Size danışmak istediğim bir konu var, bir arkadaşımda xbox slim 4 gb var, ben ona hediye olarak guitar hero almak istiyorum ama bir çok çeşit var ve fiyatlar çok farkediyor, açıkçası ben pek anlamıyorum :/ guitar hero grup band 250 tl iken guitar hero 6, 500 tl civarı, görünürde gitar bateri ve mikrofon aynı, sadece oyun cd si için mi bu kadar fark var? yoksa uyumla ilgili bir durum mu var? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum, sizce ne almalıyım?
Biri az kar yapıyor, diğeri fazla kar yapma peşinde. İşin özeti bu.
aynen aynı ürünün adı başka diye fiyat bindiriyorlar
ozaman ilk çıkanı alsam bi sıkıntı çıkmaz mı diyorsunuz? boş yere para vermenin anlamı yok..
Band Hero setinden çıkan gitar sadece tasarım olarak diğer gitarlardan farklı. Kullanış olarak herhangi bir fark yaratmıyor. Al gitsin derim. Kimi yerde Band Hero Full Bundle setini 220 TL'ye bile gördüm zamanında ama sadece gitar kullandığım için almaya gerek duymadım. 250 TL'ye kaçırma derim Band Hero Full Bundle seti.
abim italyadan kampanya ile 60 euroya band hero set aldı guitar hero demolarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum.
çok teşekkür ederim :) peki kimi yok pal yumlu kimi nfts mi ne uyumlu falan diyor, xbox için olan alsam herhangi bir uyuym sıkıntısı çıkmaz değil mi?
çok teşekkür ederim :) peki kimi yok pal yumlu kimi nfts mi ne uyumlu falan diyor, xbox için olan alsam herhangi bir uyuym sıkıntısı çıkmaz değil mi?
arkadaşının xbox nın pal olup olmadığına bak. bu sadece oyun için farkeder. diğer ekipmanları sorunsuz kullanırsın zaten. kaldı ki fw ile kullanıyorsa o zaten işi biliyodur.
2 ay önce markafoniden band hero full set 150tl ye almıştım..
süper ya bende bulsam öyle indirim :S
markafoni indirimi şubat gibi tekrar olabilir.aralıktaki indirimde müşteri hizmetlere sormuştum 1-2 ay sonra yeniden olur dedi.
inşallah :/
super bundle warriors of rock seti 250 tl ye buldum arkadaşlar iyi dimi alayım hemen??
onda bıldıgım kadarıyla sadece gıtar var yanlıs yonlendırmıyım ama galıba sadece gıtar vardı
Band hero setini bide markafoni indirimiyle filan yakalarsan 180 tl ye alırsın benim gibi . Çok para vermeye gerek yok . Ayrıca herkes şarkı listesini çok laf etmiş band heronun ama gayet güzel şarkılar var . Tabi tarz meselesi .
peki band hero nun gitar ve baterisi kablosuz mu? bulursam öyle ucuz band hero alacağım zaten şarkıları beğenmezsek yeni çıkan oyunları alırız onları oyayabiliriz değil mi uyum sıkıntısı olmaz yani?
Gitar ve davul kablosuz . Sadece mikrofonda kablo var oda baya uzun zaten. Guitar hero setten cikanlarlarla ayni. Uyum sikintisi olmaz zaten ayni firmanin oyunlari. Bende band hero set aldim guitar heroyu sorunsuzca oynuyorum.
Zaten aletlerin üzerinde band hero bile yazmıyo guitar hero yazıyo . İçinden çıkan kullanma kılavuzu bile guitar heronun kullanma kılavuzu . Yani sen guitar hero alıyomuşsun gibi düşün sadece oyunun cd si farklı . kapişş
tamam teşekkür ederim, 175 tl ye buldum, bi aksilik çıkmazsa yarın satın alacağım, tekrar teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: sedamsr
tamam teşekkür ederim, 175 tl ye buldum, bi aksilik çıkmazsa yarın satın alacağım, tekrar teşekkürler :)
175tl ye nerden buldun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme