Şimdi Ara

GUİTAR HERO 5 BATERİ vs. WARRİOR OF ROCK BATERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GUİTAR HERO 5 PAKETİNDEN ÇIKAN BATERİ İLE WARRİOR OF ROCK PAKETİNDEN ÇIKAN BATERİ AYNIMI?.ÖZELLİK,HASSASLIK BAKIMINDAN FALAN?.BİRYERDE GÖRMÜŞTÜMDE 5'İN BATERİSİNİ WARRİOR OF ROCK A DA KOYDULAR DİYE.

• Değil GH 5'in Band Hero'nun bile baterisi aynı yanılmıyorsam....Band Hero-GH 5-GH:WoR oyunlarının baterilerini çekinmeden alabilirsin...Band Hero baterisini uzun süre kullandım gayet rahat işini görecektir..
  • teşekkürler yorum için.birde bişey sormak istiyorum.Ps3 baterinin pc için özel bir kabloyla pc ye bağlanıp ve pc nin direk bateri olarak tanıması mümkün mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirafro -- 13 Mart 2011; 4:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirafro

teşekkürler yorum için.birde bişey sormak istiyorum.Ps3 baterinin pc için özel bir kabloyla pc ye bağlanıp ve pc nin direk bateri olarak tanıması mümkün mü acaba?

ps3 konusunda bir bilgim yok yada PC konusunda Playstation yada PC bölümüne başlık açarsan yardımcı olurlar....
  • birde size danışmak isterim.1 tane gh5 den çıkan ps3 ün baterisi var.170 liraya.1 tanede xbox 360'ın warrior of rock bundle paketi var.bateri-gitar-mikrofon.buda 300 lira.(ve yanında microsoft pc receiver var).2.ciyi arkadaşımla beraber alacağım ve 175 lira vereceğim.sizce hangisini almam daha mantıklı?
  • hangi makineyi daha çok kullanıyorsan onu almanı tavsiye ederim...Online olarakta oynuyorsan önemli bir etken....diğer türlü zaten beş lira fark büyük bir oran değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero World Tour PS3
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.