necro elementalist hangisi uyumlu olur.
  • beyler kasmak neden zor bu kadar ya bu sabah 16 idim şimdi 21 olabildim anca görevler uzun sürüyor 80 olamam böyle hayatta ben
  • gem ne zaman böyle pahalandı.kaçıncı ayda oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

beyler kasmak neden zor bu kadar ya bu sabah 16 idim şimdi 21 olabildim anca görevler uzun sürüyor 80 olamam böyle hayatta ben

1'den 2 olmak 79'dan 80 olmak aynı şey levelin yükselmesiyle zorlaşmıyor kolay bir yol arıyorsan Edge Of Mist'e geçip Kalabalıkla takıl karma toplamak için seri seri görev tamamlıyorlar sende bu arada 80 olursun ben iki günde 80 oldum orda

• ben bu dragonite ore nereden bulacam.veya düşürecem.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Eventlardan edge ofthe mistden

• DoricoDH kullanıcısına yanıt
    peki gemler ne zaman bu kadar gold oldu.hangi ayda oldu.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl artmaya başladı.oyundakiler borsayı iyi kullanıyolar o yüzden artmaya devam eder daha

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.