Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Parlayan Eternity

SFR guild aslında aklımda olan ise SON (son kale) guildine başvuru yaparsanız alırlar.

Vaktim olmadığı için oynıyamıyorum GW2 öle bir oyunki hani vakit harcamanız lazım ne kadar vakit harcarsanız o kadar zevk alırsınız. Örnek vericek olursam 25k ap kasan kişiler var oyunda yani o adamlar bu oyundan sıkılmamasının tek nedeni sürekli vakit geçirmeleri oyunda.

Selam Hocam.Bizde 1-2 arkadaşla geri dönücez hesabıda satmadığım iyi olmuş.Sfr de oynuyoruz guildimiz vardı zaten çevre forumlardan vs. oyuncu toplama işine giricez.Hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslari baslatamadim su oyuna. Tek basina da sarmiyor. Guildlere girdim ama hepsi ilerlemis kisiler. Gandara serverinde baslamayi dusunen varsa aksak beraber

• oyun kasım 9 a kadar tekrar %50 indirime girdi arkadaşlar, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 31 Ekim 2014; 22:45:35 >
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam bilgiler için yanlız Twilight konusunda ısrarcıyım Eternity'i de biliyorum bildiğin Twilight'tı zaten yarım ingilizcemle sordum evet dedi sahibi normal Twilight ile tek farkı sapında siyah elmastı cidden ya bendede Twilight var yani Eternity ile arasındaki farkları çok iyi biliyorum

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Eterninty Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)

Twilight Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 1 Kasım 2014; 0:22:23 >

İlk resimdeki eternity iki çeşit yani öylemi ben bir tek soldakini görmüştüm daha önce sağ taraftakini görseydim mutlaka yapardım hep varmıydı yenimi bu
    Vardı hep sabah ilk resimdeki gibi gece ikinci resimdeki oluyor

Cehalet başa bela Hocam hazır yakaladım sizi birde şimdi benim armorsmith 500 full daha önce knight ascended set yaptım ( hatırlamıyorum detayları ) şimdi berserk set yapayım diyorum obsidianlar vision crystaller falan var gidip her parçanın planını laurellemi alıcam yoksa malzeleri koyup keşiflede yapabilirmiyim tp'dan alıp
    estağfirullah hocam soruyu tam anlamadım ama elinizdeki itemlarla yapın daha ucuza gelir tpden çekmeyin.Paranız çoksa o ayrı

şimdi hocam soru şu bende insigna var diyelim berserk için ayrıca göğüslük yapımı için gereken diğer malzemelerde şimdi ben bunları craft yerine koyunca olucakmı yani o 5 laurele satılan plan ı almam gerekiyormu ? yoksa malzemeler varsa plan olmadanda yapabiliyormusun ? para çok değilde berserk seti yapayım diyorum sonra shield skini için para biriktiricem çok pahalı ama çok iyi ya
    Aynen alman lazım 5 laruel olan şeyi onu okuyosun o craftına düşücek öle yapıcaksın sabah linkini atarım buraya pcyi kapadım şimdi

kıyıcaz artık 5 laurele inş. her parça için gerekmiyordur 1 yeter heralde her parça içinse işimiz var :)
    Her parça için diye hatırlıyorum

• quote:

Her parça için diye hatırlıyorum

Eyvah eyvah battık :D Neyse yapmayayım şimdilik madem zaten hammer wvwvw build için pow/toug/vit set var ascended, berserk exotic devam edeyim. Bu ascended yüzükler ikitane aynısını alınca sıkıntı yok değilmi aklımda aynı ascended yüzükten ikitane alınca takamıyorsun diye bişey kalmış yine yanlış bilgide olabilir tabi

• benim bir sorum olacak arkdaşa gw 2 satın aldık oynarken ilk lvl haritada m ye basınca ne task ne de vista poi skill point yerleri gözüküyor yüzde kaç tamamlanmış oda gözükmüyor.neden böyle birşey oldu.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    SS atarmısın?
  • quote:

SS atarmısın?

tamam halloldu saol wvw de ranger ile uyumlu hero hangisidir.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Ranger wvw 5 karaterle gezse yine eksik kalır warior ve thief
    rangere baya bir buff gelmiş gibi,vuruşları önceden böyle değildi ya da bana öyle geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

benim bir sorum olacak arkdaşa gw 2 satın aldık oynarken ilk lvl haritada m ye basınca ne task ne de vista poi skill point yerleri gözüküyor yüzde kaç tamamlanmış oda gözükmüyor.neden böyle birşey oldu.

Nasıl düzeldi acaba bu sorun benim arkadaşada aynısı oldu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.