Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Geçen yıl artmaya başladı.oyundakiler borsayı iyi kullanıyolar o yüzden artmaya devam eder daha

Selam hocam oyunu bırakıyordunuz bir ara hala oynuyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Oynamaya vaktim olmadığı için bıraktım oyunu gelişmelerini takip ediyorum sadece

• laurelden ascended yüzük veya amulet iki tane alınabiliyor mu bir ara yanında bir yazıyordu şimdi yok.bir tane alabiliyordun
  • arkadaşlar bir arkadaşımız ile aynı serverda karakterlerimiz var. ikimiz mists of edgeye giriyoruz wvw oyununa ama arkadaş düşman tarafında doğuyor bu neden oluyor acaba? aynı serverda olduğumu için aynı tarafta olmamız gerekmez mi?
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    bu kesinlikle ayni serverda degilsiniz demek oluyor burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 8 Ocak 2015; 16:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

evet hocam malesef değilmiş ben world geçişi yapamadan karakter açmışım. normalde transfer olmak için hesaptaki tüm karakterleri silmek lazım mış. bende eski hesap sahibinin bir karakteri duruyor ondan geçememişim level 37 felan oldum bilmiyorum baştan kasarmıyım üzüldüm
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    bu oyundaki en basit is karakter kasmak, vakit kaybetmeden gec bence.

• quote:

bu oyundaki en basit is karakter kasmak, vakit kaybetmeden gec bence.

bi yandanda gandarada çok türk varmış napacağımı şaşırdım gandaradan diğer servera geçersem pişman olurmuyum diye. ikilemde kaldım çok fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

evet hocam malesef değilmiş ben world geçişi yapamadan karakter açmışım. normalde transfer olmak için hesaptaki tüm karakterleri silmek lazım mış. bende eski hesap sahibinin bir karakteri duruyor ondan geçememişim level 37 felan oldum bilmiyorum baştan kasarmıyım üzüldüm

Lvl kasmak bu oyunda kolay kardeşim ama ileride karakterin geliştiği zaman world değiştirmek tuzlu olur ona göre kararını ver

• Ben mapleri komple bitirerek ilerliyorum aradada wvw atıyorum iyi xp geliyor başka türlü nasıl hızlı level atlayabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

quote:

quote:

Lvl kasmak bu oyunda kolay kardeşim ama ileride karakterin geliştiği zaman world değiştirmek tuzlu olur ona göre kararını ver

okuduğum yorumlara ve söylenenlere göre en çok türk gandara da varmış o yüzden zaten çok zamanı olan biri değilim 45lvl kastım baştan kasmak tadımı kaçırabilir. o yüzden böyle devam edicem teşekkürler.

benim merak ettiğim başka birşey daha var.

şuan leveli wvw mists of edge'de kasıyorum hergün bi 8-10 level civarı atlıyorum.

world questleri yapmamanın bize ne gibi eksiklikleri olur.

örneğin lvl 80 olunca worlddeki skill point yerlerine gidip skill point toplamayı düşünüyorum ama asla quest yapmak istemiyorum yaş 28 e dayandı 16 yaşımdan beri mmo oynuyorum artık bende quest yapmak bıkkınlık derecesine geldi.

wvw de ise gankleniyoruz gank atıyoruz çatışma oluyor yüzlerce kişilik savaşlar oluyor daha zevk veriyor level kasması..

item vb konusunda ne yapmamız gerekir acaba?

legendary item vesaire deniyor bu oyunda karakterimizi tam iyi seviyeye getirmemiz için neleri yapmamız lazım 80 olduktan sonra.
    ben 1 hafta sonra 80 olurum sanırım bu gidişle. ne önerirsiniz?

• 80 olduktan sonra sürekli world boss kestim,pvpye girdim,wvw girdim ve sonunda sıkıldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

quote:

quote:

okuduğum yorumlara ve söylenenlere göre en çok türk gandara da varmış o yüzden zaten çok zamanı olan biri değilim 45lvl kastım baştan kasmak tadımı kaçırabilir. o yüzden böyle devam edicem teşekkürler.

benim merak ettiğim başka birşey daha var.

