Şimdi Ara

Guild yazısının sağ tarafına yazı alma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size danışmak istedim Guild yazısının yanına alınan yazı (lakap)gibi bişi bunu nasıl alabiliyoruz?

Cevaplarsanız çok sevinirim

• Guild Masteri yapabiliyor bunu, kişinin ismini listeden tıklayıp "Grant Name" demesi ve istediği ismi yazması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN_

Guild Masteri yapabiliyor bunu, kişinin ismini listeden tıklayıp "Grant Name" demesi ve istediği ismi yazması yeterli.
    Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mgItsGhosT!

Çok sağol

Alıntıları Göster
    GUILD KAC lewelken acılıo acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNightTerror

GUILD KAC lewelken acılıo acep ?

Alıntıları Göster
    2 ydi sanırım ama tam olarak hatırlamıyorum
  • quote:

2 ydi sanırım ama tam olarak hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    level 2 değil..level 3 gibi kalmış aklımda ama level 4 olabilir..bizim alt guild OTTOMANjun adlarının yanlarına isim yazmak için level atlamak istiyordu..beynimi yemişlerde hatta para lazım kervan yapalım diye......bunu istediklerinde level 3 tü o guild...o yüzden level 4 olması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

level 2 değil..level 3 gibi kalmış aklımda ama level 4 olabilir..bizim alt guild OTTOMANjun adlarının yanlarına isim yazmak için level atlamak istiyordu..beynimi yemişlerde hatta para lazım kervan yapalım diye......bunu istediklerinde level 3 tü o guild...o yüzden level 4 olması lazım..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Ehehe o özelliği biz Level 4 ken açtıkları için hiç bakma gereği görmedim, o nedenle 4 de olabilir bişi diyemiyeceğim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Ehehe o özelliği biz Level 4 ken açtıkları için hiç bakma gereği görmedim, o nedenle 4 de olabilir bişi diyemiyeceğim

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla
    lvl 2 de guild kasası
    lvl 3 te guild masterı npc yardımcı summon yapabilio
    lvl 4 te grant name açılıo ve resim koyulabilio
    lvl 5 te guild ismi deiştirilebilio ve guild master aynı zamanda union masterıysa union resmi koyuluo

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

bildiğim kadarıyla
    lvl 2 de guild kasası
    lvl 3 te guild masterı npc yardımcı summon yapabilio
    lvl 4 te grant name açılıo ve resim koyulabilio
    lvl 5 te guild ismi deiştirilebilio ve guild master aynı zamanda union masterıysa union resmi koyuluo

Alıntıları Göster
    CRAZY ABİ YAZMIŞSIN DA 3 TEKİ TAM OLARAK NE İÇİN ORAYI ANLAYAMADIM TURKCE ACIKLAMASI VAR MI

• quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

CRAZY ABİ YAZMIŞSIN DA 3 TEKİ TAM OLARAK NE İÇİN ORAYI ANLAYAMADIM TURKCE ACIKLAMASI VAR MI

Alıntıları Göster
    guild master kendi lvlinde npc char çıkartıo istediği özellikte summon kaıdını guild masterdan alıp bunları çıkartabilio ama aktif olmayabilir guild agentta mevcut summon kağıtları

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

guild master kendi lvlinde npc char çıkartıo istediği özellikte summon kaıdını guild masterdan alıp bunları çıkartabilio ama aktif olmayabilir guild agentta mevcut summon kağıtları

Alıntıları Göster
    Kısaca paralı asker diyelim..Guild masterlar sizlere bir öneri...eğer uniona sahipseniz ve unionunda masterıysanız o zaman yaşadınız...normalde yanlış hatırlamıyorsam sadece guild masterlar 5 paralı asker çıkartabilirken union masterı 10 tane çıkartabiliyor...hele bunlar lightining mercenary ise karşı taraf yandı demektir...10 tane light nuker la dehşet saçıyorsunuz..tabi bu dediklerim thief hunter trader kapışmalarıda oluyor...buyrun bi resim benden..

• quote:

Kısaca paralı asker diyelim..Guild masterlar sizlere bir öneri...eğer uniona sahipseniz ve unionunda masterıysanız o zaman yaşadınız...normalde yanlış hatırlamıyorsam sadece guild masterlar 5 paralı asker çıkartabilirken union masterı 10 tane çıkartabiliyor...hele bunlar lightining mercenary ise karşı taraf yandı demektir...10 tane light nuker la dehşet saçıyorsunuz..tabi bu dediklerim thief hunter trader kapışmalarıda oluyor...buyrun bi resim benden..

Alıntıları Göster
    Bu foto kimin adam olmustur kesinAma manyak nuke atıyolar aynı anda

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Sahipsiz***

Bu foto kimin adam olmustur kesinAma manyak nuke atıyolar aynı anda

Alıntıları Göster
    peki bu paralı askerlerin her kestii sey bana ex ve sp olarak donermi hızlı artar mı yani exim bunları cıkarır sam herbiri bişey kesse super oolur unıon masterıyım da

• quote:

peki bu paralı askerlerin her kestii sey bana ex ve sp olarak donermi hızlı artar mı yani exim bunları cıkarır sam herbiri bişey kesse super oolur unıon masterıyım da

Alıntıları Göster
    @@@@ ***Sahipsiz***

bu fotoda ben thief avına çıkmıştım...jangan tarafında thief hunter savaşı çıktı..oraya gittik guildçe..ez az 9 yada 10 belki görmediklerimde vardır daha fazlada olabilir level 65+ thief kesitm tek başıma bu paralı askerler sayesinde..player thief gördükleri anda otomatik saldırırlar...burda ölmeden önceki son saniyelerimi görüyorsun...The Empire dan full sos lu bir level 70 blade gelip kesmişti beni orda...paralı askerler diğer thieflerle ilgileniyorlar gördüğün gibi..

@@@@ lord of comandos

paralı askerler maalesef mob yada npc thief kesmiyorlar...sadece player thief...

• quote:

@@@@ ***Sahipsiz***

bu fotoda ben thief avına çıkmıştım...jangan tarafında thief hunter savaşı çıktı..oraya gittik guildçe..ez az 9 yada 10 belki görmediklerimde vardır daha fazlada olabilir level 65+ thief kesitm tek başıma bu paralı askerler sayesinde..player thief gördükleri anda otomatik saldırırlar...burda ölmeden önceki son saniyelerimi görüyorsun...The Empire dan full sos lu bir level 70 blade gelip kesmişti beni orda...paralı askerler diğer thieflerle ilgileniyorlar gördüğün gibi..

@@@@ lord of comandos

paralı askerler maalesef mob yada npc thief kesmiyorlar...sadece player thief...

Alıntıları Göster
    Her Şey İçin SağoLun Sayenizde ProbLemi Çözdük

• quote:

Her Şey İçin SağoLun Sayenizde ProbLemi Çözdük

Alıntıları Göster
    abi manyak bişi ya 10 tane klonlamış kendini
    peki bu süreli midir nası bi iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eragonboy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Eragonboy

Ee Tabi SüreLidiR

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eragonboy

Ee Tabi SüreLidiR

Alıntıları Göster
    saolasınız bilgilerinizden dolayı o zaman bi işe yaramaz bu klon yaratıklar

• quote:

saolasınız bilgilerinizden dolayı o zaman bi işe yaramaz bu klon yaratıklar

Alıntıları Göster
    Bi anda kaç tane çıkarılıyo en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlan-ı Aşk

Bi anda kaç tane çıkarılıyo en fazla

Alıntıları Göster
    peki bunu sadece guild mastelermi çıkarabiliyo?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.