Şimdi Ara

Guild Wars 2 Sistemim Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Sistemim : AMD X2 Duel Core 6000+ 3.10 GHz - geforce 8800 gt 512 Mb (Elimde 9600gt 1gb mevcut fakat 8800gt daha iyi performans verdiği için onu kullanıyorum) - 4 gb ram var . Bu sistem ile oyunu hangi ayarlarda rahatça oynayabilirim . Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: forque

Merhaba arkadaşlar . Sistemim : AMD X2 Duel Core 6000+ 3.10 GHz - geforce 8800 gt 512 Mb (Elimde 9600gt 1gb mevcut fakat 8800gt daha iyi performans verdiği için onu kullanıyorum) - 4 gb ram var . Bu sistem ile oyunu hangi ayarlarda rahatça oynayabilirim . Teşekkürler

Sistemin çok kötü wow da kaç fps alıyorsun bilmiyorum ama guild wars da low ayarlarda bile zor oynarsın bu sistemle.
  • Cimrilik yok önce pc yi yenileyecek sonra Guild Wars 2 alacaksın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: forque

Merhaba arkadaşlar . Sistemim : AMD X2 Duel Core 6000+ 3.10 GHz - geforce 8800 gt 512 Mb (Elimde 9600gt 1gb mevcut fakat 8800gt daha iyi performans verdiği için onu kullanıyorum) - 4 gb ram var . Bu sistem ile oyunu hangi ayarlarda rahatça oynayabilirim . Teşekkürler

Sistemin çok kötü wow da kaç fps alıyorsun bilmiyorum ama guild wars da low ayarlarda bile zor oynarsın bu sistemle.

Acıkcası wow yuksek ayarlarda orgrımar harıc rahatca oynuyorum . Bıkac sıtede test yaptım ve sorun cıkmadı . Sistemim gw2 nin min karsılıyor. Birde sizin fikrinizi alıyım dedim fakat bu kadar emin nasıl konusuyorsunuz onu anlamıs degilim :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Cimrilik yok önce pc yi yenileyecek sonra Guild Wars 2 alacaksın !

üstüne bir de temiz bir dayak yesin. oyun mu oynayacak işkence mi görecek belli değil
  • Düşük ayarda oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Cimrilik yok önce pc yi yenileyecek sonra Guild Wars 2 alacaksın !

Gw2 i bile taksitle alıcam sen neden bahsediosın :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkafaslar oyunu deneme yok dimi hala ? Davetle filan ?

• Ekranın kaç inch arkadaşım ? Bu çok etkiliyor, oyunu oynayacağın çözünürlük yani ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.