şuan leveli wvw mists of edge'de kasıyorum hergün bi 8-10 level civarı atlıyorum.

world questleri yapmamanın bize ne gibi eksiklikleri olur.

örneğin lvl 80 olunca worlddeki skill point yerlerine gidip skill point toplamayı düşünüyorum ama asla quest yapmak istemiyorum yaş 28 e dayandı 16 yaşımdan beri mmo oynuyorum artık bende quest yapmak bıkkınlık derecesine geldi.

wvw de ise gankleniyoruz gank atıyoruz çatışma oluyor yüzlerce kişilik savaşlar oluyor daha zevk veriyor level kasması..

item vb konusunda ne yapmamız gerekir acaba?

legendary item vesaire deniyor bu oyunda karakterimizi tam iyi seviyeye getirmemiz için neleri yapmamız lazım 80 olduktan sonra.
    ben 1 hafta sonra 80 olurum sanırım bu gidişle. ne önerirsiniz?

80 olduktan sonra ilk yapıcağın iş worlddeki waypointleri açmak olsun , komple hepsini açmak zaman alır ama en azından world bossların spawn noktaları ve Dungeonların wplerini açmakla işe başlayabilirsin. Günlük hızlı yapılan dg pathlerini yap ve bazı world bossları kesmeye çalış, bu sana gold + token + rare/exotic item getirir .
    Şuanda oyunda silah olarak Legendary silahlar , armor ve takı olarakta ascended itemler en son nokta . Legendary yapmak zor iş , vikiden bakabilirsin ne yapılması gerektiğini orda güzel anlatıyor ama en başta söliyim %100 map tamamlaman lazımki guest sevmiyorum diyosun seni baştan bıktırır :) Ascended armorlar için classına göre bir craft disiplininde 500 lvl yapman lazım (Buda zor olmasada meşakkatli iştir ) , ascended takıları ise laurel , badge of honour (mist (www) haritalarından düşer ) veya fractal relic ile alabilirsin ( fractal relic : Fractal of the mist adındaki 4 bölümden oluşan bir çeşit dgyi bitirince verir )
    Craft materyalleri için kutu ve moblardan düşen 1 gold altı her itemi salvage ederek ( rare ve exoticler için master yada mystic salvage kit , yeşil-mavi-beyazlar için basic salvage kit kullan ) ve haritalardaki maden-ağaç ları farm ederek bir miktarını karşılayabilirsin ..

• Twilight satan arkadaşlar bana bi ulaşabilir mi, referansı varsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

80 olduktan sonra sürekli world boss kestim,pvpye girdim,wvw girdim ve sonunda sıkıldım.

sen becerememişsin ezik .s aslında çok güzel oyun .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

80 olduktan sonra sürekli world boss kestim,pvpye girdim,wvw girdim ve sonunda sıkıldım.

sen becerememişsin ezik .s aslında çok güzel oyun .d

• Konu aşağılarda kalmış.Yukarı
  • Cof C1 Sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Mart 2015; 12:52:19 >
  • 800. greatswordu mystic toilete attım.Sonuç yok.Millet üçer dörder precursor düşürüyor... Uzun bir süre oynayacağımı sanmıyorum belki de bıraktım hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

800. greatswordu mystic toilete attım.Sonuç yok.Millet üçer dörder precursor düşürüyor... Uzun bir süre oynayacağımı sanmıyorum belki de bıraktım hatta.

hocam kumar gibi birşey. sırf bunun için oyun bırakılır mı bilmiyorum. özlü söz vardır kumar süründürür diye uymak lazım :D

guild wars 2'de hayat Wvw'de, pvp'de, yeri gelirse fractalda... mystic forge'da değil yani. tekrar gözden geçirin derim yazık etmeyin. etrafta bir guild wars 2 daha yok yaşadığınız şey tamamen şans.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.